Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)
Raspunsuri - Pagina 26
Gabitza_max spune:
Bonjourica mamici!!! 
A trecut ceva vreme de cand nu am mai vorbit cu voi...
Aveam de gand sa va salut de ieri, dar nu am ajuns la birou pen' ca mi-a fost destul de rau, asa ca am luat o pauza si am stat acasa si am dormit la greu.
Vroiam sa va intreb daca a fost cineva dintre voi, joi, la Spitalul Filantropia la cursul pentru parinti? Eu am fost si tare as fi vrut sa cunosc cateva din fetele de aici, doar ca nu ma asteptam sa dureze atat de mult, iar io la 18.20 aveam programare la doftor, asa ca am taiat-o rapid cu sotul meu intr-acolo. Vom veni si joia asta, la baitza bebelushului, cand sper sa reusim sa ne cunoastem.
Bafta muuuuuulta Ralucai si Adinutzei ei!

(uffff...io nu am emoticoanele voastre
)
Nu-mi vine sa cred cat a stat saracutza in spital...! Ne rugam pentru ea si bebelusha ei sa fie bine si sa se vada cat mai curand!
Ma trec niste emotii cumplite cand ma gandesc cum trebuie sa fie, mai ales ca io una sunt extrem de speriata vis-a-vis de ce ne asteapta. Dar cum Raluca e un exemplu demn de urmat...poate ne-om reveni si noi astea mai speriate.
V-am pupat si aveti grija de voi!
Gabitza
29+
deny75 spune:
ROXANICA,fac cezariana pentru ca si prima data am nascut tot asa.
ALEXANDRA,nu vom face botezul in aceeasi zi.
AELITA, sora mea asteapta tot o fetita.
MIRO,RUXANDRA,LORYM,DOLORES,INGERAS,CHRIS,va multumesc!

a deju, bine ai venit in gasca noastra.
atudor,ai grija de tine
DENY
37+cu
IRINA
asiza spune:

