Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Am pierdut sirul saptamanilor. Mi-am facut calcul si am intrat si noi in sapt 33 (deja!). Fetelor vad ca majoritatea ardeti de nerabdare sa va vedeti puii, asa eram si eu la Di, dar acum parca imi place cum ma simt acum si as vrea ca timpul sa treaca mai greu ca parca zboara (sper sa nu-mi sara fetele in cap, dar sunt sigura ca cele care mai au macar un pui acasa ma inteleg).
Va pup si ma duc si eu la culcare ca nu mai pot de somn. Sper sa ma lase Di sa dorm macar pana la 7

Luly 33s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

buna seara againe,

acum am terminat curatenia si incep sa citesc

deci Cristina ce dragut din partea alora din Anglia de la control sa anunte, nu ca la noi intra se uita si se perezinta de ramai masca, pupicei si multa bafta

Bamboletta sa vezi tu bataita de la mine, gata cu smotru ca ajunge, pana cand sa tot facem, fetelor? Ai grija de tine si de printesa mica

Kokorina eu cred ca o sa mor de frica cand o sa se intample asa un eveniment cum ti s-a intamplat tie, ce sa zic nu stiu daca o sa mai pot merge pe strada de emotii, bine ca s-a terminat cu bine

Dolores scumpica, am zis gata cu epuizarea, de acum ma duc sa dorm la pranz 2 ore, fie ce o fi si apoi ma intorc la servici sper sa pot face asta macar la 2 zile.Te pupic si pe David mic...stai ca am revenit la tine...de ce atatea pastilute???? cam multe nu??? ce nu e in regula?

Cleo 34+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

CHRIS,m-ai terminat,nu alta................am ras de m-am dat pe spate cu faza "eu eram capra batrana si inca imi era frica de zmeu".....si mie imi mai spunea mama asa : "capra batrana",cand eram pe la scoala chiar.......imi zicea:"nu ti-e rusine,ca esti capra batrana de-acuma......"....ma gandeam ca numai mama are expresii de astea....dar se pare ca in toata tara se cunoaste expresia.ai fost simpatica tare.....dar cand nu esti tu simpatica....rad de fiecare data,ce ne povestesti.

MIRONA,pe unde esti?nu vii cu vesti de la doctor?intra pe forum si spune-ne ceva.cum stai cu tensiune?eu sper ca bine si faptul ca nu ai intrat pe forum cam de multisor,asta e ca,vrei sa stai mai mult in pat sa te odihnesti,ceea ce bine faci.multa sanatate si sa auzim de bine.

de RALUCA nu mai stie nimeni nimic?

ROXANICA,tu unde te-ai ascuns?

34 cu si

Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna seara fetelor!

chiar nici o veste de la ralu? cum pot sa o tina atat de mult?

buna almo ! sigur ca-l stiu pe Adi ; uite ca ajungem sa ne cunoastem pe forum. mai am vreo 2 - 3 cm si imi ajunge si mie burta pe scaun - nici nu mai pot sta cu picioarele apropiate; imi bat capul acum cu maternity leave - chiar azi am vorbit la munca si nu pricep de ce nu pot sa-mi iau din alea 17 saptamani si inainte de data nasterii; tu ti-ai luat? mie mi-au calculat concediul incepand cu a doua zi dupa data nasterii, nu cu data de la care nu ma mai duc la munca; mai studiez in seara asta pe internet si maine ma duc iar peste ei; trebuie sa gasesc ceva, doar nu stau acasa 2 luni fara un ban (ei nu o sa fie doua luni ca o s anasc pe la inceputul lui decembrie, dar totusi)

va doresc o seara / noapte linistita la toate

mamaana 29 Stephanie si Isabelle si cu Tudor (12.12.96)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

jojo miha,pai din sapt 36 mai avem nitel si nastem..asa ca mare scapare!..si dam in altele.
cum imbracam bebeii in spital? depinde daca ne lasa cu ceva de acasa.daca da,atunci daca e cald ,in body.daca e frig,in pijama.apoi,cand ies din spital,un costumas.
tensiunea,o am mica in sarcina.
panaa,ti se par mici,dar ai sa vezi cum ii vin toate date de pomana.eu ma uit sa cumpar din cele maimici,si tot or sa fie mari.bebe o sa aiba 50 cm cu cap cu tot.si pijamalutele astea din plus cred ca au 50 cm cu totul,asa ca sigur ii atarna.ei ies unii mai grasi,dar la cm tot cam pe acolo sunt.mai rari la 53.fetele cam la 49cm.
dolores
,nu mai umbla atata prin ploaie!racesti la picioare,daca te uzi.si apoi raceste bebe! baga o baie fierbinte acasa neaparat!
dbunny,vezi cu raceala aia cum faci! ai grija de tine si sa nu faci febra!
sexul,hehee,lenea mare,ca si la sport!depinde de chef.dar nu trec lunile,mai fetelor,nici chiar asa :))
kokorina,a fost de la mine ceva,ca am incercat m-am tarziu,nu m-am alsat ,si am intrat in camera harbujeilor.e tare frumoasa,imi place mult sa ma uit la ea.
ce praf peste tot? pe jos e jale ,la mine se intra incaltat,asa ca tre sa spal,si ca sa spal,tre sa bag si aspiratorul,si tot asa.cand vad pete pe jos innebunesc.nu te gandi ca frec la covoare,ce-am innebunit? le-am scos toate si le-am aruncat.ultimul l-am aruncat zilele trecute,il tot tineam rulat in camera copilului.valea,sa am loc.asa ca fac usor curat,fara sa ma spetesc.si ce bine aluneca mobila cand o imping sa dau pe sub ea!ma scotea din minti praful din covoare si periatul in genunchi.eu le scoteam vara,mereu,ca nu le suport pe calduri,si iarna le puneam,ei iarna asta le-am facut de petrecanie inainte sa vina!
chris
,hahah ce mare figura e soacra-ta.spuneti-i ca face ca lupul la oi,si cand cu adevarat o sa fie bolnava,nu osa o mai credeti,si chiar ca zace inc asa singura!sa nu mai dea alarme false.
sunt mai rauc a aia micii cand imbatranesc..
bamboletta,curatenie faci cand poti si cat te simti in stare.nu te arunca! eu fac ca nebuna ca pot,dar daca nu as putea,nua s face.sau sunt zile in care nu ma ridic efectiv din pat,si stau vasele gramada,si totul vraiste,ASA LE LAS.eu fac mult,dar numai atunci cand am chef si cand ma tine burta.
lorym
poti sda pui bratarica de aur,aurul nu ii face rau.si sa aiba o placuta cu numele ei gravat si data nasterii,si eventual cumva sa se poata mari,sa o tina macar 2 ani.eu asa am facut cadou cam la toti bebelusii din jur.
jojo miha ce ti-a facut soacra de nu vorbiti cand ii vine nepotul?
lorym
,asta nu am inteles-o : "De pe la 1 noaptea tot ma fugarea in pat si eu nu si nu ca imi era rusine. Dar pe la 3.30 am cedat si el a terminat pe la 5.30 dimineata" dar suna bine!
a frecat geamuri omul tau sau ???
cristina,ca tine pe oxford street sigur nu ma apuca .nu am de gand sa ma plimb pe acoloDeci! de cate ori te vad,imi amintesc faza cu tine in magazin,cu negrii care se holbeaza la tine,si tu gata de nastere! te dadeau la tv !!
alexandra,api dupa siteul pe care ti l-am dat,faci 40 sapt exact cand ai tu DPN .dupa cum calculezi tu,ai avea DPN pe 12 nov,sau parca asa,ca am uitat cat aveai tu.tu ai pe 19 nov nu?deci coincide cu dpn-ul tau!nu atunci tre sa nasti?teoretic,vorbind..
altfel,dupa calculul tau,o sa ai 40 sapt pe 12 nov.si atunci ne vom speria de ce nu nasti8tu fiind in 39 defapt).
dolores,ai sa fii ocuoata cu bebe si ai sa uiti de depresii si o sa va fie dor amandurora de el,si o sa fie bucuria atat de mare cand vine acasa,mai vorbiti la telefon,incat nu o sa dai loc la depresii,ai sa vezi!
chris,oricum nu stie nimeni cand a avut ovulatia exact.saptamanile astea se calculeaza dupa UM.deci e vorba de 40 de saptamani dela UM,nu de sarcina.de aceea ,nastem in jurul acelei date DPN,in functie de ovulatie.dar nu se pot depasi mai mult de doua saptamani peste acele 40 de saptamani,indiferent de cand o fi fost ovulatia.
oricum,tu ai trecut foarte bine,ai implinit 32 sapt pe 12 oct.pe 19 oct schimbi semnatura in 33(peste trei zile).deci tu schimbi in fiecare joi.si asa ajungi la DPN pe 7 dec.nasterea ar putea fi intre 32 nov -21 dec.

