Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna seara,

....fetelor nu am apucat sa citesc nimic din urma adica de pe la pag 3 dar sunt sigúra ca v-ati gandit la mine si mi-ati tinut pumnii stransi ca sa scap cu bine de garda pt asta va pup pe toate si sa stiti ca si eu sunt alaturi de fiecare in parte.

va spun doar ca ieri am stat 8 ore incontinu pe scaun sa pun actele la punct cu mami si la unu am cedat si am lasat-o singurica de saracuta nu a inchis ´toata noaptea nici un ochi, iar eu m-am trezit la 7 am venit la firma si am mai pus preturi si am mai ordonat piesele....apoi s-a facut 8 m-am dus si am luat-o pe mami cu sarsanalele pline cu acte si i-am sunat pe domnii de la garada, initial mi-au spus ca sa astept ca vin ei dupa 12 apoi m-au sunat si mi-au spus sa ne ducem noi la sediu, dar intre timp a sunat si cineva sus pus pt noi si uite asa stresata obosita m-am dus cu catel cu purcel la ei.am prezebtat actele pana la zi si pt ca nu avem casa de marcat 80 mil amenda, pana la urma a intrebat-o pe mami unde lucreaza ea a zis si nu ne-a mai dat amenda ci avertisment si am dat ceva spaga dar macar am ramas cu ceva banuti si pt Doctor si spital, tot e bine, nu.
Acum ii multumesc Bunului Dumnezeu ca m-a ajutat si am scapat cu bine aproximativ ca se putea si mai rau chiar foarte rau.

Va pupic pe toate si ma duc sa termin curatenia ca am facut curat la firma si mai am un pic, sper sa termin cat mai repede si sa ma duc sa pap si sa ma odihnesc....oricum trag un ochi pe ultima pagina sa vad ce a facut Ralu, a nascut sau nu ca mor ´de curiozitate.

Daca nu a nascut atunci ii facem si noi galerie HAI RALUUUUUUUUU!!!!!!!!

Cleo 34+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor eu va urez noapte buna!nu-mi este somn dar ma pun in pat ca am inghetat si maine ne trezim de dimineata ca ne ducem sa ne facem analizele.

Mihaela si bebita Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

hai sa va zic, uitasem
v-am spus ca avem o cunostinta care a nascut la municipal, la rezerve, unde teoretic e mai bine. azi ne spunea ca nu s-au uitat asistentele la ea nici de frica, dupa operatie i se umpluse nu stiu ce de la sonda, i-a dat 1 milion asistentei sa schimbe ce era de schimbat, si aia a disparut in ceata si a lasat-o cu ochii in soare.
insa, zicea ea, nu i-a mai pasat de nimic, nimic nu a contat fata de bucuria de a avea copilul. s-a recuperat f bine dupa operatie, mai rau e ca nu doarme decat 3 ore pe noapte, si alea adunate, si singurul moment de respiro e cand vine sotul acasa si o scoate la plimbare pe aia mica. tot ea mai spunea ca nu stie ce sa mai faca ca o ia in brate pe aia mica atunci cand plange, si acum nu mai sta fara ea, dar o prietena de-a lor a lasat copilul sa urle si a facut hernie.
grea meseria de mama!

chris 32+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa ajung si eu la zi. De cateva zile ma chinui sa recuperez tot ce ati scris si de-abia acum am reusit. E drept ca apucam sa citesc doar printre picaturii... Gata fetelor cu serviciu, azi a fost ultima zi de munca. Ultimele 2 saptamani am fost teribil de aglomerata la serviciu, de-aia n-am mai apucat sa dau nici un semn de viata. Oricum, gata, s-a terminat. Am ajuns si eu "casnica" dar sunt sigura ca nu voi ajunge in situatia sa ma plictisesc (o sa aiba grija Di). Nu am apucat sa fac nici o pregatire pt bb2 (dar e drept ca unele lucruri le mai am de la Di) si cred ca e momentul sa ma apuc pt ca nu se stie niciodata, chiar dc bb ar tb sa apara pe la inceputul lui dec. In rest suntem bine, ma simt plina de energie (deocamdata) si de maine ma apuc si eu de smotru, dar incetut-incetut.
Am vazut ca ati intrebat de Dandusa. Draguta de ea m-a sunat sambata, mi-a spus ca este bine si e pregatita de marea intalnire. A venit si mama ei la ea s-o ajute. Cu netul nu stie cand o sa reuseasca sa rezolve problema, asa ca din pacate deocamdata nu are ce face, dar ii e dor de voi si de-abia asteapta sa revina pe DC.

Pupici la burtici

Luly 29s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Miro, am intrat doar sa vad daca sunt vesti de la tine...insa nimic......te rog spune-ne ce ai facut la medic si ce ti-a zis in legatura cu tensiunea...

