The best of aug-sept-oct 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

HERRA,mai dar mai toti stalcesc si vorbesc pe pasareste...asta m-a distrat tare!!..al meu zice pe limba lui ce vrea si abia ultimul cuvant il intelegem noi,de fapt esentialul...mai nou ceea ce eu am dedus ca zice el,dar vorba CRISTIEI,nimeni altcineva nu intelege,este"Iobet va cane"(Robert vrea carne,traducere)...e amuzant ca el le zice repede...si nici al meu nu zice "R"...plus ca uneori imi cere ceva insisten si eu ma chinui sa inteleg ce vrea...dar am observat ca incepe in fiecare zi tot mai mult sa vfea sa vorbeasca...asa ca nu iti mai fa probleme ca fiecare are ritmul lui,clar!!!

V-am mai povestit eu ca am o verisoara care aare o fetita,ei aceasta fetita are cu 3 luni mai mult ca al meu baiat...si vorbeste perfect...fetelor va rog sa ma credeti vorbeste ca si noi...mama mea imi zice la telefon ca e extraordinar de minunata fetita cand o auzi...ei,de aici intrebari pe ai mei parinti"Robert nu vorbeste inca?"..."si,nu mai zice ceva nou,mai multe?"...ei,asta e...fetita asta vorbea cum vorbeste Robert acum la 1 an si 3 luni...asta e ritmul ei...insa de mers a mers la 1 an si 2 luni cand Robert deja alerga

Asa ca draga HERRA si al meu e bun in altele...corectez,adica avansat.. la voi,numai bine!

Sanatate la puiutii bolnaviori!

Mei fetelor,mare dreptate aveti cu munca asta,cu job-ul...dar daca nu gasesti ceva care sa merite sa te duci la munca(cazul meu,momentan)...eu zic ca mai bine imi cresc copilul,macar iese cum vreau eu...Doamne ajuta sa facem ceea ce e mai bine pt mititei!...frumos ai scris CRISTIA

Hai ca m-am lungit cam mult.. la toata lumea,sa auzim de bine!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Herra

nici a mea nu vorbeste...si eu sunt disperata si vreau sa o car la psiholog sa o evaluez dar nu ma lasa jumatatea.
De inteles intelege tot, nu-i bai, dar de vorbit, cateva cuvinte si alea stalcite (majoritatea variatii pe tema nu-no! oh,no!no way!never!)-alex e A si Liam e "brother"...restul lumii e "mom" cu exceptia lui Pooh, Tiger si mai nou Barney care au nume...

acu'trebuie sa fug ca desfacem cadouri la 1 am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Herra, eu ma plang pe tot forumul (si nu numai) de fiu-miu ca nu vorbeste si lui putin ii pasa. Mai tine uneori cate un scurt discurs pe bebeleasca, dar total accidental si chiar daca il acompaniez (pe principiul el nu imita il imit eu) renunta repede.

Cristia, sa stii ca-s tare cocheti astia mici, al meu urla ca spintecat doar cand vede foarfeca (si nu am comis chestii de astea cu nr 0) si de pe la un an cand vede vreo oglinda (inclusiv in parc la vreo bicicleta) se duce repede acolo si-si face freza...Si zau ca p-asta n-a vazut-o acasa, adica nici io nici tata-su nu suntem toata ziua cu botul in oglinda. Ma bate si pe mine un gand sa-l tund 0 la vara (ca are o zona pe occipital unde parul e destul de rar comparativ cu restul) dar cred ca va fi maaaare jale.

Cu oala...face daca il prindem noi la momentul x. Ca nu o cere, bineinteles si nici nu anunta kk sau pipi.

Dar fiindca l-am barfit destul: e un scump urias (zice lumea ca are mai bine de 3ani): are 90 cm si vreo 16 kile, vai de salele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetelor!!!

eu in viteza...nu mai am timp de scris dar va citesc cu drag aproape zilnic!

vreau sa o felicit pe Eliana pentru asa o burtica frumoasa, si mai ales pentru puii din burtic!!!am vazut pozele si tare mult m-au emotionat!!!

sunt de acord cu mina! cumva le scoatem la capat cu toate ca doar daia suntem mamici!!!

cu vorbitul si cu oala si cu alte minuni...io nu pot decat sa spun si sa ma repet ca fiecare copilas are ritmul lui si nu are rost sa va stresati!Cred ca cel mai important lucru este sa repetati intodeauna cuvantul corect dupa ce copilul il zice stalcit sau pur si simplu sa vorbiti cu ei ca si cu oamenii mari dar sunt convinsa ca asa si procedati...pana la urma o sa inceapa toti copii sa vorbeasca corect!!Eu va spun sincer ca deja imi este dor de cuvintele stalcite pe care le zicea Stefan care acum le zice tot mai corect...basca de multe ori i le mai aduc aminte...si se enerveaza pe mine ca nu zic bine si ma corecteaza...asa ca mai profitati de momentele astea cat mai puteti ca o sa va fie dor de ele!!!

pup!!!

Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....

ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Nici gandacul meu mic nu vb prea bine si destul de putin... Insa intelege tot si face (cand vrea!) ce-i spui..., ceea ce cred ca e bine. Cu olita si la noi e jale! Pana la 1an si 7 luni a folosit-o cu succes, de eram cea mai fericita, insa acum a facut 2 ani si 1 luna si ne chinuim... Sta pe ea cand o pun dupa masa, dupa somn, insa nu produce nimic, doar se joaca.... cum o imbraci la loc, gata evenimentul!... Nici nu stiu ce sa-i mai fac, cum s-o conving ca e buna olita si la ce........ Pledoarii despre utilitatea ei, ca suntem fete mari, ca sa faca si ea ca mami si Ana (fetita mare) si caposu' nica! A, am mai incercat sa o mai pun si pe reductorul (pt wc) pe care il foloseste cea mare, ca deh poate se simtea retrogradata la oala..., si ce credeti ca a avut vreun rezultat? Tatz! Mai aveti idei? Spuneti-mi-le si mie, ca eu chiar nu mai stiu....... Fetita cea mare la varsta ei era deja as la folosirea oalei........ Stiu, o sa ziceti ca fiecare copil are ritmul lui!
Las' ca trece si asta; candva va pricepe ca acolo e locu' pt nevoi fiziologice! Sunt optimista!

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Am uitat, treceti-ma si pe mine pe lista cu bb2! O cheama Teodora, s-a nascut pe 08.10.2004, ora 00.20, 53 cm si 3700 kg. Iar eu mami sunt nascuta pe 12 aprilie 1974.

Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii

Povestea nasterii Anei
Povestea nasterii Teodorei(bb2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

si va multumesc!

Herra... despre vorbit... nici mandra mea nu vorbeste cine stie ce... Dar inca nu-mi fac griji.. vad ca de ceva timp a inceput sa repete ce cuvintei ii plac si sa le stalceasca pe limba ei... Unele dintre ele le mai pricepem... dar multe nu. Si se enerveaza.
Noi suntem la satdiu' de cuvinte... f. rar propozitii... de genu' "ce-i a'ta?" sau "mami amica" (adica paine... painica).
Eu zic ca inca nu e cazul sa ne ingrijoram... fiecare se dezvolta in ritumul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Salut!

Fetele acum acteva zile ma plangeam ca ma innebuneste Nana cu "ce e asta?" si "ce se-aude?" si cineva mi-a spus sa stau linistita ca mai rau va fi pe la 3 ani cand ajungem la "de ce?"
Ei bine, iaca ca noi am ajuns mai devreme si de doua zile pe langa nelipsitul "ce e asta?" a aparut din ce in ce mai des si "de ce?". Asa ca orele noastre petrecute impreuna constau intr-un lung sir de intrebari ale Ioanei si raspunsuri inca calme ale mele.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Elyanne, acum m-am uita la pozele cu BBeii tai, sa-ti traiasca! Sigur Meme va fi o fericita!

Herra, n-ar trebui sa te stresezi deloc, asa e, fiecare copil are ritmul sau! Mie-mi povestea mama ca am inceput sa vorbesc devreme, dar stalcit, si pentru ca ai mei ma tot corectau ( si probabil ma enervau ) am avut o lunga perioada in care am refuzat sa mai vorbesc.Apoi am inceput brusc, si am vorbit foarte corect ( probabil ca intre timp am stat si mi-am facut lectiile)

Voi ce mai faceti, pe unde va mai plimbati cu copiii, cum mai variati activitatile? Eu ma uit la Ilinca, e f fericita de cate ori face altceva care o scoate din rutina. Azi, de ex, a plecat cu bona intr-un parc departe( pe langa casa bonei), apoi se duce in vizita la ea....altadata mai schimbam parcurile cu cele din apropiere, vad ca e innebunita de placere sa mearga la cumparaturi ()- ca doar e fi-mea -, am fost la CIrc, sapt. viitoare mergem la Tandarica...Astept cu interes idei, poate ma mai inspir si eu.La ce fel de spectacole sa ii mia ducem? La Creanga ati vazut ceva? Daca da- cum au reactionat piticii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Naty, si eu ma mir de calmul meu. De ce ploua, de ce tati nu are tzatzici, de ce de ce de ce.Inca ma amuz :))Cel mai dragut e cand, la intrebarile ei, eu ii raspund cu o alta: " tu de ce crezi?". Sa vezi atunci ce explicatii isi da singurica . De-abia apoi ii dau si eu raspunsul

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput