SALAJENCE(p.20)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna seara,intru si eu repede sa va salut.Nu am reusit sa citesc tot ce ati scris ,dar promit sa recuperez.
Adriana multa sanatate pentru Paula si Andreea.
Rebeca e si ea bolnava,de vreo trei zile vomita in fiecare seara,(se trezeste din somn si vomita),e racita si tuseste foarte rau.Ieri am fost cu ea la Manaila si ne-a dat antibiotic si ceva siropel de tusa ,dar azi parca e mai rau.Nu stiu unde sa merg maine cu ea.
la toate si Noapte buna! Rebeca va transmite si ea

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana, sanatate multa fetelor tale! sa iesiti repede din spital, cu un diagnostic corect(stiu cat e de important) si sa va faceti bine!
bianca, sa ne mai spui ce fac fetele!

otilia, claudia sanatate si puilor vostri! Eu i-am dat Silviei sirop Bronchicum, e singurul care i-a calmat tusea. In vremea cand era chiar nasol, cand o apuca cate o criza de tuse, ii dadeam ceai de ceapa sau ceai pectoral. Uneori ii folosea si bronhexim tablete, cate o jumatate de pastiluta zdrobita si dizolvata in putin suc in lingurita.
Claudia, asa am patit si eu cu Silvia in primavara, dar ea voma de tuse, tusea pana nu mai putea si i se facea greata...cu parere de rau iti spun ca a durat vreo 3-4 nopti, cu febra, tuse si voma, sa stii ca antibioticul, chiar daca e bun, dureaza cateva zile pana isi face efectul. Nu mai pun la socoteala ca poate sa nu fie bun...am patit si eu cu Silvia, sa stii! Noa dar la noi e alta poveste...sotul meu nu e pediatru, i-am dat Silviei antibioticul zis de el, dar dupa 5 zile nu era mai bine, asa ca am ajuns la un pediatru si atunci am primit alt antibiotic care si-a facut efectul in 24 de ore, in sensul ca a scazut febra. Tusea a persistat mai mult de o saptamana...

Azi am fost la serviciu, mama ce greu a trecut! Nu m-am simtit foarte bine, dar am rezistat...sper ca maine sa fie mai bine.

Va pup pe toate, aveti grija de copilasi si de voi!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

claudia multa sanatate rebecai

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Claudia, sanatate multa Rebecai!

Adriana, sa dea Dumnezeu sa va intoarceti cu bine acasa!

Mihaela...nu am reusit sa fac poze decit din masina...nu am timp sa umblu pe jos cind sint libera, sper sa apuc pina mai sint copacii asa frumos "imbracati".Saptamina asta, de exemplu, nu o sa pot in nici o zi, pentru ca am cele 2 zile libere in timpul saptaminii, cind nu pot iesi cu colegu decit dupa amiaza.Ziua s-a scurtat de-acuma, asa ca se innopteaza pe atunci...Sint locuri foarte frumoase, intr-adevar, pe-aici...saptamina trecuta puteam sa mergem (daca ne trezeam mai devreme, nu pe la 11 la amiaza) la o manifestare cu dovleci uriasi, scobiti de miez si din care, cei o data intrati acolo, visleau pe apa ...pe un lac mai micutz.

Azi sint iara libera, si de cind m-am trezit butonez aci, m-am enervat ca am facut abonament la americanGreetings si nu pot accesa contul sa trimit felicitari electronice nici in ruptul capului.I-am sunat pe cei de la customer service, dar dupa 10 minute de asteptare la telefon, ca sa preia cineva apelul...nimic.
Si sint asa frumoase !!! De ani de zile visez sa pot trimite din ele (eu am asa o "dambla" cu trimisul felicitarilor si al cartilor postale...cine ma cunoaste mai bine stie

Si acuma, cind mi-a picat in sfirsit fisa, de 2 ani si mai bine de cind is aici, ca doara pot sa o fac, pentru ca sint aici la "mama lor"...nu merge ceva.
Mi-i ciuda.

