Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)
Raspunsuri - Pagina 18
Lorym spune:
Eu nu am mai putut intra de joi ca am avut mult mult de treaba. Vineri l-am rugat pe sot sa-si ia o zi concediu sa ma ajute , adica sa faca cam el tot - curatenie generala.Si eu am stat pe scaun si eram cu CTC si cu programul.Mai stateam pe scaun si faceam ordine in dulapuri si stergeam de praf de pe scaun ce puteam numai sa nu stau in picioare ca ma certa si iuly. Si iubirea mea saracul a tras o munca: sters geamuri, timplarie, faianta baie si bucatarie ; munca nu gluma.De pe la 1 noaptea tot ma fugarea in pat si eu nu si nu ca imi era rusine. Dar pe la 3.30 am cedat si el a terminat pe la 5.30 dimineata. Nici nu puteam lasa pe simbata ca era sarbatoare. Dar acum sclipeste tot si m-am linistit.
Simbat ne-am sculat pe la 13 si am plecat la facultate, sa vad cind pot sa-mi iau cartile(ca sunt la ID primul an)si deja fusese un tutotrial pina la 14 si urma altul de la 16 pina la 20. Am stat ca tb sa vad cu ce se maninca fac. asta tinind cont ca prima facultate a fost pe uman- am terminat asistenta sociala si acum m-am inscris la contabilitate si gestiune informatica.Deci din nou o zi full. Iar duminca am avut tutorial la contabilitate de la 8 la 14 si chiar ne-a tinut si chiar am facut.
Am ajuns acasa amindoi frinti ca a mers si iuly cu mine(el statea intr-o alta sala si lucra la laptop); iar seara m-am apucat sa fac papa pt. 3 zile si am terminat si eu pe la 2 noaptea.Deci chiar am avut un weekend full.Dar macar am terminat curatenia care va si pt. craciun ca nu ma mai apuc eu atunci de frecat geamuri ca o sa am printesa in dotare.Restul o sa mentinem noi.
Ce mi-a parut rau a fost ca nu am ajuns la cursuri lamaze simbata dimineata dar voi ruga eu pe doamna sa-mi arate si mie ce au facut![]()
Si acum
: m-am apucat de spalat lucrurile printesei mele. Cele care au spalat deja stiti ce emotii ma incearca.![]()

