Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)
Raspunsuri - Pagina 28
Cleomoni spune:
Fetele mele dragi, ce faceti?
Eu am intrat repede sa vad ce s-a intamplat cu Ralu dar am dat si de alte fete care sunt la spital, deci galerie pentru
RALUCA
MAMILILI
ADINUTA deci fetelor, mult curaj si sa ne spune-ti repede cum stau lucrurile si cum si cand au venit bebeii pe lume
Pe celelalte va pup si aveti grija de burtoaie!!!!!!
Cleo 34+ saptamani 
Yagmur spune:
Servus la burtici,
Desi m-am inregistrat acum o mare gramada de vreme.. am stat ascunsa pana acum.. din lipsa de timp, nu de interes... ![]()
Deci, sint o viitoare mamica de decembrie (DPN 22 dec) si sper ca atunci cand voi intra in prenatal (peste vreo 3-4 sapt) sa am mai mult timp sa stau de vb cu voi..
Sarcina usoara la toate burticutzele....
alexandra_25 spune:
Fetelor am consumat toti pupiceii....nu v-m mai lasat si voua.....![]()
alexandra
35 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
Dbunny spune:
Dupa cate-am citit la mamici de octombrie Mamilili a nascut in jurul orei 13.
Felicitari mamilili !

Dbunny
34+
kokorina spune:
da' mai poti dormi in casa asta.....ca nu se poate.AELITA,m-am trezit...si m-am trezit de mult......ai vazut ca ai reusit sa vezi filmuletul....

ALEXANDRA,sant aici......si mie mi-a fost azi dor de voi....dar de dimineata am fost la cursuri,apoi am avut o vecina in vizita la mine,cu baietelul ei de doua saptamani......am papat ceva.....si ma venit repede la voi....

MIRONA,da ce poveste si prin cate ai mai trecut.....bine macar ca am primit ceva vesti de la tine,ca toate ne-am facut griji,care mai de care....

A_DEJU,bine ai venit la noi

,super,si ce data minunata ai cand vei naste,25 decembrie,prima zi de craciun.....zi sfanta....k lumea,ma bucur pt tine

LORYM,dar am strigat si dupa tine,dar sigur nu m-ai auzit.ia stai sa vezi ca mai incerc o datra.LORYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....acu' m-ai auzit? ei vezi,ce auzisei tu saptamana trecuta,eu eram....

DENY,cum poti spune ca ne plictisesti,cand tu vorbesti de minunile lui Dumnezeu........dar ce frumos si emotionant,si ce poate fi mai minunat pe lumea asta,ca doua surori sa aduca pe lume aproape in acelasi timp(diferenta de o zi,doua)copilasii lor pe lume.....dar ce frumos...
sa nu-l lasati pe nenorocitul ala sa scape....sa plateasca...
34 cu
si 
Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
asiza spune:
quote:
Originally posted by Yagmur
Servus la burtici,
Desi m-am inregistrat acum o mare gramada de vreme.. am stat ascunsa pana acum.. din lipsa de timp, nu de interes...
Deci, sint o viitoare mamica de decembrie (DPN 22 dec) si sper ca atunci cand voi intra in prenatal (peste vreo 3-4 sapt) sa am mai mult timp sa stau de vb cu voi..
Sarcina usoara la toate burticutzele....
Bine ai venit in
yagmur...ca sa te trecem in listutza mai avem nevoie de unele date: UM = ultima menstruatie; DN = data nasterii tale, maternitatea si medicul cu care vei naste...Eventual poate ne spui si ce e comoara din burtika si numele, daca v-ati decis asupra lui...Pana atunci, incearca sa tii pasul cu noi si sa fii atenta pentru ca in curand vom deschide capitol nou!!! 
Asadar, Zina, esti deja in Cluj, instalata confortabil la Stanca...ai grija de tine si de bb si anunta-ne cand e programata cezariana...
Mamilili,, felicitari
!!! Sa ai parte de un bb sanatos, frumos si mancacios!!!Oana
30+ cu
Denis CristianPersonality can open doors, but only character can keep them open!
kokorina spune:
acum am vazut ca MAMILILI,a nascut deja.luati-ma incet,faceti-va mila de-o femeie gravida.URAAAAAAAAAAAAAAAAAA......MAMILILI A NASCUT

dar si ZINA e in spital.....Doamne ajuta!........cand te gandesti ca ne apropiem chiar vertiginos de nastere.....ma ia cu emotii...
34 cu
si 
Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
kokorina spune:
bine ai venit YAQMUR

.
iti doresc distractie placuta la noi si cu noi!

34 cu
si 
Camera Pascal si Sophia
Lorym spune:
Voi ati aflat ca a nascut mamilili dar eu am mai aflat ca a nascut foarte usor chiar de la doamna doctor cu care a nascut ca e si medicul meu si acum am venit de la control de la ea.
Printesa mea are 3257 grame , are cordonasul in jurul gitului, si 129 batai pe minut.Placenta are gradul 2 de maturatie. Cam astea sunt datele. A incercat sa ma incurajeze si mi-a zis sa vin cu psihicul pregatit dar eu aveam lacrimi in ochi si inghiteam lacrimile de frica.Mi-a zis ca daca va vedea ca ma chinui nu ma va lasa sa nasc natural si ma va baga in cezariana.Of of, mai mai
Lory
37+ sapt
Catrinel Rianna
kokorina spune:
BAMBO,dar nu ma mai tine mama cu dintii in calculator prea mult.....hai ca vreau sa vad noua freza care ti-ai facut-o....trimite poze.....te roooooooooooog....

ei,fetelor,va mai trebuie sex?ca acu de cand incep sa se interneze fetele,cezarienele sant programate,apele se rup......care dintre voi se mai gandeste la sex?
cand ma gandesc ca nici eu nu mai am mult,3 sau 4 saptamani.....nu mai mult.....
34 cu
si 
Camera Pascal si Sophia