Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)
Raspunsuri - Pagina 5
Cleomoni spune:
RALUUUUUU te iubesc mult pt ca citind ce scrie MIRO cat de curajoasa esti si cum ne incurajezi si pe noi nu imi vine sa cred si parca totusi imi trec emotiile cand ma gandesc la curajul tau, esti super si te admir sper sa pot si eu sa fiu macar pe jumatate ca tine, BAFTA MULTA SI CAND E MOMENTUL SA IASA ADINUTA REPEDE SI SA NU O DOARA PE MAMIIIIIIIII!!!!
Abia astept sa va intoarceti acasa amndoua +tati si sa povestesti un roman intreg cum s-a intamplat minunea
Cleo 34+ saptamani
Cleomoni spune:
Merci Cristina, abia astept sa scap de stres si sa ma linistesc, hai sa vedem care e mai neastamparata si naste prima??????
Chris de multe ori imi starnesti zambete si ras in hohote cu darul tau de a povesti, cred ca esti nepoata lui Creanga precis ca prea mare har ai, de ce nu te apuci de povestiri? Eu as face-o in locul tau, serios!
acum chiar plec sa pap ca nu mai tine
Cleo 34+ saptamani
bamboletta spune:
Salutare burtici
Ieri nu m-am simtit asa bine,dupa smotrul care l-am facut alaltaieri m-a durut burtica si am avut nistre contractii dureroase,asa ca m-am cam speritat si am zis ca gata nasc,asa ca aveti mare grija cu curatenia fetelor azi ma simt mai bine
Jojo_miha-cred ca o sa fie o scumpica printesa ta cu lantisorul la gat si eu ma gandeam sa-i iau la printesa mea lantisor dar ma gandeam ca e prea micuta si sa nu pateasca ceva
Tema zilei de ieri:-nu voi fierbe apa pt bebe,doar daca are probleme si imi va recomanda medicul pediatru cat despre produse cosmetice pt bebe am luat Nivea si Sanosan
Alexandra25-sa stii ca chiar merit bataie ca nu ma astampar cu curatenia, mau apucat niste dureri de burta pe la 3 noaptea de nu stiam ce sa fac am luat 2 no-spa si mi-a mai trecut dar cam dupa vreo 1 ora asa ca fiti atente cu curatenie,nu faceti ca mine
Aelita-super fain cosuletulcat ai dat pe el?referito la intrebare si la mine se deformeaza burtica uneori ma doare daca se impinge prea tare alteori nu cred ca vrea sa-si scoata funduletul din burtica
Donia-mi te imaginez dansand macarena ,wow ce fain a nins la voi ,mie imi place tare mult zapada
Chrisstin-bine ai venit te asteptam la taclale
Ruxandra_sb-si eu mi-am scos verigheta ca ma strangea si nu o mai suportam
Atudor-am vazut pozele cu burtica e zambareata n-am ce zice
Cleomoni-succes cu garda financiara
Deci pana la urma Raluca va naste deci o sa facem galerie
HAI RALUCA!!!!
v-am pupat
Bamboletta 35+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
kokorina spune:
fetelor....................sa va povestesc de spaima am tras eu azi dimineata..............am zis ca MI-A VENIT SOROCUL!!!!!!!!!!!de obicei ma trezesc o data pe noapte sa merg la pipi,azi noapte m-am trezit.....nici o senzatie de mers la baie,vezica mea mai rezista...adorm la loc.......iar ma trezesc,nici o senzatie de facut pipi,vezica mea inca mai putea duce........adorm la loc...........la un moment dat,iar ma trezesc si simt cum curge ceva din mine,ca la un robinet stricat,asa cate picatura....pic,pic,pic.....senazatie de facut pipi...nimic.imi pun mana intre picioare si ce simt?eram uda leoarca.ma ridic speriata din pat,ma duc la baie,fac pip,constat la lumina din baie ca pantalonii mei de pijama si chiloteii(in mod evident)erau uzi....eram uda aproape pana de genunchi.am zis,gata mi s-a rupt apa,mi-a venit sorocul,hai la spital.cu geanta intr-o mana si cu barbatul in cealalta....m-au dus in sala de nasteri,m-au imbrcat in camasuta lor de noapte,au adus repede ecograful.....mi-a facut prima data ecograf normal,apoi cu cd-uri(CDG)......totul era normal....la ecocraful vaginal(ce drag mi-e mie ecograful asta.....),lichidul era la locul lui,in concluzie totul era foarte bine.si in timp ce-mi facea mie ecograful ala ce-mi place mie,se umpluse sala la un moment dat de 8 persoane....dintre care jumatate ma cunosteau deja de la patania cu sangerarea aceea puternica din vena care mi se sparsese....harbujeii nu dormeau(de parca ar dormi astia doi vreodata) si faceau o galagie....eu cu o fata,deh,aveam o placere sa se uite 8 insi in ....mi-au spus ca trebuie sa raman pana dupa amiaza sa ma monitorizeze si sa ma tina sub observatie daca mai pierd ceva lichid.mi-a facut la ora 12 inca un ecograf,perfect totul,trimis acasa.concluzia:mi-au spus ca a fost doar o scurgere mai abundenta si ca bine am facut ca am venit direct la spital.....ca eu nu aveam de unde stii ca e doar o scurgere sau mi s-a rupt apa.in cazul unei sarcini gemelare....ei sant de doua mii de ori mai atenti cu desfasurarea sarcinii.si pt linistea mea,am facut toate investigatiile(desi luni aveam termin la doctor,dar eu ma duc la spital si daca s-a uitat urat o musca la mine,asa ca uda pana la genunchi nu stateam eu pana luni sa vad ce si cum).uitati asa....crezusem eu ca mi-a venit sorocul.dupa ultimile investigatii,ultimul CM,termenul de nastere,cica azi am 33 de saptamani si o zi.sa ma duc sa modific,deci santem mai mari si mai tari!
asa mi-am petrecut frumoasa dimineata in clinica,impreuna cu sotul meu de la 7 la 12....bine ca am avut cu cine vorbi,ca ma luase un somn...
