The best of aug-sept-oct 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Fetelor,eu nu am ce sa-i dau sa-si aleaga haine ca nu tine...el cand face crize din astea e asa nervos ca nu vrea nimic pe el...deci vrea sa stea cu ce are...nu alege nimic...ci zice doar"NUUUUUUUU" si urla...singura varianta ar fi sa-l culc asa cum e si apoi dupa ce doarme sa-l schimb...dar deja e mai bine ca observ ca nu are in fiecare zi aceste crize,deci progresam...iar cand plecam undeva si nu vrea sa-si schimbe hainele ce sa-i fac?...ca nu-l pot scoate cu cele care le are pe el in casa.

la toata lumea,fug ca e piticul marait...cica e foame...parca vad ca nu papa decat o gura din orice i-as da si gata

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Cristiana nu stiu ce editura e, ma uit diseara si-ti zic. Pot sa-ti spun insa ca am luat-o de la libraria de la Orizont, aia de langa Aziz. Aveau destul de multe carti de povesti.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Bine ai venit Belle_vue! Iarta-ma ca n-am apucat pana acum sa-ti zic... Sper sa te simti bine la noi :)
Super frumoase pozele (inca ma uit la ele)
Sa-ti traiasca printisorul :)

si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare

Cristiana, nu dispera....ca nici invers nu e mai bine: sa toooot stai dupa el ca vrea sa stranga himself, in conditiile in care tu ai putea strange in 2 min dupa ce se culca. Io am stat la gradi intr-o zi juma de ora la palavre cu educatoarea ca vizigotu TREBUIA sa puna la loc neste chestii de alea de construit..vro 100 de buc...puse una cate una...uf! Despre autoritatea mamei...sa va zic: ieri am fost plecata din bucuresti de dimineata pana seara tarziu. Fiind si tati plecat, am cooptat cumnata din dotare (cu care vizigotu are o relatie speciala) in vederea ingrijirii copilului. Si ce mi-e dat sa aflu cand vin acasa???
- ca a facut baie fara proteste
- ca nu s-a cerut in brate deloc
- ca s-a cerut la olita si pt pipi (care el numa de kk se cere...)
Deci autoritatea ma-sii ca sa zic asa.....
Iar asta seara...m-a mancat undeva...de la gradi ne-am oprit intr-un parculet din apropiere. Zic sa mai distrez si io cupilu in aer liber. Era acolo si un carusel cu calusei. Ne dam si in calusei (moaaamaaa ce am ametit....) apoi in leagan si in diverse utilaje din parc dupa care i se face iar de calusei. Fiind orele inaintate, caluseii inchisesera. S-a postat la poarta si da-i si urla. Ii esplic ca respectivele animale s-au dus la culcare...nimic...il iau cu frumosul...nimic...cu amenintari...nimic. Ma fac ca il las acolo, nimic.A urlat, permanent si intr-una, de acolo pana acasa, in brate la mine fiind. Cand ajungem acasa ma suna una din bunici si evident ca tot io mi-am luat-o ca vai de ce plange cupilu si da-i cu sfaturi de calmat. In fine...ii dau neste ciorba si isi face pomana de tace din gura. Culmea abia acu vine: cu ciorba in gura ca sa zic asa, se apuca teroristu si imi explica..."Mamiiii, deideidei acuma doame!" (adica acum caii, numiti folcloric deideidei, acu dorm). Imi venea sa ii torn ciorba in cap.....Iar ca sa ii fac baie m-am facut ca spal io un ursuletz (de fapt ce m-am facut, ca l-am spalat cinstit) respectiv intrand si io in cada...

Mentionez ca taticul din dotare e plecat pana duminica seara asa ca se justifica nervii aflati in pioneze....

Va pup si noapte buna

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mina, succes!
Belle vue si Anuska, bine ati venit!
Alma e cam mititica pt varsta ei, cam 85 de cm doar, are 12,8kg si mi-au dat desteptele de la centrul de consultare pitici o carticica despre copilasi supraponderali.Am zis ca ma duc cu mitraliera la desteptele alea(matusa sotului a fost cu ea la control), cu graficele lor cu tot.Eu nu o vad dolofana deloc, nu are burtica defel, chiar a slabit putintel dupa raceala de acum cateva sapt, dulciuri nu papa decat cate un biscuite din cand in cand, nu se omoara cu mancarea in general si e super activa.
Mai nou se cere la WC si sta direct pe colacul normal.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by danyce

Mina, succes!
Belle vue si Anuska, bine ati venit!
Alma e cam mititica pt varsta ei, cam 85 de cm doar, are 12,8kg si mi-au dat desteptele de la centrul de consultare pitici o carticica despre copilasi supraponderali.Am zis ca ma duc cu mitraliera la desteptele alea(matusa sotului a fost cu ea la control), cu graficele lor cu tot.Eu nu o vad dolofana deloc, nu are burtica defel, chiar a slabit putintel dupa raceala de acum cateva sapt, dulciuri nu papa decat cate un biscuite din cand in cand, nu se omoara cu mancarea in general si e super activa.
Mai nou se cere la WC si sta direct pe colacul normal.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
[

Multam'! Eu te mai tin minte de la mamici de sept-oct..... nu stiu daca si tu...
Supraponderala? Pai si gaza mea are 12,5 kg si 90 cm inaltime(nascuta pe 8 oct), atunci? Pe bune, au luat-o razna! Eu chiar ma uitam ca a mea pare slabuta pe langa alti copilasi de varsta ei. Da' de nepotul meu care e cu 1 luna jum mai mare si are 15 kg ce-ar zice atunci? Eu zic sa nu-ti faci probleme, piticuta ta e bine, eu asa cred! Sanatoasa sa fie!
Noua ne mai creste o masea, suntem fonfaite cu nasucu' infundat, da' fara sa-i curga si stam pe olita si nu facem nimic! Cred ca daca ai las-o poate sa stea si cu orele si cum ii pui pampersul tot in el face.....

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

Mirela, asa face si speculantul meu cu imbracatu!Vrea de fapt sa stea in pielea goala si cum apuc sa-i dau ceva jos de pe el...e jale!!! nu mai am cum sa-l prind la imbracat si urlaaaa ca din gura de sarpe, ba mai imi si explica ca el vrea in putza goala si cu burta goala.In ultima vreme il lasam sa-si faca damblaua, si dupa ce targe cateva ture de casa in pielea goala vine el singur ca ii este frig si sa-l imbrac.Mai greu este cand ma grabesc undeva si e musai imbracat in timp record...
Dar, de ceva vreme il mai prostesc cu olita, cum deja cere singur pipi, incerc pe cat posibil sa-l imbrac stand pe oala cam fara sa-si dea seama se trezeste din haine de casa in pijama si din pijama in haine de cresa Nu-mi iese intodeauna ca mi-a zbughit-o de cateva ori de pe oala dupa ce sa prins el ce am de gand...dar no..pot sa spun ca de cele mai multe ori reusesc sa-l schimb cand sta pe oala la pisu, kk il facem incontinuare la wc pentru ca vez doamne nu incape kk in olita, asta e foarte bine pentru mine ca e mai simplu de curatat oala.

In rest...am observat ca incet incet devine mai cooperant si mai intelegator cu unele chestiuni, mai ales cand vin eu de la munca e musai sa pregatesc masa pentru tati (de fapt pentru toti) si el atunci vrea sa ne jucam...si era tare greu de convins ca eu am treaba si ne jucam mai tarziu...ei uite ca de vreo 3 zile a inteles si ma lasa sa-mi fac treaba dupa care ne jucam impreuna.

Stefan este acum la o faza de autocorectare a cuvintelor, este super simpatic cum se chinuie sa le pronunte tot mai corect, de exemplu ieri era cu "plina" daca zicea "pina" acum zice "plina" dar asa de vreo 3 ori ca sa fie sigur ca ii iese bine, si a reusit performanta de a zice "escavator" in conditiile in care zicea "ecatol"
e simpatic cum se chinuie sa accentueze literele care lipseau inainte oricum, inca mai are cuvinte stalcite si e si normal sa mai aiba...
Va pup si va urez o zi placuta!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Buna!

Danyce mie nu mi se pare Alma grasuna in poze. Iar 12,5 kg e o greutate super normala pentru varsta asta. Sunt sigura ca sunt pe aici multi copilasi cu mai multe kg, la care nu s-a pus problema de "supraponderali".
Ce standarde or mai avea si astia pe la voi?

Apropos de kg, Nana mea are si ea aproape 12!!! In sfarsit s-a mai implinit, are si ea pulpitele mai grasune, ca inainte parca avea doua bete in loc de picioare.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Mina: eu sugerez sa faci contract cu "deideii" (nu mi-a iesti bine, stiu dar sper sa se ierte) sa tina si ei la tavaleala si la ore tarzii.La cat mai putin nervi pana la repatrierea vizi senior.
Danyce, Alma supraponderala?!Olandezele alea cred ca au incurcat cartile...Andrei are 16 kg, impartite pe 92 cm si arata chiar subtirel.Cu capu mare da' in rest subtirel.Nu te stresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare!

Bey, la orele 9 juma cupilu meu doarme...ptiu, ce-o fi??

Daniela, subscriu, cre ca olandezele au incurcat fishele. Pai daca si Alma e supra ponderala...Mai are sa zica cineva de vizigot ca e gras si ma enervez...Al meu are circa 15 kile (aprecierile prietenilor ca io nu-l cantaresc) si vro 90-95 (aprecierea mea care stiu ca am din talpa in sold fix un metru si estimez cat are puiu).

Cristiana, buna ideea, dar ce ma fac ca nu ma tine fizicu sa prestez deideidei in fiecare seara...ala ma pune sa platesc....Multam de urarea cu putin nervi. Dupa aia sa vezi, caci in premiera plec pt 4 zile si las baietii singuri. Io nu am nici un stres, atata vreme cat nu mor de foame si nu se bat din punctu meu de vedere e ok. Sa vedeti insa ce s-au oripilat bunicile cand au aflat ca vaaaai cum se va descurca tac-su.Le-am explicat ca pana nu incercam nu vom sti si m-au declarat sadica. Hmmmm

Noapte buna tuturor!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput