The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 16
danyce spune:
Salutare, fetelor,
Noi cam rarut pe aici ca mami asta nu are timp nici sa respire
...deh, serviciul asta aglomerat si-apoi...pana si ultima bucatica de unt o scoate Alma din ea (din mami asta zapacita, adica eu
) cand ajunge acasa.Nah, pricepurati ceva?
![]()
Ana, super pozele!Stefanut e tare dulce in zapada!
Lilia, merci de urarile de sanatate.Pana am ajuns si eu sa raspund mi-a trecut raceala de tot
.
Andreea, eu iti dau un sfat prietenesc, asta daca il accepti, of course:incearca sa ai mai multa incredere in oameni si sa o mai lasi pe mandra si pe mana altcuiva pt ca te vei invata si tu sa rezisti fara ea si ea va fi mai independenta.Cum sa-ti spun altfel?Iti inteleg perfect temerile pt ca si eu mi-am facut o mie de griji inainte sa o dau pe Alma la cresa si inca si acum tresar de cate ori suna mobilul la servici (pe mine ma suna lumea numai pe fix la servici daca e ceva legat de job, pe mobil am solicitat sa nu fiu deranjata decat de sot sau de educatoare in tp programului meu de lucru).Cred ca ai putea sa te "antrenezi" in acest sens lasand-o pe d-ra cu mama ta, sora ta, altcineva mai de incredere, iar tu cu Doru sa faceti iesiri scurte sa vezi cum vei reactiona si sa ti se demonstreze ca nu se intampla nimic rau. Sunt ferm convinsa ca vei reusi.
Sa stii ca eu nu ma stresez ca nu e ingrijita Alma cum trebuie, stiu ca ii prieste intre copii si invata o multime de lucruri (la cap. asta sunt super satisfied), mie mi-e doar dor de ea, daca pot spune asa, abia astept sa ajung acasa.De ce spuneam mai sus ca tresar cand suna mobilul?Pt ca le-am dat instructiuni educatoarelor sa sune doar daca Alma pare bolnavioara sau se accidenteaza.Si culmea e ca acum cateva sapt bune m-a sunat careva de la Planning de la cresa sa-mi spuna ca s-a eliberat un loc intr-o grupa (pana la 1 nov. a mers Alma in 2 grupe, acum merge intr-una singura), dar s-a intrerupt convorbirea de 3 ori si femeia tot incerca sa sune din nou, iar eu auzeam doar:"Sunt d-na cutare, de la cresa..." si pauza (firma unde lucrez e chiar la granita cu Germania si daca-s afara am retea din Germania, daca-s inauntru am retea NL, iar cand patrulez de sus in jos pe scari legaturile-s super proaste).Atunci chiar m-am panicat si nu m-am lasat pana nu am dat de d-na care sunase, ca-i retinusem numele.Le-am zis sa nu mai sune niciodata pt chestii din astea banale sau daca suna sa-mi lase mesaj vocal, dar sa nu ma aduca in pragul infarctului ca atunci.
Nu cred ca te-am prea ajutat Andreea.
Sper sa gasesti o solutie cat mai buna, sper sa-ti invingi temerile si sa o mai lasi pe Natalie si cu altii ca sa poti sa te ocupi si de tine.Si tu esti importanta!
Noi cu olita/WC-ul suntem jumi-juma.Adica la cresa merge d-ra si face pe Wc-urile lor in miniatura din toaleta copilasilor.Dimineata merge direct la toaleta si se aseaza pe WC.Acasa nu ar sta nici pe olita, nici pe WC, zici ca as vrea sa o tai, asa zbiara.E drept ca are o olita simpla ca eu am zis ca e mai bine sa stie ca aia e doar de facut niste trebusoare, nu sa se joace cu ea.Acum tare ma bate gandul sa-i iau una din aia muzicala si mai inaltuta, de fapt tot ca un mini WC, ca poate-poate o pacalesc asa.Noaptea nu se uda aproape
niciodata.Asta chiar ca e un mister.Isi da drumul abia cand ajunge la cresa, direct in WC.
Mirela, nici aici nu se streseaza nimeni vis-à-vis de scapatul de pampersi.Multi ma cred aici exagerata ca eu tot vreau sa o conving pe d-ra sa faca numai la olita/wc.Mie mi se pare normal sa insist, mai ales ca-mi zice dinainte ce face si nu-i place sa stea murdara, atata ca...asa cum am zis mai sus...acasa nu vrea nicicum sa stea pe olita.Sper sa-mi iasa planul cu olita cantatoare si inalta.
Si tot à propos de treburile astea, d-ra mea vine mereu cu mine la WC, nu ma lasa sa intru singura, ca sa-mi intinda o ditamai bucata de hartie.Sau si mai si...se furiseaza in spatele meu cu sulul si asteapta sa o curete pe mami
. Normal ca nu o las, dar nici nu reusesc sa o conving sa ramana la usa cand intru eu in baie/toaleta.
Alta chestiuta, de data asta de d-ra cocheta:Alma merge mai nou peste tot cu posetuta in spinare, la fel ca mami. A primit de la niste prieteni din America o posetuta draguta si eleganta si nu se desparte de ea.Intr-o dimineata mi-a plans vreo 15 minute pana m-am prins ca ea numai cu poseta pe umar si pe jos
vrea sa mearga la cresa.Nu va spun cum am aratat noi , eu cu ea de-o mana si cu cealalta mana impingand de carutul plin cu gentoiul meu pt servici,cu rucsacul ei, ea tantzosha cu o mana-n mana mea si cealalta tinunadu-si posetuta de pe umar.
Cam atat acuma. Mai revin eu in cursul sapt. Pana atunci, pupici tuturor,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Naty spune:
Salut si de la noi!
Nu am poze de la petrecerea de Halloween, dar am cateva poze cu Nanusha si prietenii ei (copiii prietenei mele, veniti la noi in vizita) aici
Noi suntem de ceva timp la faza "ce e asta?" repetat de zeci de ori pentru lucruri si persoane. Uneori raspunde chiar ea "ce e asta - caine", etc. Si mai avem si "ce se aude?" la orice zgomot.
Ieri m-a uimit mandra cu o faza - a gasit un cub de la o jucarie cu o zebra in el. Bineinteles ma intreaba nelipsitul "ce e asta, mami?" Eu ii zic ca e un cub cu o zebra. La care ea ma intreaba "Unde e caine urat?" - are o revista in care e un caine urat dar si o zebra si ea a facut conexiunea cand a auzit de zebra cu revista respectiva!
Noi duminica am fost la nunta, am vrut sa o luam si pe ea dar nu s-a lasat (ii intrase in cap sa se uite pentru a suta oara la filmul cu ea la botez).
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
nature spune:
Naty, ce scumpa e Ioana cu fustita aia infoiata!
Fetelor ( mamici de fetite), fi-mea a primit de la nasa ei o pereche de ghetute roz, cu niste floricele colorate pe ele, marimea 25, si ii sunt prea mari.Ma gandesc sa le vand si sa ii cumpar altele, pe masura.Daca sunteti interesate, le fac poza si vi le arat. De schimbat nu le pot schimba cu usurinta la magazin, pt ca au fost cumparate din Buzau....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
elyanne spune:
La multi ani pt. cei care-si serbeaza azi ziua de nume! 
Naty si noi tot la faza asta suntem... si m-a disperat... ma intreaba de o mie de ori acelasi lucru... Las' ca trecem la urmatoarea pe la 3 ani... "de ce" ... si o sa spunem ca era mai bine acum...
Nature mai bine pui anuntul la mica publicitate... s-ar putea sa nu gasesti aici pitice care sa poare 25... a mea de ex. a primit ghetute 23 si sunt mari...
N-am notati... asa ca inchei aici... 