Ne-am intors si noi de la eco...sa va povestesc...medicul la care am mers este un renumit medic prin Cluj in radiologie si imagistica medicala, asadar ma asteptam la un om batos si plin de el...Da' de unde!!! Ne-am simtit excelent, ne-a intampinat la intrarea in cabinet, ne-a intins mana sa facem cunostinta, ne-a luat cu fel de fel de glumitze de bun gust, ce mai...un medic deosebit de amabil...si un profesionist desavarsit...Asadar l-am vazut pe Denis...e perfect ok, toate masuratorile corespund varstei sarcinii, organele interne la locul lor, bine dezvoltate, talpita cu 5 degetele, manuta la fel, iar fatzuca ne-a dat gata...seamana perfect cu tati, doar guritza o are de la mine
....io-s multumita ca tati-i frumos
...Cred ca l-am cam deranjat cu ecografia asta ca a inceput sa se fatzaie intr-un hal de si pe medic l-a pufnit rasul...Ne-a facut si eco Doppler...toate bune! Avem si filmuletz, insa nu stiu de naiba are calculatorul meu ca de cateva zile imi face figuri si nu deschide Dvd-urile...da' mai incerc ca vreau sa-l pun pe net...sa-l vedeti si voi!
Asa ca m-am mai linistit in ceea ce priveste rinichii lui si hidronefroza de care va vorbeam zilele trecute....intr-adevar se observa o mica dilatatie pielocaliceala, insa normala pentru varsta sarcinii si foarte comuna, in special la baietei...ba chiar am vazut cum a facut si pp, asa ca rinichii functionreaza la maxim si nu e nici o obstructie pe uretra...
Clujencelor, vi-l recomand asadar cu caldura pe Dr. Branda, cabinet la Centrul Artemis...va dau si nr de tel pentru programare daca va intereseaza...mi-a facut eco cam o ora, foarte foarte detaliat...inclusiv la organele mele interne s-a uitat...Cam asta e...merg sa va citesc si revin...
Oana
30+ cu
Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
asiza spune:
Miro, imi pare rau ca a trebuit sa alergi asa dupa medic...cam asa se comporta astia cand sunt in garda...parca au foc in talpi si un roi de albine ii musca de dos...da' chiar asa sa uite de voi acolo, asta mi s-a parut prea de tot...poate bine zicea una dintre fete, trebuia sa-i dai plicul mai intai, desi si eu dau plicul de regula la sfarsit...Da' ce monitorizare ti-ai facut tu exact acolo...ca nu prea stiu ce inseamna CTG! Ai grija de tensiune in continuare...
a_deju, bine ai revenit in
...acuma daca ai intrat in concediu, sigur trebuie sa-ti faci mai mult timp pentru tine si bb din burtika si sa ne povestesti si noua despre voi! 
Deny, ce povesti triste aveti si tu, si surioara ta! Lasa ca uite soarele straluceste si pe strada voastra si sigur va fi totul bine...Te pup tare tare tare si transmite-i su sorei tale toate cele bune de la noi si nastere usoara...Ai grija de Irinuca ca in curand are loc MAREA INTALNIRE!!!!!
Saryta, ma bucur ca esti bine! 
Lorym, caruciorul fiind nou, nu am de gand sa spal husele...
Oana
30+ cu
Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Zina spune:
Eu de sambata m-am internat, dar nu pentru ca as fi avut ceva, ci preventiv, sa nu ma apuce durerile si eu trebuia sa plec de acasa atunci...pana la Cluj. Colul cica este deschis, de "2 degete", asa s-a exprimat doctorul, bebele este bine, deja este la termen, dar asteptam sa avem macar 38 de saptamani, daca nu si mai mult. Doctorul a spus ca este bine sa stea acolo in burtica cat mai mult, dar daca va vrea el sa iasa mai repde, atunci e ok. Am optat pt.cezariana, mi-e o frica... Asa ca stau toata ziua in pat, mananc, conditiile de aici sunt f.bune, mi-am adus laptop-ul cu mine sa nu ma plictisesc, si va citesc pe voi, sa aflu noutatile. Mai am contractii nedureroase, dar mi s-a spus ca acum nu mai e cazul sa iau nimic, nici macar No-spa.
Va pup si va doresc la toate o sarcina usoara...cat a mai ramas din ea.
Zina si bebe Rares 37w +
ramsan spune:
quote:
Originally posted by a_deju
Buna fetelor! Mai primiti pe cineva pe la voi?Cam tarziu, da' decat deloc, mai bine si-acuma.. :) Mai intrasem eu, da' demult tare, intre timp s-au aglomerat toate pe la munci, am ramas singurica cu o multime pe cap, si nu prea am mai avut timp.. Dar acum s-au limpezit apele, de azi "oficial imi merge bine", am intrat in prenatal, asa ca sunt acasa si am o multime de timp liber
Eu sunt o burtica (mare) de decembrie - in prezent sapt. 30, cu un baietel grasun inauntru ce se va numi Eric, pe care abia-l asteptam. DPN este 25 decembrie, dar cum bebeul este mare si grasun (la ultimul control acum 2 sapt avea 1kg700), voi naste cu siguranta mai devreme, mai ales ca am optat pt cezariana (miopia, bat-o vina, dar si frica intr-o oarecare masura).. am in plan pt urmatoarea intalnire cu dna dr sa stabilim pt 15 dec. (initial vroiam chiar pe 10, da am zis sa-l mai tin la caldurica o sapt.), sa vedem ce-o sa ne zica, dar mai e pana atunci (urm control l-am fixat pt sf lunii noiembrie). Pentru listuta, daca ma adaugati: nasterea va fi la spit jud constanta, cu dr. mihaela peteanu
as povesti o multime, nici nu stiu cum si cu ce sa incep, dar promit ca o sa fiu alaturi de voi de-acum in fiecare zi, si o sa recuperez pe parcurs! va pup pe toate!!!!
Deea cu Eric in burtica
PICS
ERIC
dortmund
BINE AI VENIT IN GASCA DE BURTICI... la noi niciodata nu este prea tarziu... doar sa nu ne uiti repede si sa stai mai mult cu noi la povesti

Ramona
36+
RaresRamona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by a_deju
UM 20.03.2006; data nasterii 20.03.1981
multumesc!
Deea cu Eric in burtica
PICS
ERIC
dortmund
Bine ai venit!
Ce bebeloi mare ai:) sa iti faci si tu semnatura.
Pupicei, Ingeras
30+
Maya
ramsan spune:
quote:
Originally posted by Gabitza_max
Bafta muuuuuulta Ralucai si Adinutzei ei!(uffff...io nu am emoticoanele voastre
)
Nu-mi vine sa cred cat a stat saracutza in spital...! Ne rugam pentru ea si bebelusha ei sa fie bine si sa se vada cat mai curand!
Gabitza29+
Gabitza ai si tu emoticoanele, dar in momentul in care postezi un mesaj trebuie sa intri pe linkul numit "Show Entire Smile List"... din stanga ferestrei in care scrii mesajul....

