Sezatoarea canadiana (52)
Raspunsuri - Pagina 28
khristin spune:
Bebitzu,
Da, ii trebuie sotului tau viza de la ambasada si parca 50 $ daca e in interes de seviciu (sau 100$, nu mai retin exact). Pana sa avem cetatenia, sotul meu a trebuit sa plece in US o data si i s-a dat cu usurinta, fara nici o problema, pe baza actelor de la serviciu. Bafta!
Cristina
noi si poze mai noi
pitilache spune:
[bBebitzu][/b], am reusit la Centre hospitalier St Mary pentru vinerea viitoare! Sper sa nu mai incurc datele de data asta!!!
Multumesc!!!
Pentru cine mai are nevoie telefonul de la ultrasound este:(514) 734-2621, iar webste: http://www.smhc.qc.ca/
O zi buna tuturor,
Roxana
bebitzu spune:
khristin, multumesc mult pentru informatii
Stiam si eu de 100cad daca mergi ca turist.
bebitzu spune:
Pitilache, ma bucur ca ai reusit.
Este bine sa ajungi acolo un picut mai devreme de ora programata, acolo ai nevoie de numar de asteptare chiar si daca stai de vorba cu secretara (venire/plecare).
pitilache spune:
Laurajr, nu e romanca tipa de la cabinet, e indianca, dar chiar ca s-a purtat ca o asistenta care-si da importanta din Rom.
Mai gasim si pe aici...
pitilache spune:
Bebitzu, da, mi-a zis tipul care mi-a facut programarea sa fiu acolo la 13:30 (desi appintmentul este la 14:00. Sa ma duc la o anumita camera si dupa aia sa urc la etajul 1.
Nu am inteles daca costa sau nu, dar ce mai conteaza acum!
Mii de multumiri inca o data!
Roxana, 23+
bebitzu spune:
Pitilache, eu de cate ori am fost acolo nu am platit nimic.
Ce-i drept, nu am fost decat la medicul de familie de 2 ori, insa din cate stiu eu consultatiile sunt gratuite.
Emilly spune:
Nelia m-ai facut sa rid singura prin casa , asta trebuie sa o tin minte ca e mortala!!!
Donia abia astept sa imi spui cum s-a distrat Roxana.
Patutul de la Ikea ce se face mai tirziu pat de copilas il avem si noi, Ilinca inca mai doarme in el, inca nu i-am dat jos lateralele.Cred ca incape in el pina pe la 5 ani.
Fetele, unde se gaseste soia ca la noi acasa?nu chestia aia ca untul/brinza ca nu o pot minca.Soia cum era in Ro, granulata sau snitele sau cubulete...exista pe unedeva?Nu mai pot minca carne, numai daca o simt in gura imi vine sa vomit, imi trebuie o cura de fructe, legume si brinzeturi si as mai incerca si soia...mercic!
ati auzit ca vine nu-s ce furtuna in we cu zapada si ploi?!brrr!si cica apoi vine iarna de-a dreptul...
bebitzu spune:
Emilly, v-ati mutat din Montreal?
Sper sa nu fiu prea indiscreta, insa am vazut la nick-ul tau ceva schimbat.