feteloooooooor,imi faceti pofta de spalat geamurile!! nu le-am spalat de vreo 2-3 luni .desi am mai dat asa pe ici pe colo,cand vedeam unul murdar.dar asa e,poate mai tarziu nu mai pot.

ma incurc rau intre ce povestiti cum va munciti barbatii si voi pe scaun,si tema zilei . nu mai stiu cand e vorba de geamuri siapoi sariti la sex,sau eu am mintea numai la sex?oricum,ce am inteles eu ca toate ii munciti la tema zilei

cum sa stea fara fara 4 luni?? poate avea ea probleme..dar cine sta???

prezervativ,da,ca oricum dupa nastere o sa folositi,ca nu te bazezi pe faptul ca alaptezi.toate mamele din generatia mamelor noastre au copii cu cate un an diferenta intre ei.ia vfaceti socoteala si va iese ca bebe avea 3 luni cand ramanea gravida cu al doilea,si pe vremea aia SIGUR dadeau sa suga la 3 luni!!!
pe atunci fratii aveau un an,un an jumate intre ei,ca diferenta de varsta,deci unul sugar si unul in burta.
nu e buna ca metoda de contraceptie,alaptatul.pastile,in timpul alaptatului iar nu stiu daca merg..

dolores,bune sfaturile cu ce sa nu spuna o mama.
Cleomoni,,ce sperietura cu garda! bine ca ai scapat!
luly,bine ai venit in CONCEDIU!!
CIPI,ai grija cu contractiile,sa stai cuminitica! spune-i lui David-Andrei ca mai are ceva de asteptat,sa aiba putintica rabdare.

capre batrane suntem toate,atunci,chris

Ralu cum e,cum se simte? cine mai stie??

vine seara,vin arsurile..

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

aelita merci, esti o scumpa.
dar ca si tine, nu are cine sa ma ajute nici la treburile casnice si nici la plata facturilor..asa ca tot pe mine cade..si sincera sa fiu nici nu sunt genul care sa apeleze la nimeni...cat pot fac, cand nu o sa mai pot sa se descurce fiecare...

fetelor parca as fi baut cafea, in niciun caz parca diazepam...in afara de faptul ca nu am incgis un ochi toata noaptea....si eram constienta si cu ochii la ceas din ora in ora...uitati-va cat e ceasul si eu sunt la calc....si sunt "treaza" de la 5.30 de cand a sunat alarma la tel sotului meu sa se pregatesca pt servici...asa ca....

cleo am de luat medicamente pentru ca am contractii si tensiunea mare ti-ai reparat masina??

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata, burtici...

Bineinteles ca si eu sunt treaza, inca de la 4.00 ...asa ca-ti tin companie, Dolores...

Miroooooo, intra macar sa ne spui ca esti bine...atata tot!
Raluca, ne gandim la tine...
Alex, ai grija cu cazaturile astea...fii mai atenta ca-s periculoase...bine macar ca poti face sfoara, ca io, la cat sunt de elastica, cadeam ca bolovanu'...
Luly,asadar esti in concediu ...poate vii mai des la taclale si ne mai impartasesti din experienta ta de mamica...
Dbunny, intrebi de SEX...mama ce m-ai palit in punctul sensibil...desi nu am avut contraindicatii, la noi s-a intamplat destul de rar...si acuma chiar nu mai am chef, insa nici sotiorul meu drag nu face nicio miscare in acest sens, se comporta cu mine extrem de protectiv, desi i-am explicat ca bb nu e afectat deloc...
Bamboletta, ai fost la coafor!!!! Bravo, hai sa vedem poze cu noul look ...
Saryta, sper ca nu te-ai racit totusi...Cum esti azi?
Lory, si eu m-am distrat copios la faza

quote:
Dar pe la 3.30 am cedat si el a terminat pe la 5.30 dimineata.
...am citit de trei ori ca sa-mi dau seama exact despre ce e vorba ca, la o prima citire, incepusem sa va invidiez..."auzi noi ne plangem care mai de care ca nu se mai poate cu sexul asta si Lory cu barbatu-so cate 2 ore dintr-o lovitura"... zau ca m-ai facut sa rad copios...
Dolores, mama, tu te gandesti deja la depresia post-natala...io mai departe de nastere nu prea vad, asa morcov am...o sa fie bine, daca gandesti pozitiv si incearca si Cristi sa te ajute macar vreo 2 saptamani dupa nastere; sa mai lase atunci putin munca deoparte...
Almo, eu am burtica coborata inca de la inceputul sarcinii...si acuma, pe masura ce creste, ma incomodeaza tot mai mult...si eu trebuie sa stau cracanata cand sed...asta e!