Ramona
36+
RaresRamona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
a_deju spune:
wow, zina, nastere usoara si recuperare buna.. ce fain ca avem "reporter la locul faptei", ca sa zic asa.. sa ne dai cat mai multe detalii, bine, asta cand o sa poti!!
multumesc fetelor de primire, sunteti super!!
eu abia ce mi-am hranit burtica, gratarelul de rigoare, si acum cred ca o intind la patut, nu de alta, dar termometrul din casa arata fix 17 grade, si sub paturica ne-ar fi cel mai bine in momentul asta. poate bagam putin nani, putin televizor, pana vine si tati acasa, sa iesim la o plimbarica... in rest, in afara de durerile de burtica, asa, ca o febra musculara, dar care am inteles ca sunt normale, nimic iesit din comun. in general am avut o sarcina usoara, sa vedem ce-o mai fi si de-acum incolo, ca burtica parca ar creste de pe-o zi pe alta (bine...si mamica la fel...).
va pup, dupa-amiaza placuta si calduroasa, si sper sa revin mai pe seara.
P.S.: am citit pe-aici ca unele dintre voi merg la diverse cursuri prenatale.. off, ce frumos, tare mi-as dori si eu, dar la noi aici, nimic de genul asta!!!mi-ar fi placut si mie sa exersez cu pampersii, cu baita... se pare ca noi o sa "intram direct in paine". sau poate stiu fetele din constanta altceva???... astept vesti daca da.
pupici

Deea cu Eric in burtica
PICS
ERIC
dortmund
Mirona spune:
pauza de la stat in pat - deja ma doare spatele
.
v-am citit pe fuga.
Un bun venit pentru a_deju.
Galerie pentru fata din Iasi - transmit mai departe iesencele noastre. ![]()
Galerie si pentru a noastra Zina. Spitalizare scurta si nastere cat mai usoara, la fel si refacerea.
Am vb cu Raluca - e tot in stand by si asteapta Adinutza. Contractii mai are ... dureroase insa si ea asteapta sa ajunga macar la 37 de saptamani.
pupici
fetelor ce-mi transmit toate cele bune pe mess - nu prea am timp de mess - stau mai mult in pat. 
Raluca ne roaga pentru o mamica disperata din salonul ei sa cautam informatii despre "lichid amniotic in exces" - ce urmari ar putea avea asupra fatului? Mamica are 34 s - dr. nu-i spun nimic si ea sta si dispera pangand in salon.
daca gasiti ceva - plizzz postati sa trimitem mai departe spre Ionut - sa-i printeze. Merci.
Ma apuc si eu sa caut.
P.S. CTG este o monitorizare pe care sigur o veti face cu toatele - prin aceasta monitorizare se urmaresc miscarile fetale, dar si contractiile si intensitatea lor. Si Raluca face asa ceva minim o dat pe zi ... sigur mai des - cele internate au dreptul sa o faca mai des.
si mai revin.
Miro
37+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

. DPN este 25 decembrie, dar cum bebeul este mare si grasun (la ultimul control acum 2 sapt avea 1kg700), voi naste cu siguranta mai devreme, mai ales ca am optat pt cezariana (miopia, bat-o vina, dar si frica intr-o oarecare masura).. am in plan pt urmatoarea intalnire cu dna dr sa stabilim pt 15 dec. (initial vroiam chiar pe 10, da am zis sa-l mai tin la caldurica o sapt.), sa vedem ce-o sa ne zica, dar mai e pana atunci (urm control l-am fixat pt sf lunii noiembrie). Pentru listuta, daca ma adaugati: nasterea va fi la spit jud constanta, cu dr. mihaela peteanu