Greseste IOSUP sexul la eco morfologica?
Raspunsuri - Pagina 3
cin spune:
Si mie la 13 saptamani mi-a spus ca va fi fetitza...la 20 de saptamani mi-a spus ca-i baiat... il cheama Vlad si il ador.
http://photos.yahoo.com/aluch2004
micha08 spune:
Mi-a spus ca va fi fetita la 14 saptamani. Nu m-a lasat sa plec din cabinet pana nu i-am spus si ce nume ii voi pune bebelusei. Fetita a fost! Si asa s-a si numit pana la urma...Alexandra!
ralucis spune:
la fix 12 sapt mi-a zis ca e fata, iar acum o avem pe ilinca, deci nu cred ca se inseala!
ralucis si bb ilinca (7 iunie 2006)
tanima_i2002 spune:
La 14 sapt mi-a spus ca e baiat si ca are niste coiteeeee. Si este un baietel tare coios. Eu zic ca vede bine ceea ce vede el acolo. E cel mai bun.
Mamica lui Rares
poze
Ana_Alx spune:
la prima sarcina la 15 saptamani a zis fetita: si asa a fost 
acum la 17 saptamani a zis baiat,lucru reconfirmat de medicul meu la 20 saptamani si la 25.Ideea e ca sunt sigura ca nu are cum sa se mai schimbe pana la sfarsit
.Ca erau pasarici sau putzulici nu conta,ideea e ca a nimerit mereu domnul Iosup.Noi oricum asteptam cu acelasi interes orice venea 

27+
+
Mimishoru'(2 ani jumate)
lbelciug spune:
Da, greseste. Mie la 12s mi-a zis ca sigur e fata, iar la 20s a constatat ca i-a crescut ceva intre picioare.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si
21s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
dicirstea spune:
Nimeni nu e perfect, si calculatorul mai da erori. La eco prea frageda depinde de pozitiile si miscarile bb. Mie la 12 sapt. mi-a spus fetita, si eu m-am mirat si l-am intrebat de 10 ori, pt. ca mi se parea ciudat sa vada sexul asa devreme; la 16 sapt. am facut alta eco in alta parte si mi-a confirmat ca e fata. Ideea e ca marja lui de eroare e mai mica decat a unui calculator!!
corap spune:
la mine la no 1 n-a gresit. sper ca nici la no. 2 ![]()
nu ared ca greseste daca sarcina e suficient de mare (peste 18 sapt). la 12-14 saptamni tre sa fii supermeseriash sa o nimeresti
c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005 & cireshik anais
dpn 05.05.07
Leta spune:
La 13s mi-a zis ca e fetita, mi-a dat si foto. Eu am sperat sa se fi inselat (rusine sa-mi fie!), da' nu se inselase.
Leta
si un bebe
poze 2005
poze 2006