Eliana (20 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
iulyp spune:
Noi am scapat de pampers de pe la 1,8 luni. Dar tot maiavem accidentedin motiv de fetita incapatanata. Noaptea eu insist sa ii pun pampersul desi ea are seri cand il refuza cu desavarsire. Atunci astept sa adoarma si poi ii pun pampersul desi de cele mai multe ri dimineata il are uscat. Am patit intr-o noapte minunea cand m-am uat dupa ea si nu i-am pus pampersul si a facut balta in pat.
iulyp spune:
Uram din suflet La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Mihail si Gavril sa aiba parte de multe bucurii.
LiliaToma nu pun poze din mai multe motive. nu te supara. pupici
Mada spune:
La multi ani! La multi ani!
Tuturor sarbatoritilor de azi!!!!
Patrice, fi-mea poarta 24 asa as putea sa-i iau 25, zic eu
vorbim pe pm daca vrei.
va pup
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Naty spune:
LA MULTI ANI tuturor celor ce poarta numele de MIHAI si GAVRIL.
Patrice Nanusha poarta 23.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
cristia spune:
La Multi Ani Mihaela/Mihai, Gabriel(a)! Sa fie toti ocrotiti de sfintii arhangheli al caror nume il poarta!
Pufy: muulta sanatate lui Alesio si tie putere si rabdare!
Imi pare tare rau ca-i bazucu bolnavior! Ai grija sa nu-i dea si lui Nicholas!
Nature: iti inteleg dorul! E perfect normal
Cum ati reusit sa scapati de Pampers noaptea? Please advice! Noi am scacap de ei pe durata zilei;Ii mai pun la somnul de pranz si noaptea ca nu am chef de orbecaeli nocturne dupa olita si de re-adormit copilul.Dar sunt bineinteles numai urechi la sugestii.
Andreea: sentimentu' e perfect normal si cred ca l-am incercat toate dintre noi; si cu lasatul copilului cu bona e acelasi lucru (adica tot stai cu inima in gat). .Nu o sa-i poti sta in permanenta in preajma sa o ocrotesti si nu i-ar face nici ei bine.Tre sa invete sa zboare singurica.Pune-ti increderea in Dumnezeu.Pe mine recunosc ca numai asta ma ajuta (nu zic ca am bona iresponsabila dar si mie mi-e greu ori de cate ori plec dimineata la sv).
Odata si odata tot tre sa faci pasul (desprinderea) si o sa vezi ce mult sporeste dragostea dupa despartire temporara (cateva ore).Poate o sa zici ca mai multa dragoste ca acum nu se poate; o sa vezi ca da
Naty mi-a placut Nanusha gazda primitoare
.Am observat ca avem o jucarie identica : autobuzul cu elevi (ala galben care se vede in poze).Cum de a rezistat al vostru?! Andrei nu s-a lasat pana nu a ajuns la elevii din interiorul autobuzului!
Mada:![]()
deci am ajuns sa ne puna copii nostrii la respect!![]()

Tot din ciclul " ce repede prind copii nostrii prostiile": am ramas masca ieri dimineata auzindu-l pe Andrei care, butonand la telecomanda si enervandu-se (cica) ca nu nimereste programul dorit (!), zice cu obida: "pida matii" - inutil sa traduc nu? M-am facut bineinteles ca ploua si am multumit
sotului in gand.Eu imi mentin statutul de aspirator de virusi: cum e unul racit la sv cum iau; mai rau e ca i-am dat si lui Andrei (muci si tuse de vreo saptamanal; acum sunt pe trecute) si ca am zacut si eu (pana la urma am luat ceva medicamente - ma rog la Dumnezeu sa nu-i fi facut ceva rau la bb din burtik).Acum sunt m bine.
Tare mult imi place sa va citesc si ma simt bine facand parte din grupul vostru
Va pup tare
Cristiana, Andrei (29Sep04) si
27+
daniver31 spune:

LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE SARBATORITILOR DE AZI!

Multi pupici de la noi...promit ca am sa recuperez cu cititul si scrisul...dar nu inca!Petrecere frumoasa tuturor!