Greseste IOSUP sexul la eco morfologica?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

eram si eu curioasa de raspunsurile fetelor..eu personal iti pot confirma peste vreo 4 saptamani..
si mie mi-a spus Iosup si la eco 16 si la eco 20 ca e fetita...bine-nteles ca am cumparat maj. lucrusoarelor roz..ar fi culmea sa se insele, nu?

fatima 35+ si eva ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La 12+ saptamani ne-a zis ca e baietel, asa a fost, desi nu-mi venea sa cred, iar ginecolaga mea zicea sus si tare ca n-are cum sa se vada asa de repede. N-am auzit ca Iosup sa fi gresit pana acum, cred ca sunt rarisime cazurile cind nu si-a dat seama. La 20 de saptamani cu siguranta nu se poate insela iar tu ai acolo un ...Denis

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Nu prea se inseala.
La mine nu s-a inselat.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Mie la prima sarcina mi-a zis de la 14 saptamani ca o sa fie baietel si asa a fost.
Acum o sa am ... tot baietel

Aurasa DPN 21.03.2007 si Catalin (3.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mie la eco la 14 saptamani a spus ca e fetita iar la 5 luni dr. Pop Adrian a zis clar ca e baiat si baiat a fost . Se mai insala si dr important este ca a vazut ca e sanatos sexul nu conta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Roandre draga, si la mine la 13 sapt. juma mi-a zis ca e fetita, apoi tot el la eco morfo de 16 sapt a zis ca e baietzel si la cea de 20 de sapt a reconfirmat - baietzel.

Ideea e ca s-a mai inselat insa numai in saptamanile mici - 13,14 - n-am auzit de nimeni la care sa se fi inselat in saptamanile mai mari!!

Pupici

Aventura 22+ cu Conrad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Multumesc fetelor pt raspunsuri...i-a mai revenit inima la loc sotului...lol

Deci vad ca s-a mai inselat spunand ca e fetita si sa fie baietel la sarcina mica...dar invers nu. Bun asa!

Salina, sunt curioasa cum e sa ai si baietel...dar pt mandra mea de 2 ani jumate (cand se naste bb) cred ca era mai bine sa aiba o surioara alaturi de care sa creasca, sa fie ca cele mai bune prietene (cum am fost/suntem eu si sora mea mai mica cu 1 an si 2 luni). Plus ca fetite stiu sa cresc...baieti habar n-am...tre s-o iau de la capat!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Utile pt burtici, viitoare mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Prima eco la Iosup am facut-o la 13saptamani si 5 zile si mi-e zis foarte sigur ca este baiat. Si baiat a ramas.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mie mi-a zis la 13s ca e fetitza, si fetitza este

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mie la 14 sapt mi-a spus sigur ca e fetitze, lucru confirmat si la ecografiile urmatoare :) M-a intrebat pana si cum vreau sa o cheme si mi-a scris numele in paranteza, pe eco :)

Bafta sa fie sanatos si sa fie ce va doriti voi!

Pupicei, Ingeras 30+ Maya

Mergi la inceput