AELITA,tu ma intrebai cand ar trebui sa nasc,ca nu am trecut data in listuta.....dar tu crezi ca eu stiu cand?.....las gol spatiu si trec eu cand sant cu bebeii acasa.
dar ce cosulet fain ai cumparat,super! ce mi-a placut.....parca-i din poveste...superb.sa-ti traiasca bebelina mare,frumoasa,sanatoasa,papacioasa,desteapta......si la mai multe!
chiar ma gandeam la raluca......eu cu ea in spital.....din fericire pt mine,am plecat acasa ca e totul in ordine dar din pacate ea va trebui sa mai stea si sa primeasca tratament.nu conteaza,sa fie ea si bebe bine....le doresc multa sanatate si sa auzim vesti bune.
va doresc la toate un sfarsit de saptamana linistit!
32 cu si
Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
saryta spune:
Salutare burtici, am intrat sa fac si eu prezenta. Cam liber azi cred ca toata lumea vrea sa mai profite de vremea buna.Distractie placuta .
Chrisstin - bine ai venit si iti doresc sarcina si nastere usoara.
Atudor - foarte frumoase pozele cu burtica , o sa mai pun si eu cateva poze.
Cleomoni - succes cu garda financiara, sper ca totul va fi ok - ai grija de tine si de bb.
Bambo - ai vazut daca nu ai fost fetita cuminte stai linistita draguta ai grija de bb Antonia - pune-l pe sotior la treaba te .
Mai vb. plec la plimbare cu Sara.
Era sa uit... galerie pt. Raluca .
Mariana - 34+ cu ANTONIA
Mamicuta de -ANDRA si SARA
roxana c. spune:
Miro, ai mai vorbit cu Raluca? Eu n-am mai sunat-o de frica sa n-o deranjez, dar ma cam mananca....degetele sa-i formez numarul.
Kokorina, faci ce faci si ti se intampla numai lucruri aiurea. Bine ca-s bine harbujeii acolo, cu cat stau mai mult cu atat e mai bine. Dormi acum cat poti si ziua si noaptea, ca dupa ce vor apare ei....vei fi cheauna de somn.
Bamboletta, acum te-ai linistit cu curatenia? Cred ca ai tras un pic de frica.
Alexandra, tu nu mai spui nimic? Am uitat sa te felicit ptr garsoniera, nu conteaza ca-i garsoniera, ceea ce conteaza e ca e a voastra. Cand va mutati?
Roxana34+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
bamboletta spune:
Kokorina-intradevar ce spaima ai tras si tu,bine ca sunt bine harbujeii trebuie sa mai stea un pic acolo la caldurica dragii de ei
Saryta,Roxana_c- gata m-am linistit cu curatenia,nu e de gluma,pana acuma nu am avut eu nimic mai ca zburdam in unele zile dar de acum ca se apropie momentul o sa stau cumintica si o sa-l pun numai pe tati la curatenie eu o sa-l dirijez din spate
Bamboletta 35+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor.......
Ce sperietura ai tras biata de tine Kokorina .....si eu ma gandeam oare de ce nu ai intrat azi pe forum.....bine ca totul s-a terminat cu bine.........si sunteti sanatosi toti 3.....!
Fetelor...cele care nu a-ti intrat azi pe forum sper ca nu a-ti patit ceva........!!!!!!!
Roxana....multumesc mult pentru felicitari......dar traind in romania niciodata nu stim nimic....oricum nu cred ca mai apuc sa ma mut inainte de a venii bebe....pentru ca inca nu ne-au dat cheile si nici nu stiu cand va fi......!
Bamboletta...eu care credeam ca de aia nu ai intrat pe forum ca te plimbi sau te odihnesti...pe cand tu faceai prostioare.........de acum stii cum o sa-ti spun?....ca si la aia mici...sa nu fi cuminte...ca ei fac mereu invers....
Asiza,Dolores,Miro,Ramsan,......si celelalte.....unde-mi sunteti???
Hai ca v-am pupat si am plecat......in vizita la niste prieteni....daca voi nu aveti chef de vorba..............
alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
dolores spune:
cleo trebuie sa te mai si odihnesti ca sa cresca lizi mare, nu doar sa papi
atudor super burtik
koko...bine ca e fost doar o scurgere mai abundenta
bambo...bataie de la toate fetele meriti...zau asa..pai tu ne dai sfaturi si tot tu te apuci de smotru??
dolores 32+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
roxana c. spune:
Eu nu mai am stare. O sun pe Raluca .
Revin cu vesti.
Roxana34+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)