The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 25
anamari spune:
Mina
asa fac si eu cu Lia...o pun sa aleaga intre haine, altfel o fugaresc prin casa. Mai dificil e cu pijamaua , ca nu-i place nici una....de curand a trebuit sa o imbrac cu pantaloni de trening si camasa de noapte ca pe printesa Jasmine...
De suflat sis sufla nasul de mult. In batista inca. Ii place sa se simta curata, mai putin cu olita...dar am comandat una super( adica clasica fara bliz bizuri si sunete), ca cea veche adevarul e ca s-a betegit repede.
Liam nu face inca toane la imbracat. E inca in faza de "haide mami mai repde ca vreau sa plec sa explorez"...
anielas spune:
Neatza dragelor!
Nici nu stiu cu ce sa incep mai repede...
LA MULTI ANI MINA SI ANA!!!!
..scuze de intarziere dar cu serviciul asta de abia mai am timp sa respir..
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor
.
Bine ai venit belle_vue
Am vazut pozicile noi cu Nanushica cocheta si harnicutza
si cu Theodor cel scumpic
.
Si noi avem aceleasi probleme ca si voi...cu imbracatul..e durere..suntem in faza lui NU..orice propozitie spusa de noi se intoarce de la ea din guritza si se adauga Nu in fatza. Am reusit sa o convingem sa faca "a WC oameni maiii" si e foarte incantatade realizarea asta...insa face doar pipi si doar cand e acasa..in rest in pamp...cu constipatie nu ne mai revenim..nu stiu ce sa-i mai dau..acum bagam la greu semintze de dovleac, prune..etc...mai aveti idei?
Noi suntem in era "padei picicilor"=Alba ca zapada...a vazut-o de nenumarate ori..a invatat-o deja pe de rost..si tot o mai vrea..mai rau e ca vrea sa stam si noi langa ea sa-i traducem ce se intampla acolo..
.
De vorbit vorbim la fel..pocit...are cuvinte la care pronuntza p in loc de m..(pic=mic )..oricum..noi o intelegem...incercam sa o corectam (adica eu..ca Stefu ma cearta zicand ca are tot timpul sa invete sa vb corect
)
Cam atat..aveam multe de spus dar deja tb sa ma pregatesc de servici..va pupic..sa aveti o zi minunata
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

danyce spune:
Salut, fetelor,
Eu ieri seara am revenit dintr-o minivacanta de 8 zile in Franta, din care 5 zile la Paris.O sa pun pozici zilele astea cand o sa am timp.Din cauza asta am cam lipsit si aseara v-am citit rapid pe diagonala sa mai stiu ce faceti fiecare.
Pisicuta mea mi-a lipsit enorm (am fost doar cu soacra, asa ca anul trecut) si eu in loc sa admir unele opere de arta in unele muzee (doar spectacolele de teatru si opera le-am savurat), ma uitam dupa d-re de varsta Almei.Desi sunt invitata si anul viitor si am ocazia mereu sa vad lucruri noi, neaccesibile turistului de rand, am decis sa nu ma mai duc fara Alma.Asa ca data viitoare intocmesc eu un program mai ales ca acum stiu si unde pot sa ma cazez sau sa iau masa si o sa mai iau 2-3 persoane cu mine pt companie
.In Paris au activitati si vizite culturale si pt cei mici, pe intelesul lor.
Ana si Mina, cu mare intarziere, va urez numai bine si La multi ani!
Elyanne, felicitari pt baieti!
Pe restul va pup din zbor ca trebuie sa o cam iau din loc.Desi abia ieri pe la 10 seara am intrat in casa, dupa o zi de tren,azi trebuie sa lucrez neaparat.Sper sa ma trezesc pana la servici![]()
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Naty spune:
Danyce ce bine de tine ca ai fost la Paris!
Sa sti ca si eu am patit la Viena aceeasi faza ca si tine, in loc sa ma uit la opere de arta ma uitam dupa copilasi mici. ![]()
Ania si eu sunt de parere ca trebuie corectati de fiecare data cand vorbesc gresit.
Belle Vue merci de aprecieri. Ai mare dreptate in ce spui. Majoritatea dintre noi ne cunoastem de cand eram "mamici de spt - oct 2004". Eu una am constatat o diferenta destul de mare intre postarile noastre din acea etapa si cele de acum, parca ne-am maturizat, vedem altfel lucrurile .
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Belle Vue am vazut si eu pozele voastre. Tare draguti sunteti!
In ce parte a UK locuiti?
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
belle_vue spune:
Naty, suntem in sud-vest, in Bournemouth, pe plaja (literalmente -- avem casa la 10 min de mers pana la plaja). Sotul meu (care e englez) zice ca e punctul cel mai nordic din UK in care vrea sa locuiasca... Adevarul e ca vremea e, in ansamblu, substantial mai buna decat in restul tarii -- e un microclimat special care inseamna mai mult soare decat oriunde altundeva in Anglia. In plus, e unul dintre cele mai safe orase din Anglia, ceea ce conteaza enorm in ccresterea copiilor.