Vreau sa va intreb ceva: voi spalati si husele de la carut? Ca nu stiu ce sa fac.
Eu miine fac 37 sapt si ma duc si la control. Sunt tare curioasa sa vad cit are fata si cum e.
Lory
36+ sapt
Catrinel Rianna
cristina1974 spune:
Salutare si pupici multi la toate fetele!
Cand am deschis calculatorul,nu-mi venea sa cred. Ieri muream de plictiseala,si toate erati plecate, iar azi,ce-i drept, mai pe la pranz,asa,activitate la greu.....
Miro,ai grija mare, mama,cu tensiunea, insa nu trebuie sa te panichezi.Dupa cum ti-am mai spus si eu,si celelalte fete, trebuie sa indeplinesti mai multe "cerinte",sa zici ca ai ajuns in faza nasoala tare, ceea ce nu-ti doresc nici tie ,nici unei alte fete,ca e CUMPLIT.
Dolores, ia nu te mai gandi tu la depresie postnatala.Nu e neaparat sa o faci,depinde de la femeie la femeie,insa iti spun ca daca ai ajutor si suport moral in jurul tau, de la cei dragi,totul trece mai usor decat crezi.Ai sa vezi ca o sa fie bine.
Aelita,mai lasa si tu curatenia,nu de alta,dar vrei sa patesti ca mine? Barem ai grija pe unde te apuca,sa ajungi in timp util unde trebuie, nu ca mine.....pe Oxford Street....Bine ca nu m-au dat astia la ziar,ca le ceream drepturi de autor.
Ma tot gandesc la Raluca, saracuta de ea.....Sa-i dea dzeu putere in continuare, si sa-si aduca pe lume fetita usor si cu cat mai putine dureri.
Dbunny,ce sa-ti zic? Noi am intrebat doctorul in spital,din nou, care-i treaba daca ne mai "jucam "si noi, asa. A zis ca putem sa ne jucam pana vine ceasul, atata timp cat nu simt durere,nu sangerez dupa,sau nu am alte probleme.Iar aici se merge pe ideea ca sperma are ea prostaglandine,chestia aia de grabeste nasterea,insa in cantitate prea mica pentru a avea vreun efect mai important.Deci, cand bebe e hotarat sa vina, vine el oricum, fara prea mult ajutor de la mami si tati.Asa ca noi inca ne bucuram de toate placerile vietii,si nu ne facem probleme.
34+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia
cristina
m_monique spune:
ama.lia daca totusi vrei sa te apuci de tricotat te invat. eu deja m-am apucat de tricotat. vin de la serviciu si in timp ce citesc mesajele tricotez. acum ii fac sotului un pulover, iar apoi ii voi face unul si lui bebe.
ruxandra_sb eu nu mai port verigheta de aproape 2 luni. mi s-au umflat degetele si nu o mai suportam. dar sotul nu are scutire de la purtat verigheta. el o poarta. bineinteles ca i-am spus ca verigheta reprezinta "garantia calitatii".
31 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
tema zilei: eu nu mai am chef de sex. parca si sotului meu ii e frica sa nu patesc ceva.
ieri am facut sex dupa o pauza de 2 saptamani.
31 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:
am vorbit si eu azi cu Raluca. iar i-au inceput contractiile. mi-a promis ca daca naste imi da mesaj.
cu Raluca ne tot distram in legatura cu ce le va face Adinuta baietilor, daca acum o tine pe mamica pe jar.
31 + cu 
Nunta noastra
alexandra_25 spune:
Aelita....chiar nu am de gand sa va duc in eroare cu calculele mele.....dar eu eram nedumerita de la inceput de calculele astea si Dolores....m-a lamurit...tot asa dandu-mi un site unde mi-a calculat saptamanile si era asa cum le am eu acum la semnatura...si am hotarat sa le schimb in fiecare duminica...deci sambata aveam inca 35 si ieri fiindca am lipsit am schimbat-o azi....intelegi?.....acum ca mi-ai dat tu siteul ala e calculat altfel...asa ca acum sunt intr-o ceata totala....
Uite fetele au fost de acord cu mine sa ne expunem burtika...de fapt eu trebuia sa dau startul...nu?....![]()
Si eu ma alatur voua cu experimentatul durerilor .....si junghiuri...aseara am cedat nervos....nu mai stiam in ce pozitie sa mai stau sa nu ma mai doara nimic...cred ca cer prea mult...
Mirona....pe mine chiar ma sperie tensiunea ta....a luat-o razna rau de tot....nu ti-au dat nimic?.....
....si sper sa fii bine.....
Dolores...saracutza de tine....umbland pe ploaie poate te si racesti...eu stau bine cu tensiunea deocamdata...mi-o iau de 3ori pe zi.....
....de ex azi am avut 116/70...si puls 92...dar nu imi ajunge la 130 si aia mica nu depaseste 80...pulsul in schimb o mai ia razna peste 100....ma simt bine numai ca fac tot felul de nazbatii...sunt mai rau ca si un copil....azi am iesit din baie si am alunecat pe parchet si am cazut.....si ca sa-mi feresc burtokul am incercat sa fac ceva gen sfoara...deci iti dai seama ce m-au durut toate...dar acum sunt bine.....
...si asteptam rezultatul la analize...
Asiza....da m-am ospatat...numai ca eu cam des ma ospatez si apoi ma apuca raul.....mancacioasa rau sunt......

Jojo_miha...depinde de maternitate....la noi nu te lasa sa-l imbraci in hainele lui numai cand il scoti din spital....pana atunci sta infasat....
Dbunnny...referitor la tema zilei....
...eu nu am avut interdictii...nici probleme majore sa nu fac....dar acum imi e cam frica sa nu grabeasca nasterea.....ce ziceti asa e?Dar pana la anu mai rezista....![]()
Lorym...bine ca nu ai patit nimic...ca deja ma ingrijoram...

Raluca...saraca de ea...eu sincer cedam nervos pana acum....sper sa-si vada bebelina cat mai repede.....CURAJJJJJJJ....
Ce mai stiti de Dandusa...?????
V-am pupat pe toate....

....sa aveti grija de voi!!!
alexandra
36 + cu
Mark Andrei
poze
"Una dintre cele mai mari bucurii ale acestei vieti este prietenia si una din bucuriile prieteniei este de a avea cui incredinta o taina."
dolores spune:
cristina ma gandesc cu groaza la depresia asta pentru ca sotul meu munceste ffff mult..si atunci in perioada sarbatorilor va alerga si mai mult...din start o bila neagra...o sa fie soacra acasa...sora mica care sta acasa pt ca pitica ei va avea un an...va trece mama pe la mine dar dupa ce termina cu serviciul...o sa mai fie inca o sora care tot asa dupa munca va trece si la fel si fratele..dar pe mine ma intereseaza in mod exclusiv sotul...si de aici ganduri negre
dolores
33+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
doradora spune:
nu va mai ganditi de pe acum la depresii, o sa avem tot timpul atunci![]()
eu oricum nu il zaream prea mult pe al meu in timpul zilei, asa ca pe mine o sa ma apuce depresia de la soacra...![]()
![]()
. asta se cheama deprtesie multipla? ca pana atunci ii trece supararea pe mine si parca o vad tot timpul aici, eu certandu-ma cu ea sa nu mai fumeze si ea insistand sa fac cum zice ea...asa ca daca va iau gandurile urate ganditi-va la mine, si or sa treaca...
si o veste buna, a sunat nasa noastra si a bebelinei, nu mai vorbisem de vreo 2-3 saptamani, ca a ramas sa o sun dupa ce mai am vesti, pe care le voi avea de abia miercuri, si a zis ca ne ia ea carutul! ne bucuram mult, asta era una dintre investitiile cele mai mari, cu exceptia operatiei, desigur! i-am explicat cam ce vrem de la un carut, ea a adaugat ca vrea sa aiba si nu stiu ce fel de frane, asa ca de abia astept sa ne uitam prin cataloage sau sa bantuim magazinele! promit sa fiu cuminte si sa nu vreau nimic peste 30 de milioane! oricum noi ne orientasem spre unele de 20-21, dar erau preturile de la expozitie, nu stiu daca nu erau mai scumpe in mod obisnuit. si uite asa ajungem la vorba mea, adica faptul ca avem 2 posibilitati-tinand cont ca bebelina consuma mult mai mult decat produce, ori o trimitem la munca sa recuperam cheltuielile din toamna asta, ori imi deschid firma sa inchiriez carut, patut, sterilizator, cantar si alte alea! si o sa il punem pe iepure paznic la copil cat stam noi cu clientii... si cu ocazia asta, isi justifica si el atatea tratamente si medicamente pe coada lui!
chris
32+
alexandra
doradora spune:
alex, aelita eu nu ma complic cu calculul saptamanilor, mi-a zis dr de la inceput ca nu a fost o ovulatie standard, si asa ca stiu de la eco in ce saptamana suntem
chris
32+
alexandra
madaluta spune:
.....tema zilei..?!!!!.....sex???...ce e ala???... Nu am facut niciodata de cand sunt insarcinata....In prima parte a sarcinii nu aveam eu chef caci imi era rau de muream, apoi o perioada am avut interdictie de la medic, si cand am avut si voie aveam si chef....nu a mai vrut dragul meu sot k a zis k il inhiba fecior-su.....

Madalina
31+
poze,