Va doresc, inca o data, la toate sanatate multa, si la puiutii vostri sa se faca bine...saracutii de ei cu tusea lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

buna dimineatza!
sunt treaza de la 6,30...
Copilul acesta matinal al meu o sa ma faca sa ma culc si eu pe la 8-9 seara, k sa tin pasul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata! Haideti la o cafea!Ioana, sa-ti vand un pont. De ce sa culci copilul la 9 seara? Sa se trezeasca la 6 dimineata? Nu mai bine il lasi seara sa stea si el mai mult? Nu stiu, dar eu nu l-am pus niciodata pe Andrei la culcare asa devreme. Pai atunci tu in scurt timp te transformi in zombie...Multi pentru Luca, si pt toate fetele!Sper ca Adriana sa vina repede acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor care sunteti ahtiate dupa cumparaturi online ia uitati-va ce subiect a creat Adriana si nou a nu ne-a spus! (a se citi mie, ca subiectul e vechi , deci voi s-ar putea sa stiti de el!!)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72863&whichpage=14Ce ziceti?Hai dati-va cu parerea despre firma!!!

Mergi la inceput

OTILIA-cred ca m-am exprimat eu gresit..Nu eu il culc pe Luca , si EL e mort si cade la datorie ...Aseara de exemplu, a adormit la 20,30...
N-am cum sa-l tin treaz, ca nu-l mai intereseaza nici jucariile, nici un alt stimul...vrea doar sa doarma...

FETELOR-v-ati uitat careva aseara la filmul LUTHER, de pe TVR1?
Mie mi-a placut mult...rar vezi oameni care sa gindeasca cu mintea lor si sa nu accepte ceea ce nu cred in adincul fiintei lor, doar pt ca asa spune superiorul lui...

Mergi la inceput

Azi e LUMINATIA...
Am fost la cimitir, si am ajuns tocmai cind a inceput lapovitza..Ce frig a fost...Am stat cu Luca in masina pina a venit preotul sa faca slujba...

Ce faceti fetelor, pe unde umblati?
Haideti ca altfel ramin eu in locul Biancai...Doar k eu o sa fac monologul brunetei...Daca ma gindesc mai bine poate imi fac niste suvitze blonde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Salutare fetelor !!!

In primul rand vreau sa va multumesc de urarile de saanate si de grija purtata mie si fetelor mele . Multumesc de tf.
O sa va povestesc mai multe zilele urmatoare .
Pe scurt : trebuia sa ramanaem pana vineri in spital , dar din cauza conditiilor de nedescris am cedat nervos si dupa o zi de planset si o noapte de nesomn si plimbat pe holurile spitalului cu Paula in brate m-am cerut acasa . Eram asa de hotarata sa vin ca chiar daca zicea dr. ca nu poate sa ne lase cred ca-mi luam bagajele si veneam , doar nu ma poate obliga sa raman acolo .
Fetele sunt mai bine . Dupa 2 zile de aerosol cu solutie de ventolin + nebule de flixotide + ser fiziologic se vede deja o imbunatatire a starii lor . Trebuie sa continui tratamentul , iar sambata vom merge din nou la control . Analizele vor fi gata o parte sambata , iar o parte , probabil , doar sa[tamana viitoare la sfarsit .

Otilia le intrebai pe fete unde am fost internata ( de fapt mai figurez inca la ei ) , iti raspund eu : Spitalul clinic de copii - sectia pneumologie , la dr. Sosa Ioana Carmen ( este chiar sefa sectie de pneumologie ) . Diagnosticul pus a fost bronsiolita acuta la Paula , iar la Andreea ceva viroza respiratorie . In orice caz mi-a zis dr. ca asa ceva nu se trateaza cu antibiotic ci doar cu aerosol . Trevuie sa ai grija ca si eu am incecat tot felul de tratamente antitusive naturale si siropuri expectorante si mucolitice dar fara nici un rezultat . In schimb , dupa 2 zile de aerosol deja vad ca mergem inspre bine .
Acum va pup pe toate si va doresc o noapte linistita .
Sper sa reusesc sa dorm ca sunt terminta si fizic si psihic .
Maine vin cu detalii ...

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput