Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Salutare tuturor burticutelor!

Fetelor azi am fost la medicul de familie sa-i duc analizale de urina, sa-mi dea concediul medical - si la un moment dat zice ea: uau! suntem in sapt. 37 - de atunci ma tot gandesc - chiar ma, doctora asta are dreptate - sunt in sapt. 37 mai am foarte putin pana la marea intalnire cu Davidutu - sper sa n-o iau razna acum din cauza emotiilor!!!

Mai ales ca duminica asta am mare, mare eveniment in familia mea - se casatoreste fratele meu - cu iubitica lui - care e mamica de de februarie - martie

Asa ca va rog sa-mi tineti pumnii sa nu le fac alor mei o surpriza mai este pana in sapt. 40.

Dar avand in vedere ca ma simt foarte bine eu cred ca va fi totul ok si la logodna si la restaurant - mai ales ca ne gandim cu sotul meu sa-l "dansam" toata ziua pe David.

Pup

Simo 37+ cu Davidutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Buna la toate burticutele!
ZINA,iti doresc nastere usoara si bb sanatos,frumos si papacios!!!
A_DEJU,bine ai venit in grupul nostru de vorbarete,sa te simti bine!!!
Eu am dormit dupa-amiaza asta ca un pui,neintoarsa,cred ca frigul asta e de vina.Nu imi vine sa scot nasul din paturi.Maine ma duc si eu la dr sa vedem cat a mai crescut bbelina,si daca e totul ok.
Va pup pe toate fetele!!!

Adina 35+Alessia

poze
Adina 35 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

asiza felicitari pentru rezultatele bune de la eco...sa va traisca denis...si sa nu fie pericol public

miro multa rabdare ai avut cu medicul fugar./..doamne ce oameni...noroc ca a fost sotul taucu tine ca altfel...sa stai in pat sa te odihnesti...

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

lorym felicitari pentru grasunica

poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna burtici,
ce harnice ati fost si azi!

a_deju si Yagmur bine ati venit in .

Gabitza_max tu erai cea care a plecat cu sotul de la curs? sper ca de data asta sa ne cunoastem.

si eu am vorbit azi cu Raluca. Adinuta e o printesa care se lasa asteptata.

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

azi am fost la control. bebe e in grafic si s-a intors cu capul in jos.
bineinteles ca dr. m-a certat ca am deja +13 kg.

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

nu ti-a zis cat cantareste bebe?
e bine ca s-a intors cu capul in jos

quote:
Originally posted by m_monique

azi am fost la control. bebe e in grafic si s-a intors cu capul in jos.
bineinteles ca dr. m-a certat ca am deja +13 kg.

31 + cu

Nunta noastra

poze
poze dolores

Mergi la inceput

nu mi-a spus cat cantareste bebe.

31 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Birth Day Surprises
Things That Will Come Out of Your Body
So you've survived the mood swings and the hemorrhoids, and you think your surprises are over. Guess again — the day you give birth will probably hold the biggest surprises of all.

Only 1 in 10 mothers' water breaks before labor contractions begin. Some women never experience it — a doctor may need to rupture the amniotic sac (if the cervix is already dilated) when they arrive at the hospital. How much water can you expect? For a full-term baby, there are normally about 2.1 to 5.9 cups (500 to 1400 milliliters) of amniotic fluid. Some women may feel an intense urge to urinate that leads to a gush of fluid when their waters break. Others may have only a trickling sensation down their leg because the baby's head acts like a stopper to prevent most of the fluid from leaking out. In any case, amniotic fluid is generally sweet-smelling and pale or colorless and is replaced by your body every three hours, so don't be surprised if you continue to leak fluid, about a cup an hour, until delivery.

Other unexpected things may come out of your body during labor in addition to your baby, blood, and amniotic fluid. Some women experience nausea and vomiting. Others have diarrhea before or during labor, and flatulence (passing gas) is also common. During the pushing phase of labor, you may lose control of your bladder or bowels. A birth plan can be especially helpful in communicating your wishes to your health care providers about how to handle these and other discomforts of labor and delivery.

There are lots of surprises in store for you once you become pregnant — but none sweeter than the way you'll feel once your newborn is in your arms!

Yoy... adeca.. e posibil...chestiuni de diarie si gaze in timpul travaliului ?
Dbunny34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna seara burtikute......
Cum am intrat pe forum am vazut mesajul de la Cleo...in care zicea ca le sustine pe fetele din spital....ma speriasem cand am vazut si numele Adinutzei..eram sigura ca am scapat eu mesajul ei in care zicea ca se interneaza...pe cand alarma falsa....ea facea nani....uffff....e bine cand se termina totul cu bine.....
Yagmur....bine ai venit in gasca noastra....
Mamilili.....felicitari....sa va dea DD sanatate si fericire alaturi de bebe...
Kokorina.....ai sosit...ce ai invatat la cursuri?.....
Lorym...felicitari pentru rezultatele la eco....ce grasunica e Rianna...crezi ca ajunge la 4 kile???....
M_monique..si tu ne-ai adus vesti bune....ce bine ca s-a intors bebelinul cu capul jos...
Fug la fetele de sept-oct sa vad ce vesti au de la Mamalili....s-a terminat odiseea la ele???????.....
Fetelor sunteti microbiste????......haide steaua....bine ca pot zice asta virtual ca daca e vreo dinamovista sau rapidista pe aici....mi-o iau eu.........
V-am pupat!!!!!

alexandra 35 + cu Mark Andrei
poze

"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."

Mergi la inceput