Oana 30+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

In sfarsit am reusit sa va citesc din urma dar am citit, recunosc, printre randuri, ca am avut f f mult de recuperat. Ma bucur ca toata lumea se simte relativ normal si ca nu sunt probleme in grupul nostru.
Sunt putin supa doar ca ati suparat-o pe Ktrinel si nu mai scrie pe forum, ca uite asa am pierdut o reprezentanta de-a noastra, pe ce ca si asa eram putine. Fetelor noi va citim dar sa stiti ca nici noua nu ne e indiferent ca nu putem mplica in toate subiectele voastre, ca in Ro totul e diferit. Si uite daca Katrinel si-a dat si ea odata cu parerea, a suparat cateva fete.Voi aveti mult mai multe in comun si aveti mult mai multe de povestit. De multe ori noi cele din afara tarii citim multe din subiectele voastre cu toate ca nu intereseaza ( concedii, bani la nastre, etc) dar trebuie sa citim tot, ca nu vrem sa scapm ceva care e totusi interesant si pt noi.
Ma bucur ca a aparut mamaana ca uite asa am pierdut pe una dar am castigat pe alta. Bine ai venit ana si eu cred ca avem chiar o cunostinta comuna. Numele Adi Alb iti zice ceva?
Eu am acum 36 sapt si incepand cu sapt 34 am inceput sa ma misc mult mai greu si sa dorm mult mai greu. La cuparaturi nu rezist mai mult de 15 mintue. Deci fetelor pt care nu e prea tarziu sfatul meu e sa va faceti aprovizionare si sa nu va lasati pe ultima suta. A! voua nu v-a cobort burtica? Eu cand stau jos o simt pe picioare si chiar trebuie sa imi desfac picioarele cand stau jos sa-i fac loc intre, ca altfel nu pot sa stau. O fi vre-un semn? Nu simt ca as avea ceva contractii. Spunea cieva ca din sapt 36 scapi de arsuri. Eu parca acum de cateva zile ma cam supara arsurile si chiar nu am mai avut pb de multa vreme. Sper sa fie doar ceva temporar.
Beblina mea misca parca la fel ca inainte si parca cu mai multa forta.

am uitat sa schimb semnatura! azi am 36s

Moni33+ cu Ana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Tema zilei. Pe mine m-ati lovit rau de tot pentru ca eu am avut interdictie si de prin mai suntem tare suparati. Cand ne-o da unda verde dr cred ca imi trimit bebelusul la bunici. Eu fac cezariana si stiu ca 45 de zile e sexul interzis....si imi doresc sa nu gresesc.
Aelita foarte frumos cosuletul parca si vad un ingeras dand din manute in el. Iar despre contractiile mele, care sunt la fel de dese, dr zice ca nu-i nimic grav daca nu sunt dureroase si sunt neregulate. Iau no spa si astept ziua de vineri cand mergem la eco si la evaluare.
Va imbratisez virtual si va doresc o noapte buna fara dese vizite la wc si bebelusi cumintei...

Cata 34+ cu David Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=/861are2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

almo si noua ne pare rau cand una din fete paraseste forumul...e alegerea fiecaruia daca asa simte..desi multe s-au rugat de ea sa stea..sa revina...eu nu am zis ca nu sunt diferite lucrurile rom-can...dar si noi le vedem pe ale voastre exact cum le vedeti pe ale noastre...dar de aici pana a ajunge sa jignesti...asta tine de....in fine..nu vreau sa revin asupra unui subiect de genul asta.

tu cum mai esti/???

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Buna seara gravidutele

Azi am fost la coafor m-am vopsit m-am tuns ma simt asa bine in schimb bebelina a fost tare obraznica la coafor nu mai avea stare si vroia sa scoata piciorutele din burtica imi deforma si burta aveam impresia ca se uita toata lumea la mine

Mirona-ce ai facut la eco?e totul ok? asteptam vestile

Lorym-husele de la carut care se pot spala le voi spala care nu le voi sterge cu o carpa umeda asteptam vestile maine de la eco mult succes

Alexandra24-ai mare grija cu cazaturile,eu in ultimul timp sunt cam impiedicata si mie tare frica sa nu ca ,ai grija

Chris80-la cursurile lamaze ne-a zis ca nu avem voie 6 sapt dupa nastere de

Dolores-interesant articolul

Cleomoni-bine ca s-a rezolvat si a trecut stresul acum trebuie sa te odihnesti un pic dupa atata munca si alergatura da nu te-am pupat

ma duc in patut sa ma uit la
noapte buna si somnic usor

Bamboletta 35+ bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

chris nu stiu cui place cu prezervativ..mie una nu..dar mai bine fol asa ceva decat sa provoace sperma contractii..pt ca nu siu ce contine...

noapte buna. pe maine

bambo,ne arati si noua cum arati????

dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores

"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."

Mergi la inceput