The best of aug-sept-oct 2004 (121)
Raspunsuri - Pagina 15
frosa spune:
.... inainte de orice , multumesc fetelor care mi-au urat La Multi Ani .....
si acum despre noi:
se pare ca a inceput si la noi sezonul mucilor (era si timpul) asociata cu tuse bineinteles, din cauza asta l-am lasat azi pe ael mic acasa, l-am dus doar pe cel mare la gradinita.
Vorbeati de pampers, noi am renuntat pe timpul zilei la el , punem doar noaptea. Mai face pe el cateodata dar in general sunt pregatita si am schimburi la mine. Se intampla acum cam o data pe saptamana sa mai faca pe el, in rest este ok. Ar trebui sa-l scot si la somnul de noapte dar parca nu sunt pregatita inca sa ma trezesc pe timpul noptii sa-l duc la WC.
Pufy ai botezat baiatu' , sa-ti traiasca sa se faca mare si norocos. Si acum intrebare ...... MAI POTI? Am si eu o prietena cu doi copii cam in aceeasi situatie cu tine, are pe cineva care o ajuta dar tot este foarte greu.
O zi de iarna frumoasa la toata lumea (ati vazut cum ninge afara?)
Mada spune:
neata s-a trezit dulceata???
cam asa ne incepe noua ziua
si Ilinca radeeee
fetele multam mult ca va ganditi la noi, la Alma, ea e bine manaca de rupe
, nu cred ca s-a stresat prea mult ca dupa caini tot alearga.
Acum pe bune, ne-am speriat rau de tot, a avut saraca noroc ca a pus soferul frana, a vazut-o in timp util si nu avea viteaza cand a lovit-o. de altfel asa frana brusca a pusca era unul sa intre in el cu masina in spate.
Pufy felicitari petru micul crestin! Sa dea Domnul sa fie sanatosi amandoi si tie multa putere! Acelasi lucru va doresc la toate.
va pup si intru mai tarziu.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
CRISMIR spune:
Fetelor va multumesc la toate pt raspunsuri
Asa deci,vad ca marea majoritate fac la olita,deci fara pampers,hmmmmmmmm....eu inca ma lupt cu el,dar fetelor ma gandesc cum sa-l las fara pampers cand el afce foarte mult pipi,inca...pampersii sunt plini dupa 3-4 ore..iar noaptea nu va mai zic...dimineata e jale!!!!
..oare nu e pregatit inca,e adevarat ca noi bem inca mult lapte,de 3 ori pe zi( seara inainte de culcare,dimineata si la pranz)...oricum nu stiu ce sa zic dar la lapte nu renunt inca
...bravo celor care fac la olita/wc deja!
ANMARIA,
...da sa sti ca eram in Ro cand facea la olita,ai tu dreptate,aerul o fi fost de vina
...mai astept un pic si apoi am zis ca-i dau chilot din acela special...sa vedem cum o fi!!
la toata lumea,sanatate la bolnaviori si sa aveti un weekend placut!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
anielas spune:
Neatza fetele!
Mirela-sa sti ca si noi bem la fel de mult laptic si aproape 1 l de ceai...iar ina face pipi cam la juma eora..asa ca de aia insomn nici nu ma gandesc sa renunt..iar cand stm prin casa avem accidente destul de dese ca se ia cu joaca si iuta. Oricum..si eu sunt de parere sa nu renunti la laptic
Danina-bine ati revenit printre noi..inca mai aseptam pozele
Lilia-mercic de aprecieri...pupici dulcisi vou
frosa-sanatate multa
Sa aveti o zi minunata..se pare ca iese soarele
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

pufymic spune:
Buna fetelor!
Multumim inca o data de felicitarile adresate micului si noului nostru crestin!
Monica ca sa-ti raspund la intrebare: da, mai pot....si chiar imi face placere sa am 2 copilasi....E intr-adevar greu cu ei ca-s ambii mici(chiar daca ma inteleg cu Alesio ca si cu un om mare, tot copilas e...) si mai ales ca sunt cea mai mare parte a timpului singura cu ei(Ovi e plecat prin delegatii)....dar e bine!Suntem fericiti ca-i avem!Sa ni-i tina Dumnezeu sanatosi si sa ne dea putere sa-i crestem frumos...
Sanatate multa la piticii tai!
Mirela si Alesio face tot la olita, ii pun scutec doar cand doarme...si se trezeste cu el plin!Asa ca pe timpul somnului inca nu e pregatit sa renunte la scutec....
Anuntam si noi un Alesio bolnavior...cu amigdalita pultacee si ceva raluri la plamani...asa ca ia tratament cu antibiotic....
Sper sa-i treaca repede!
Pupici!
Ioana
de
Alesio(08.10.2004)&
Nicolas (17.09.2006)
ana_a spune:
Salut fetelor!
Ce liniste este pe aici!
A venit iarna!!!cu zapada evident
si azi am iesit un pic sa ne facem de cap in zapada.Stefan a reactionat cam ca si Bambi
nedumerit, mirat, entuziasmat si tare necajit ca zapada e uda si rece, dar in 5 minute nu a mai simtit nici frigul nici manusile pline de zapada
.Am facut si un om de zapada, am pus si cateva poze, pacat ca sa descarcat aparatul taman la sfarsit cand sa va arat si omuletul....poate data viitoare.
