SALAJENCE(p.20)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

No, ce ma bucur, Adriana, ca sinteti mai bine !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR, pe unde sunteti? La meci?

Eu nu sunt microbista, asa ca va urez noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

da ioana am fost la meci ... si acum cand ma gandesc am o ciuda de zile mari pe sansa ... cred ca a fost cel mai stupid meci vazut vreodata ... dar asta e

voi lipsi o vreme, dar motivat ... mi-a murit bunicul, singurul pe care-l mai aveam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

elutza , condoleante.

fetelor pt toata gasca.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ELUTZA- condoleantze!
Eu nu mai am nici un bunic, de muulti ani de zile...Parca bunicii sunt facuti sa traiasca pururi, asa sunt de frumosi...E greu cind se duc...

Mergi la inceput

mai, eu mai am o pereche de bunici [paterni], doamne cat imi sunt de dragi.la ei mi-am petrecut vacantele.doamne ce amintiri.moama cand imi aduc aminte de bunatatile culinare ale lui bunica .acum e batrana , da saracutza imi mai face pancove, patura taiata cu mana , prajitura cu crema de nuci si mi le trimite pe cine poate.ooooooooooo, si stati o am si pe bunica materna , da nu prea ne intelegem noi.asta se iubeste doar pe ea.moama sa o vedeti ce bine arata la 85 de ani.baga spirulina si Q10 , si ulei de catina si etc, etc .desi sta la zalau nu am vazut-o de 1 an.sa-mi fie rusine da mno , nu am nici un sentiment fata de ea.

Mergi la inceput

fetelor ati vazut ce frumos ninge? io deja ascult colinde si-mi caut ornamentele de craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Io tare greu suport Craciunul departe de Simleu...nici nu e Craciun, este doar o parada de podoabe si de feluri de mincare.
Imbracata frumos, cu burta plina, dau telefoane in Romania peste tot.
Si atita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Elutza condoleante !

Si eu mai am doar o bunicutza , mamuca ii spunem noi toti din familie . A stat cu mine si inainte sa nasc si dupa cu aman2 fetele . Tare draga imi este si tare mult o iubim toti din familie . Ea sta in HD si acum are si ea ceva probleme de sanatate .

Andreea e mai bine . Lui Paula a inceput sa-i curga nasucul , cred ca e efectul aerosoului . Ma bucur ca nu mai vomita secretiile . Deja se observa ca are tusea "rupta" . Doamne ajuta sa treaca odata tusea asta nenorocita ca prea mult ne-a chinuit .

Va pup !!!

albumele noastre

vacanta in Grecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

elutza condoleante! Eu nu mai am bunici de la 18 ani, iar strabunica mea a murit cand aveam 21 de ani. Totusi, cea care mi-a tinut loc de bunica din partea mamei, sora bunicii mele pe care n-am cunoscut-o(a murit cand mama avea 18 ani) desi nu-i spuneam bunica dar mi-a fost foarte apropiata, a murit anul trecut. E greu fara dragii de ei!

adriana, ma bucur ca sunteti mai bine. Nu ma mir ca ai cedat psihic la spital, e bine ca ati venit acasa. Sper ca Paula sa se faca repede bine! Va pup.

Fetelor pupici, noapte buna!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput