The best of aug-sept-oct 2004 (121)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

am si eu o intrebare:

voi cum a-ti scapat de suzeta, ca eu nu reusesc sa o dezobisnuiesc pe Lia de suzeta?

noi am inceput sa cumparam cadouri de Craciun, si comandasem pe internet un Elmo si un Ernie care canta la chitara si ghici ce face sotul, desface pachetul sa se uite daca sunt ca in poza si intra Lia in camera - "oh, oh". el cica le-a impachetat la loc si le-a pus in dulap, dar ce crede el ca a uitat Lia asa usor...s-a strecurat la noi in dormitor si a deschis pachetul ...
asa a devenit cadoul nostru de Craciun, cadou de ziua veteranilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANAMARI m-am distrat copios pe faza cu sotul...l-as mei ca-i luati altceva de Craciun... la toti piticii!

La noi suzeta o foloseste la culcare doar...am vrut sa io scot si atunci dar a facut scandal..si nu am avut nervi sa-l ascult,asa ca am cedat...mai vedem in cateva luni ce-o fi

la toata lumea si o duminica placuta!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Saluty dragelor!

Naty- fata frumoasa ..m-am distrat copios cu mersul la scoala.

Danina-tare m-am delectat cu pozele voastre..e minunata printzesica voastra

Anamaria-noi de suzi am scapat pe la 1 an juma...pur si simplu nu i-am mai dat-o./.i-am spus ca-i trebuie unui bb mai mic care plange ca nu poate face nani fara ea..ne-am chinuit vreo 2 zile la adormit si apoi s-a linistit. Sa va zic faza...eu am o cutiutza in care am pastrat cateva amintiri..primele 2 suzete, prima revista 'citita de Ina'..etc..si gaseste Ina suzetele..s-a uitat la ele..le-a intors pe toate partiel..mie imi era super teama ca se indragosteste iar de ele..le-a pus pe varful limbii..mai ca nu stia cum se baga in guritze...si apoi a declarat ff grava :"Nu pt Ina..pt bebe pic ..Ina nu pace"

Cristia-mortal si Andreiul vostru..ti-am spus ca noi avem deschisa cutia injuraturilor..si sa sti ca a dat roade pana acum

Despre noi ce sa va spun..Ina racita..ca prea ramasese singura din gasca...dar are stare generala buna...crize de personalitate cat cuprinde...dar in cerc sa i le stapanesc...

Va pupic, WE placut tuturor!!!!

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Mi-e o rusine de mor,dar asta e,nu sunt lasa si cu scuzele de rigoare pentru intarziere va uram si dragi puisori de august-septembrie-octombrie sa aveti parte de o copilarie frumoasa,multa sanatate si voua si parintilor ca sa va poata creste si muuulte bucuri si realizari in viata!

LA MULTI ANIvoinicilor de 2 ani!
Noi suntem bine,mai mult pe la tara unde avem magazinelul,la Deva ajung doar 1 data pe saptamana dupa marfa,masimt ingrozitor de vinovata caci fata cea mare a inceput clasa a 7-a si sta singura cuc in timpul saptamanii dar de vineri seara,dupa scoala vine si ea la tara la noi,iar duminica,cateodata,precum astazi,o aduc eu cu masina inapoi.Viata nu e usoara,nu ma plang ,dar precum stiti e greu sa te imparti intre casa si munca,intre familie,copii si afacere.sanatosi sa fim in primul rand.Giulia a crescut,nu e neaparat inalta,(are abia 85cm,apropo,ai vostrii cat au in inaltime),dar in schimb e o vorbateata.....nu-i tace gura 2 secunde.Le mai poceste ea,dar e o mare vorbareata.am reusit sa pun si cateva pozici recente,pe care le puteti vedea incepand de aici http://good-times.webshots.com/photo/2616051960059076447jsITth si aici http://family.webshots.com/photo/2726023300059076447htksJE
Va pupam cu drag pe toti si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Acum citesc capitolul asta de la inceput ca sa ma pun la curent cat de cat cu ce mai face lumea,eliane,vad ca astepti 1 sau 2 bebe,felicitari din toata inima si prunci sanatosi si norocosi iti doeresc!Mia-m amintit ceva,fetelooor,ce ma fac,Giulia mea nu vrea si pace sa se puna pe olita,acum 2 saptamani,maica-mea sta non stop cu ea,deci eu mai mult in vizita,bine magazinul e la 50 de m de casa,si a incercat mama si cred ca i-a si dat vreo 2 peste fundic ca nu vrea sa stea si....mi-a plans fata vreo 3 zile si in somn,noi nu o certam de fel,ni se suie in cap.si ....mi-a zis mama ca ei nu-i mai pasa daca invata fata la 10 ani sa faca la olita caci ea nu mai vrea sa traumatizeze copilul.....si ca daca vreau sa o invat sa angajez pe cineva,ceea ce si am de gand sa fac,macar 3-4 zile pe saptamana caci nu mai am viata,in fine si sa imi invat fata la olita.Pe ai vostrii spuneti-mi va rog mult, i-ai invatat,cum,cat timp v-a luat?Multi pupici si multumiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Bine ai revenit anne33 eu una nu mai imi amintesc exact dar tot mama mea a reusit sa o invete si acum chiar daca ii pun pampers nu face in el si tipa in gura mare sa il dau jos. Oricum poti sa incerci sa ii faci bravo sau la noi ii ziceam ca aud oala cum canta , e o tampenie dar a functionat.

Minune mare Dia s-a retras singura in camera ei , adica in biroul lui tati si de 3 zile adoarme singura ne da afara din camera de nu imi vine sa cred, sper sa o tina si de acum incolo. Eu una ma gandeam cu groaza cum o sa o despartim de noi si uite ca singura a luat decizia de intimitate .

Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Fetelor, acum 10 minute am reusit sa ajung la servici, s-a agatat Nani de mine si nu vroia sa ma lase sa plec, plangea cu lacrimi uriase, offf, mi s-a rupt inima.

Multumesc la toate pentru aprecieri.

Anemari avem aceeasi problema a suzetei, daca scapati sa-mi zici si mie cum.
Zice "Nani mae dudi-n gura, usine, fetita mae!" adica Nani e mare si tine suzeta in gura, rusine, fetita mare - dar o tine in continuare.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Anne33, Ioana are 92 cm.

Am mai descarcat si eu cateva poze, mai vechi, din septembrie, dar tare dragute, daca vreti sa le vedeti ... aici

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Mina si Ana_miti....si mii de scuze de intarziere!

Anne33 bine ai revenit!Eu l-am invatat in vara sa faca la olita cand era cald. L-am lasat tot in funduletul gol si asa s-a invatat.Mai greu a fost cand am inceput sa ne imbracam si dezbracam.....acum e ok.

Noi suntem bolnavi....Alesio si Nicolas au pneumonie....Nicolas face injectii(antibiotice) iar Alesio le ia deocamdata sub forma de siropuri....sper sa nu ajungem si cu el la injectii....diseara mergem la control sa vedem ce si cum....
A fost o viroza respiratorie la inceput, apoi s-a complicat la pitici....si la noi e pe trecute acum....

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ANA MITI si MINA!

Ioana sanatate la puiuti.

poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere

Mergi la inceput