Azi imi fac si eu examenul de urina si urocultura...sper sa iasa ok...merg din nou si la eco...la 10.00 am programare. Va aduc vesti...V-am pupacit...

Oana 30+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

asizule in primul rand sa vii repede sa ne zici ce face denis..multa bafta la analize...si eu le-am facut ieri si maine am rezultatul cand ma duc la dr la control.
cristi nu stiu daca va avea cum sa lase job-urile deoparte ca alearga pt bunul mers al familiei...ca daca e sa stai dupa salariu....si vor fi destule cheltuieli cand o sa apara si bebe..vorba lui...renunt si stam impreuna...si bani de unde???daca stau si gandesc la rece are dreptate, dar nu-mi convine deloc situatia..dar ce sa fac???

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna dimineata!

Vreau sa va dau si eu vesti despre mine:am fost ieri la control si....am stabilit DATA.Pe 25.10 ma internez.Acum nu stiu daca imi va face cezariana in acea zi pentru ca doctorul meu zicea ceva si de analize.Oricum este de garda in ziua in care m-a chemat.
Bebelina mea este bine,cu toate masuratorile in grafic.Deci,mai am o saptamana si un pic pana la marea intalnire cu visul vietii mele,vis ce va deveni realitate.Nu imi vine sa cred ca aceasta perioada se apropie de sfarsit!Deja m-au napadit emotiile,frica,grijile dar,cu sprijinul familiei,sper sa trec peste toate.Nu stiu daca v-am mai spus, eu am o surioara care si ea este graviduta in acelasi timp cu mine.Si ea va naste prin cezariana si este programata cu doua zile inaintea mea.Va inchipuiti ca la noi in familie emotiile sunt duble.Poate veti spune ca e ceva obisnuit dar nu e asa si sa va spun si de ce:eu astept acest copil de 7 ani(dupa ce l-am pierdut pe primul,nascut la 7 luni)iar surioarei mele i-a murit fetita acum un an (nu intru in amanunte-avea 2 anisori si a avut probleme de la nastere,datorita medicului-si acum suntem in proces cu el).Cu ajutorul lui Dumnezeu vom aduce pe lume doua comori asteptate de toata lumea care ne cunoaste.
Imi cer scuze daca v-am plictisit.

Va si va multumesc ca existati.

DENY37+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna dimineata tuturor si mai ales fetelor matinale!
KOKORINA, pt. ca ai intrebat de mine. Ce putin ii trebuie omului sa fie fericit... mi-ai facut inima maaaaaaare, maaaaaaaare. Am avut musafiri in week-end, am mai fost si la o nunta, asa ca ieri m-am odihnit, dar am citit tot tot.Imi pare in schimb rau de tot pentru sperietura pe care ai tras-o cu scurgerea aia nenorocita. Gata, ai fost sigura ce vin bebeii. Oricum observ ca tu nu te poti incadra intr-un tipar, ti se intampla numai lucruri neobisnuite, ti-am spus eu ca esti "deosebita", din toate punctele de vedere. Acum ai mare grija de tine! Sa stii ca am facut cele doua injectii devenite deja celebre. M-am asteptat sa fie David mai linistit, dar sa stii ca el continua petrecerea...
AELITA, dar ce hainutze frumoase se intrezaresc pe rafturile din fotografiile cu body si pijamale, ce-ar fi sa ni le arati pe toate? Si sa stii ca ceea ce numesti tu pijamale pentru bebelus sunt niste costumase in adevaratul sens al cuvantului.
ASIZA , multa bafta la eco si sa-ti iasa analizele super bine. Si tie, DOLORES!
Stiti fetelor ca ma plangeam de mari probleme in identificarea contractiilor?RALUMAT, tu, fata faina, imi explicai ce si cum. Sambata seara am fost la nunta si dupa mai multe ore de stat pe scaun, chiar si cateva dansuri, m-a izbit brusc o intepatura in partea stanga jos, jos. Am stat un pic intinsa in masina, am luat si un NoSpa ca aveam la mine, dar nu a cedat. Cum sa va explic eu voua,percepeam durerea asa ca lumina unui far, pe care il stingi si reaprinzi, apare, se extinde , dar totusi in aceeasi zona si trece, apoi de la capat. Am plecat urgent acasa, m-am intins, am adormit, iar pe dimineata nu am mai avut nimic, nici nu s-a repetat experienta. Sa fi fost contractii?
RALUCA, iti dorim multa putere in continuare!Doamne ajuta!

ROXANA 32+ DAVID MIHAI

Mergi la inceput