Sezatoarea canadiana (52)
Raspunsuri - Pagina 22
Ira spune:
Oana, n-am scapat de musculite. Sunt oribile.
Imi beau cafeaua din casa din cana din aia termos, cu capac, ca sa nu vine mustele in ea. Mananc cu amandoua mainile : cu dreapta tin lingura si cu stanga ma apar de muste. Ale naibii pielicica pe ele, e paradoxal, pentru ca nu am acasa nici macar 1 gram de alcool. Oh, ba nu, mint, am gel din ala de dezinfectat maini. Oare la ala or fi venind ?
Podeanu spune:
Fetelor cu ...musculite,
cautati bine peste tot,vreun simbure de piersica,ceva aruncat din greseala de copiii si nedibuit la curatenie.
Am avut si eu de doua ori, si dupa ce mi-am interogat copiii am aflat ca aruncasera la o petrecere (alti copii) ceva resturi de fructe(neterminate) intr-un gunoi in care de regula punem numai hirtii.
In mai putin de o saptamina erau in toata casa,dar cel mai mult se duc la baie la chiuvete. (la umezeala cred). Dupa ce am curatat bine gunoaiele am dat cu un spray de tintari/insecte si gata , nici urma de musculita.
Dana si gemenii
Voiculestii
Ira spune:
Dana, e al 2-lea weekend in care iau casa la frecat. E luna peste tot, chiar si in cele mai ascunse colturi, sertare, dulapuri. Cred ca pana la urma o sa cumpar spray din ala de insecte, desi mi-e frica pentru Sofia. Ai dreptate cu baia, la chiuveta sunt mai multe. Dar si pe aia o frec zilnic.
Angela, pentru raceala : eu iau multivitamine permanent, apoi miere, vitamina C din fructe si legume. E indicata si guma de mestecat sau o bomboana ceva, care sa produca mai multa saliva, e aseptica pt. gat. Inainte sa intri in clasa si sa incepi sa vorbesti, poti sa incerci o lingurita de Stodal (med. homeopat de tuse pe baza de muguri de pin), sau chiar o lingurita de miere. Si cat mai multe lichide.
Noapte buna tuturor.
Mia. spune:
Salutari din vest! Ca tot va citesc de zor...Si acuma ca mi-am actualizat si eu pozele ma bag in seama...
poze cu Corina Elena
poze
ange spune:
Mia,bun venit.
fetele o intrebare tampita poti avea 2 asigrari de viata?
de exemplu una pe ipoteca si una universala sau temporara?
Emily,scuze ca nu am avut timp sa-ti raspund.o voi fae chiar acum pe mail.
o zi buna
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
gabid spune:
quote:
Originally posted by mobriq
salutare! intru si eu - proizoriu docamdata - pe la voi, pt ca in mai putin de 48de ore avem interviul! incep sa ma stresez ! e pt Quebec si e in Bruxelles. Daca aveti ceva sfaturi pt mine, o sa le citesc cu interes. Care sunt raspunsurile tipice la intrebarile tipice ?
Eu ma simt de fapt cu musca pe caciula, pt ca suntem amandoi mai anglofoni decat francofoni.
Monica si Eduard (2 ani!)
Noi am avut interviul in februarie...au fost intrebarile tipice care sunt si pe forumul montreal.ro si cateva in plus legat de specialitatea mea.Interviul a fost 80 % franceza si 20 % engleza.Dupa parerea mea nu a fost greu,eu am fost sigura ca il trec pt ca visam intrebarile alea si ceva conversatie stiam sa fac.
Pe sotul meu,ca aplicant secundat l-au intrebat f putin dar eu am turuit de toate!
Vezi ca au schimbat astia grilele de emigrare si acum interviul are loc pe punctajul obtinut dupa noua grila.
Multa bafta!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos
Gabi si Moni 15.10.2001
gabid spune:
Nelia,multumesc de raspuns.
Eu vroiam sa o inscriu pe Moni la anul la maternelle la Scoala Atelier si vroiam pareri.Am vazut ca e 14 $/zi scoala si garda.e mai buna decat scolile normale?
Gabi si Moni 15.10.2001
Ktrinel spune:
buna fetelor!
am o intrebare pt cele din MOntreal : ati putea sa imi sugerati magazine de unde sa iau perdele/draperii/covor pentru camera copilului? ceva dragut, cu desene, de preferat covor din bumbac ca sa il pot spala...e vorba de camera pt fetita, deci ceva culori calde...am cautat la ikea, walmart, si ce mai e pe piata...dar sunt tare dezamagita...niste porcarii ...ori plastice, ori roz bombon, ...aaa si ma mai intereseaza ceva veioza draguta....nu stiu ce sa zic, poate sunt eu dificila...dar sunt tare dezamagita de oferta...pe site-ul lui babys r us (am fost si la asta aici) arata multe chestii dragutze, dar disponibile doar in state. aici aduc doua trei articole si alea de kko....
multumesc pt sugestii.
donia : tu ce ai mai magazinat?
denisam : sper ca ai primit mailul meu.
Ktrinel si Ana Julia 35sapt
Ira spune:
'Neata
Cami, da, avem voie sa ai mai multe de asigurari pe viata. Totul e sa ne tina buzunarele sa le platim.
Copii, am sunat la Brick si am vorbit cu o doamna la telefon ... mi-a spus ca trebuie sa stau si sa astept acasa sa ma sune ei sa-mi livreze canapelele. Cred ca viseaza frumos. Va tin la curent cu ce se va intampla, insa am vrut inainte de toate sa le fac antireclama. Weekendu' asta ma duc sa anulez contractul. Daca nu se va putea, voi suna la protection du consommateur si apoi o sa-i dau in judecata la cour de la petite creance. Ca sa-mi plateasca si despagubiri morale.
De la Ikea ati avut probleme cu livrarea ? Sau un alt magazin pe care sa mi-l recomandati ? La Brault et Martineau nu ma duc, ca numa' de bine am auzit. Un prieten bulgar de-al lui Sibin si-a cumparat o plasma de 2500$, ajunge cu ea acasa, si...si dà sa se uite la familia Bundy, si nu poate. A durat o jumatate de an pana i-au schimbat-o, dupa nervi si dobanzi pierdute la banca, imaginati-va.
Edit ca am uitat-o pe Mia. Bine ai revenit, draga noastra, dar nu vad nici o poza. Daca tot veni vorba de poze, va pun si eu un link cu noi - din toamna asta. http://s17.photobucket.com/albums/b96/scufitarosie/Toamna%202006/
Va pupez pe toti.
gabid spune:
Fetele cum fac sa nu mai apara http/...si sa scriu pe albumele foto...poze oct,poze ziua lui Moni...etc...
Gabi si Moni 15.10.2001