Aveti un link de aici cu prima poza
edit sa va mai spun ca azi dupa iesitul afara ...toate bune si frumoase doar ca a adus in casa un sloi de gheatza ce i la dat tati de pe stresina...ei si a inceput bucatica de gheata sa se topeasca si Stefan sa urle ca din gura de sarpe dupa ea....aoleooo ce scandal am avut cu el "unde-i mami gheata mea???"
la toata lumea!!eu azi ma gandeam ca indata vine Craciunul si facem bradul
ma apucat nostalgia ca tare frumos a fost afara.... si pe de alta parta ma gandeam asa ca mult va mai fi pana vom scapa de haine groase, manusi, sapca si toate cele....
Ana, mamica lui Stefan de 2 ani si....
ne jucam de-a cresa
ne jucam de-a pompierii
CRISMIR spune:
ANIA
de raspuns...nu renunt la lapte nici cum...aici e foarte important laptele si mai putin pampersul
,sa zic asa....adica ei zic ca au timp si mai tarziu sa renunte la el...acum eu sper totusi sa facem la wc in curand![]()
IOANA
si sanatate lui Alesio,sa-i treaca repede,offf,micutul cu antibiotice!
ANA frumoase poze,ce dulce e piticul cu bulgarele...moaaaaaaaama si ce faina e zapada,adica chiar destul de mare pt perioada asta
..
la voi toti!
Eu sunt cam racita cred,am niste durerei de cap infioratoare si nu stiu de ce?!!!
..cred si ca spondiloza e de vina
fetelor si pe pitici,sanatate la toata lumea,pe maine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
Mada spune:
salut fetele
noi cum pampersii... zic eu ca stam bine avand in vedere ca n-am stresat-o deloc deloc cu oala.
adica daca suntem acasa face numai la wc sau oala, depinde care e mai aproape.
daca plecam sau la somn obligatoriu scutec ca face .... o tona de pisu.
oricum n-as pleca pe frig cu ea fara scutec sa se ude si sa stea uda asa.
aseara eram in bucatarie si tipam, ma rog ii ziceam pe ton mai artagos, 
olecuta la tati, ea era langa mine isi facea de lucru, la un moment dat o aud, taci mami!
haha ca mi-am inghitit limba
asta e, daca si Ili imi spune sa tac..... 

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
nature spune:
Ana, de unde i-ai luat manusile lui Stefan? Noi nu am gasit asa mici, sa-i vina bine....Asa mult mi-au placut pozele cu Stefan!
Pufy, pupici lui Alesio, sa se faca bine.
Eu anunt o printesa fara pampersi noaptea, gata, am scapat! In rest, e o dulce: cand o intrebi cum o cheama spune mai nou si Ilinca si numele de familie, ieri mi-a raspuns, cand am intrebat-o ce a visat, " Printul", and so on. Ma topesc dupa ea, mai ales ca nu am mai vazut-o de vineri ( a fost la soacra mea, ca bunica mea a fost ff rau in WE si am crezut ca o pierdem, asa ca am preferat ca ILinca sa nu fie acasa....). Asta seara o sa o vad pe ILinca si de-abia astept. Ma uit ca proasta la pozele de pe calculator si numar orele pana la reintalnire
. Oi fi eu exagerata? Inclin sa cred ca totusi nu !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
Andreea_si_Doru spune:
Salut fetelor... iaca vin si eu sa va mai zic de noi...
Mirela, Natalia stie ca trebuie sa faca la oala, dar adevarul e ca nu m-am ocupat pana acum de olita, asa ca la noi inca merge pampersul. Tot asa, cand se trezeste dimineata, uneori uda patu` din cauza pampersului plin, ea bea 280 ml de lapte cu cereale pe noapte + 150 de ceai... sa nu ziceti ca e mult, ca in timpul zilei nu prea mananca si nici nu prea mai bea lichide :| asa ca numai noaptea o are la dispozitie... Aseara chiar mi-a cerut mancare prin vis... Da` eu nu pot sa o fortez sa manance ziua, ea zice ca nu vrea, eu incerc sa o pacalesc cumva, dar na... poate e din cauza caninilor, sper sa treaca repede perioada asta.
Fetelor... cum ati reusit cu olita? I-ati lasat fara pampers si chiar daca faceau pe jos (ca Natalia stie de "oaa gabena" - oala galbena, dar nu face tot timpul acolo, mai pe pat, mai pe jos... si am mult de strans si de spalat haine :( - asta e totusi solutia?)
Apoi... gradinita, of... Mie sincer... mi-e frica sa o stiu plecata de langa mine
daca Fereasca Dumnezeu pateste ceva? daca o educatoare e atenta la alt copil si a mea pleaca, sau se catara pe ceva, sau nu stiu, nu pot sa o las cu nimeni in afara de mine si de taica-su, daca va vine sa credeti nici macar cu ai mei... incerc sa trec peste starea asta dar nu pot, consider ca nimeni in afara de mine nu poate sa aiba grija de ea 
Ce pot sa fac?
Trebuie sa ies acum, revin mai incolo...
si sanatate!