Sezatoarea canadiana (52)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ira,la "ikea" tu iit faci livrarea.daca nu poti cu masina ta au acolo camioane de inchiriat.intra pe situl lor si vezi cat cost un camion pe ora.am uitat...
sau suna-i la tf. Ce stiu este ca nu sunt scumpe si daca mergi intr-n wekend ai toate sansele sa stai la coada ceva timp bun sa prinzi un camion.pe bune.

o zi buna

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

ira , cand ai cumparat canapele si cand au promis livrarea??? ei eu am cumparat acum cateva sapt si mi=a spus din start ca livrarea e in noimebrie pe la mijlocul lunii...deci inca nu ma agit...sau ar trebui??

cu ikea nu am avut probleme niciodata, s-au tinut de cuvant.

Ktrinel si Ana Julia 35sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ktrinel

Cu mobilatul camerei de copil este o problema, nu gasesti decit mobila alba, culoarea lemnului, plus ceva albastru inchis sau variatii pe aceasta tema. Si noi cautam de 2 ani de zile mai peste tot si nu am gasit nimic sa ne placa. Au avut la un moment dat o camera de copil la Ikea roz sau bleu dar parca nu mai este disponibila. Daca intr-adevar vrei ceva frumos trebuei sa ajungi la magazine specializate unde totul costa enorm (si nici acolo nu este mare lucru). Am cauta si pe internet, si cum spui si tu, daca este ceva mai frumos este diponibil doar in US. In 2005 am fost in Spania si am vazut reclame la mobila de copil (care vin acasa, ca si aici), erau f.frumoase, in culori vesele si ne gaindeam: de ce in America nu gasesti asa ceva? O alta solutie: bricolajul. Un coleg al sotului meu a facut toata mobila din camera copiilor singur si sotul mi-a spus ca era superba. Imaginatie sa ai si putin talent ...ca materiale se gasesc.

Nici covoare nu am vazut, singurele mai colorate tot la Ikea mai sint. Iar perdele, te sfatuiesc sa cumperi material si sa le faci singura. Metraje gasesti f.frumoase si masina de cusut poti imprumuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

fetelor,

un magazin dragut pentru copii este Clement ( Place St.Dorothé)

(uof, gata pauza- revin)

"If you talk to God, you are praying; If God talks to you, you have schizophrenia. If the dead talk to you, you are a spiritualist; If you talk to the dead, you are a schizophrenic."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ira, noi suntem clienti fideli la Brick, nu am avut probleme pana acum
.Odata au intarziat cu livrarea, cica ar fi sunat acasa si nu a raspuns nimeni, culmea era in ziua indicata iar sotul a ramas acasa special pentru asta.Am sunat, am spus ca daca nu vine in ziua indicata sau max a doua zi renuntam la comanda.A doua zi la pranz au venit, si-au cerut scuze si gata.

La IKEA daca tin minte livrarea este de 45cad (cel putin atat a fost ultima data cand am intrebat noi).

Ktrinel,eu de la Ikea am luat pentru camera lui Mihnea numai draperii, tare dragute + lengeria pentru pat.
Ce-i drept, nici eu nu am gasit covorase cum mi-as fi dorit pentru camera lui, am luat insa unul mic, sub forma de gargarita.
Am mai vazut ceva dragut pentru camera de copii la HomeDepot,ai incercat?

Mergi la inceput

Ana, am fost la Clement, dar nu gasesc covor si perdele..e misto de haine...

Mergi la inceput

bebitzu, parca pt baietei am vazut mai multe decat pt fetitze...care draperii exact ai luat ?..ca eu nu am vazut nimic...au un dar astia de la Ikea de a face totul pe alb, de vezi prin ele...parca ai cearceafuri..ma rog, mi=e nu imi plac . si nici eficiente nu mi se par ca nu tin lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Ma scuzati ca dau buzna, dar ...I need help:

cum s-ar traduce masters in subject? Cumva master in lingvistica?

Multumesc anticipat!

Alina

Mergi la inceput

cred ca e bine sa precizezi contextul...s-ar putea sa fie vorba si de interpretare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Ok. Am un studiu economic, in care se analizeaza influenta lu "teacher education" asupra rezultatelor elevilor in mate, stiinta si reading.

La teacher education sunt trecute 3 variante:
- masters in pedagogy
- teacher certificate
- masters in subject.......

Gata....scriind textul de mai sus, m-am prins. Dupa masters in subject, scrie in paranteza m/s/r, adica math, science, reading.
Deci se refera la master in unul din domeniile astea.

Eu tre sa fac un referat critic la referatul unui neamt, care a tradus master in subject cu master in lingvistica . L-am prins!

Ma scuzati! Trebuia sa ma uit mai bine.

Numai bine!

Alina

Mergi la inceput