The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 17
georgiana.david spune:
Ma mai primiti si pe mine?
Din pacate reusesc tot mai rar sa intru pe forum. De cand am inceput serviciul este o nebunie totala.Am fost si plecata o saptamana in Ungaria iar timpul nu-mi mai ajunge.
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE IERI!
Felicitari pentru botez Pufy!
Ma minunez cand va aud ca ai vostri bebei nu mai folosesc pampars. Damian inca fuge de oala ca de raie. Nu stiu cum sa-l mai pacalesc sa stea pe oala.
In rest suntem bine, Ioana cu scoala iar Dami este tot mai zvapaiat si dulce. Azi dimineata s-a trezit la ora 6 ca sa-mi zica "mami pa, banii".
nature spune:
Cristia, hai sa-ti spun cum a fost la noi cu trecerea de la pampers la olita: mai intai ne jucam cu olita, Ilinca era imbracata si se mai aseza cate o secunda-doua pe olita, apoi fugea.Apoi a vrut pe olita, dar doar cu multe jucarii, sa aiba ce face intre timp...A ramas apoi doar cu papmers in timpul somnului, si asta a durat cam o luna.Peste zi spunea ea ca vrea la olita, la somn- pampers. Meritul nostru a fost doar ca i-am explicat de un milion de ori ca e urat sa stea cu pampers, ca acum e domnisoara si nu se mai face, ca uite- mami are chilotei si nu pampers, nu vrea si ea sa fie ca mami? Si i-am luat chilotei colorati, cu ursuleti si iepurasi, si dimineata ne jucam: azi luam chiloteii cu ursulica sau cu iepurica? Si tot asa, seara la culcare ultimul lucru pe care i-l spuneam, aproape obsesiv, era : daca iti vine sa faci pipi, o strigi pe mami si mami te pune pe olita....
Treptat a inceput sa se trezeasca noaptea si sa ceara la pipi, desi avea pampersi.Asta a durat cam o luna, desi papmersul era complet uscat a doua zi dimi, tot i-am pus.In final am intrebat-o intr-o seara daca mai vrea pampers sau chilotel, si ea a cerut chilotei.Nu a facut deloc pe ea.Asta a fost tot....Practic, cred ca mesajele noastre subliminale au dat roade :))
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
Andreea_si_Doru spune:
Multumesc pentru sfaturi...
Adevarul e ca toti in casa la mine vin obositi de la servici, dupa 9 ore de munca si sincer nu am cu cine sa o las mai mult de 1 ora. Pentru ca eu stau cel mai mult cu ea, ne-am obisnuit noi 2 impreuna. Mai asteptam asa pana la 3 ani cand o sa mearga la gradi...
La Multi Ani! tuturor celor care poarta numele Arhanghelilor Mihail si Gavriil. Multa sanatate si numai bine! 
CRISMIR spune:
NATURE ce frumos ai povestit de puiuta cum s-a invatat cu olita
...la mine inca nu vrea asa,eu tot ii explic,ii zic ca e baiat mare si ca uite cutare si cutare,prieteni de-ai lui fac la wc si asa trebuie si el sa faca,si mami cu tati fac la wc si tot nimic
...el vrea in pampers...cred ca e o faza aiurea...sper sa treaca...eu ii tot explic in continuare poate la un moment dat in subconstient se inregistreaza si da roade![]()
ANDREEA las mai ca se duce la gradii si sa vezi cum nu mai ai incotro si stai fara ea
...asa ma concolez si eu,ca si la mine e grea problema
,din acelasi motiv ca si la tine...doar eu cu el,e lipit de mine...culmea ca nici cu tac-su nu vrea prea mult..doar"mami papa".."mami nani"...mami parc"..."mami tai-tai"...offffff,uneori ma enervez ca nu pot fce nimic de el...dar pe de alta parte imi e tare drag
fetelor si un weekend placut!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
danina spune:
Ana_a ce frumos e la voi cu zapada .....vrem si noi.