Azi sau maine ma duc sa vizitez o gradinita. Am mai vazut vreo 3 in zona, numai una mi-a fost pe de-a intregul pe plac dar are program de la 8:30, iar asta nu e bine pt perioada in care tati va trebui sa-l duca pe Theodor la gradi inainte de a pleca la sarviciu -- iar din toamna viitoare si eu o sa am scoala/serviciu, asa ca iarasi ora nu e convenabila. Imi trebuie una cu program de la 8 -- e una singura in zona despre care am auzit lucruri bune si am tot vrut sa ma duc s-o vad, dar am avut alte probleme de rezolvat... Sper sa reusesc acum si mai ales sper sa fie bine!
Va pup!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
cristia spune:
Tatii astia televizomani ne strica copii!
Bataie!!!
Frumos (si adevarat) spus belle vue! Nu se insista prea mult pe aspectu' asta dar copii ajuta enorm la formarea parintilor
Mi-e cateodata rusine de imaturitatea arata la prima sarcina (si in primele luni cu bb1).Am uitat sa-ti spun ca sunteti tare frumosi!
Naty: m-ai dat gata cu cocheta ta
Ce botic intinde ea in oglinda!
Ce carte e aia pe care se uita? Pare f frumoasa si eu sunt vesnic in cautare de noi carti interesante pentru cupil.
Danyce: bun venit cu aer de Paris!
Ania:
Inutzei si spor la servici!
Anuska: bravo pentru maseluta!
Nu e agitata mandra, nu? Daca da, tinem pumnii sa treaca agitatiunea repede! Si bafta la revenirea dragostei catre olita
Eu sunt convinsa ca o mare contributie la facutul pe olita a avut-o olita insasi
- care are forma de scaunel care se tranforma in olita prin luarea unui capac.Ma stradui in zilele ce urmeaza sa pun poze exemplificatoare, poate mai ajutam lumea cu sugestii![]()
Revenind putin la toanele odraslelor: aseara, timp de niste minute cat am pus eu de o fripturica pentru cina, Andrei a imprastiat pe jos o cantitate impresionanta de jucarii.S-a jucat cu o parte dintre ele o vreme, dupe care a parasit zona calamitata fara nici un gand de remediere a dezastrului...Io calma l-am rugat sa le stranga ca vine ora mesei.El, mai calm ca mine, mi-as spus duios "stange mama" (adica sa le stranga ma'sa ca el nu are chef).Io m-am mentinut pe pozitii si am bagat replica clasica (de-acum): Andrei s-a jucat, Andrei le strange.El nu, eu da - amandoi calmi si zambitori.Vazand ca nu o scot cu binele la liman am apelat la varianta "dama cu camelii"
adica am declarat ca m-am suparat si am abordat o mimica adecvata.Si va informez cu intristare ca nici asta nu a tinut; pe pici il durea la bascheti de mine si supararea mea; eu stateam imbufnata pe jos (intre jucarii) si el s-a asezat calm langa mine si statea fara sa zica nimic.Am stat asa ca fraierii JUMA' DE ORA (mancarea era gata pe masa si eu muream de foame!!!) pana a venit tasu' pe care l-a primit extrem de calduros si i-a spus ca "mama t-a tupalat" ca "oghiile pe jos" (mama s-a suparat ca jucariile sunt pe jos). Tata'su l-a rugat sa le stranga SI EL LE-A STRANS FARA SA ZICA PAS.Deci, iaca-ta unde sade autoritatea in casa noastra.Eu pare-se sunt manta de ploaie / cluca de coceni - cum vreti sa-i ziceti
.Dar nu ma laaaaas...![]()
Naty spune:
Belle Vue super ca stati la mare! Chiar vroiam sa te intreb daca acolo locuiti sau erati in vacanta. Mi-ai luat-o inainte cu raspunsul.
Cristiana
.
Tare faza cu jucariile de pe jos. Cam asa se petrece si la noi.
Cartea cu pricina este cartea preferata a Ioanei, "Fata babei si fata mosului". Ii place fiindca are multe poze cu baba, mosul si fata cea rea dce pot fi caftiti cu indarjire.![]()
Noi avem o gramada de carti de povesti, care sunt in fiecare zi "citite" si apoi aruncate pe jos.
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
cristia spune:
belle vue: si la mare si oras safe! vrem si noi![]()
naty: nu te las
: de la ce editura e cartea? Ca eu nu am vazut-o pana acum si noi ne-am plicstisit deja de ce avem... si eu nu mai suport sa le rasfoim pe toate in scarba... si in curand, daca nu apare carte noua la orizont incepe bataia![]()
nature spune:
Buna mamici, m-am amuzat teribil citind postarile voastre! Si am vazut poze frumoase cu Ioana de Naty, cu Theodor de belle vue...
Georgiana, ma bucur sa aud de voi, ca nu mai stiam nimic...
Noi nu prea avem noutati, poate doar sa va zic ca a inceput sa cante mai "legat", diverse bucatele din melodiile de pe CD-urile cu Cutiuta muzicala...
Va pup