Am vazut si printesa cu musafiri si frumusica foc Ioana.
Danyce am aceeasi problema cu baia si nu va imaginati ce face....e jenant ![]()
Am reusit si am pus cateva pozici de la POZE ZIUA DIUTZEI
Danina
Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
iulyp spune:
Mirela asa am patit si eu cu Nicoleta. Ii repetam denu stiu cate ori ca trebuie sa faca la olita ca e fetita mare si bla bla si degeaba. Ea imi retezea scurt tot elanul meu cu un NU hotarat dupa care imi intorcea spatele si isi vedea de ale ei. Roade a dat in momentul cand a vazut la crese ca ceilalti copii fac la olita. Asa ca incearca sa mergi la cineva care are un pitic ce face la olita. Poate il impulsioneaza. Succes
iulyp spune:
danina super pozicile. Initial am crezut ca toata lumea le sarbatorea pe cele 2 printese. Asta pt. ca am luat pozele la rasfoit de la sfarsit. Oricum se pare ca v-ati distrat pe cinste. Inca o data LMA printesei mici.
Naty spune:
Salut!
Eu sunt intr-o criza teribila de timp, am avut o saptamana ingrozitoare la servici, bine ca s-a terminat.
Nana are mai nou pasiunea vorbitului la telefon. Ia cate un mobil sau fixul si poarta conversatii imaginare cu diferite persoane cunoscute cate o ora in sir. Cateodata vorbeste inteligibil - ex. "ce faci mieia? (asta e prietena mea Mirela, mama lui Tudor si Sacha) ... ce face dudu? doae butica? ce face sacha? joaca? tu ce faci? a ... teaba pin casa" alteori o da pe limba bebelusilor.
Acum cateva seri am ras de am lesinat. Ne urcasem in pat sa ne culcam si la un moment dat o vad ca ia de pe marginea patului un chilotel, si-l pune pe un picior si-mi zice sa-i dau ghetele. Ile dau. Zice "pa, ciao, mami" eu "unde te duci, Nani?' Ea "a coala" (= la scoala).
Si pleaca cu chilotul pe un picior in alta camera, unde se pare ca era scoala ...
Vreo ora jumate tot venea sa-mi spuna ca a fost la scoala si se intorcea acolo, unde tata, "domnu pofeso" o invata diverse.
Si daca vreti sa vedeti cum s-a pozat Ioana singura si dovada ca facem pipi la olita ... in acest album
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
anamari spune:
Naty,
ce-mi plac povestile cu puiii cei destepti...
a mea isi ia genta si pleaca"bye, bye". Cand e timpul sa plecam ne aduce ghetele la toti :)acum a prins si Liam figura, cum vede ca il imbrac in haine de strada face cu mana "bye, bye" si dupa aceea"brrrr" ca masina...
acu ai mei au fost bolnavi-sotul si Liam, urmam eu si Lia ...
week end placut...
CRISMIR spune:
AURA
,da mai,sa sti ca m-am gandit si eu la varianta asta...ii tot zic cand il vede pe David,unul din prietenii lui care face deja singur,are 3 ani jumate,"uite mami cum face David,vezi asa trebuie sa faci si tu"...si el imi zice"da da"...dar la momentul respectiv habar nu are,imi zice daca isi aduce aminte dupa ce a facut
...mai astept,ce sa-i fac,il tot inebunesc la cap cu trebuie sa facem acolo,ii explic si...la un moment dat va face si el la wc,nu?...ca doar toti facem acolo![]()

NATY frumoasa foc pitica ta
...si cum sta ea pe olita...offff,imi aduc si eu aminte de Robert ca statea si facea si el la 1 an si 2-3 luni...fara probleme...si ce bucuroasa era...acum pauza!!!
ANAMARIA sanatate la puiuti si voua celor mari
...aveti grija de voi!
Week end placut la toata lumea!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001