Mamici de noiembrie - decembrie 2006(47)
Raspunsuri - Pagina 19
mamaana spune:
buna fetelor!!
ce mai stiti de ralu?
tema zilei - la cate contractii am, nici nu ne mai gandim la sex,
iar sotului oricum ii e frica sa nu nasc prea devreme din cauza asta
sa aveti o saptamana usoara si cu cat mai putine probleme!
mamaana 29
Stephanie si
Isabelle si cu Tudor (12.12.96)
dolores spune:
alex grija mare...si eu m-am impiedicat si alunecat de multe ori si odata cand am fost la padure am alunecat pe iarba,dar am apucat sa pun mana..de m-a durut cateva zile
dolores
33+
David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
porumbita80 spune:
Buna fetelor.
Eu azi l-am prins pe iubirea mea casa si hai pe el la treaba l-am muncit toata ziua adica eu pe scaun doar cu directive dar acum imi place in casa totul lins.
Lorym fata bine ai revenit :)
Referitor la sex de ceva timp eu fiind o nesatula acum nici nu incep ceva ce stiu ca nu voi termina si sotul ma cunoaste la ce nebuna sunt de asta nici nu are nici o replica.Eu mai bine astep zilele alea misto cand vom putea inebuni:) asta e
Asa ma ingrijoreaza situatiea Ralucai chiar nu inteleg de ce o tin atat ea stie mai bine
poate naste azi sa nu sa se mai chinuie ata.
va pup pe toate
stela
jojo_miha spune:
Numai eu am ramas cu geamurile nesterse la balcon.Pleaca dimineata vine seara,sambata sarbatoare ,trebuie sa ma pun serios cu gura pe el.
Mihaela si bebita Amalia
m_monique spune:
quote:
Originally posted by jojo_mihaNumai eu am ramas cu geamurile nesterse la balcon.Pleaca dimineata vine seara,sambata sarbatoare ,trebuie sa ma pun serios cu gura pe el.
Mihaela si bebita Amalia
cauta-ti o femeie sa vina la curatenie.
31 + cu 
Nunta noastra
jojo_miha spune:
Nu-mi place sa-si bage cineva nasul in casa mea.Toata lumea ma certa ca nu o chemam pe mama sau pe soarca sa ma ajute la curatenie ca a trebuit sa stau mai mult la pat,dar nu am vrut faceam noi amandoi cand venea Tony acasa.
Mihaela si bebita Amalia
ramsan spune:
Seara buna, burtoaselor!
Vad ca nu stati degeaba deloc.. in week-end nu a fost agitatie deloc dar acum vad ca ati umplut paginile.
RALUCA 
Alex of cum era sa primim niste vesti de la tine.. ai grija mama sa nu iti rupi ceva cu parchetul ala, ca si cu gresia, nu este de glumit.
Miro ce facusi la dr.? Ce ti-a zis de oscilatiile astea ciudate de tensiune? 
Dolores si eu ma gandesc la ce-o fi in capul meu dupa ce nasc.. daca ma ia asa cu o depresie de toata frumusetea, ca eu cam am tendinte de astea, dar sunt mai mult niste lupte interioare...Sotul meu m-a rugat frumos sa nu fac depresie postnatala.. si eu i-am spus ca o mare responsabilitate pentru evolutia mea post-natala va fi pe umerii lui... deci sa puna mana sa ajunga mai devreme acasa, sa ma ajute, sa stea cu copilul, sa invete sa-l schimbe, daca bebe are nevoie de ceva sa se duca la cumparaturi... etc. Vom trai si vom vedea, cam asa sta treaba.
Chris nasoala socrosenia asta a ta. Ati lasat-o vreodata singurica cuc in crizele astea de sanatate ale ei? Poate cine stie... va ajuta si pe voi DD
Stii eu am o bunica undeva la tara care spune de vreo 20 de ani ca ea mai are putin e trait.. dar culmea este ca se mentine batoasa rau... Mi-e draga ca de fiecare data cand ne despartim o facem ca si cum ar fi pentru ultima oara.
Tema zilei: Eu am ajuns de rasul lumii, sa imi rog sotul sa-mi faca si el ceva ca am nevoie si el sa ma refuze. Dar reciproca nu este valabila
Deci la inceputul sarcinii ne-am cam pazit, ca eu aveam si sangerari (scurgeri maronii) cu origine necunoscuta si am facut pauza. Buuuuun... trec si scurgerile maronii si ii dam si noi batai dar nu prea des sa nu cumva sa deranjam locatarul din dotare. Acuma cand vine si trim. trei scade libidoul, eu nu vreau sa mai aud de
dar barbatu vine cu ochii plini de lacrimi de crocodil ca el vrea.. deci recurgem la alte medode decat cea clasica... si la alea am ramas ca mie mi se intareste burta cand mi se suie elixirul la cap... Ii pregatesc insa o surpriza pentru sapt. 38-39 (nu mai este mult de rabdat) ca vreau si eu macar o data inainte sa nasc.. ca dupa aia, vorba lui dolores, ne mai ia o depresie ceva si nu mai vede saracutul nik...
Fetelor ce mai stiti de dandusa, de dia, de deny... ele scriau destul de des si acum au cam diparut.
Ramona
36+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares
Dbunny spune:
Porumbitza..cand am citit ca l-ai muncit pe al tau am crezut ca-i...referitor la tema zilei![]()
Nu mai stiu unde-am citit ca cica in ultimele 2 saptamani n-ar fii indicat, riscul de infectii e mai mare, putem avea deja dilatatie la col, etc...Dar, noi mai avem pan' la ultimele 2 saptamani...ar trebui profitat, dar nu-i cine... ma gandesc ca dupa nastere o fii si mai...absenta chestia...intre cele 30-40 de zile de lauzie, intre ca
trebuie supravegheat si dat tzatza tot la 3 ore si schimbat si imbaiat si plimbat... cand om avea timp? N-o sa am timp nici de facut mancare sau cumparaturi darmite sa-mi `muncesc barbatu`.
Dbunny
34+
ramsan spune:
Jojomiha... stai cuminte ca nici geamurile mele nu sunt curate (nici cele de la balcon nici restul) dar nici nu ma agit foarte tare pentru ca la Iasi ploua si e o vreme nasoala, iar geamurile degeaba le-as sterge eu acuma ca tot se umplu de praful adus de ploaie...
Eu inca sunt destul de sprintena sa pot sa le curat chiar eu, dar am si eu probleme cu mainile (palmele da dor mai ales dimineata de nu pot sa tin o cana cu lapte cu ele) si fac si eu cat pot singurica, ca nu pot apela la nici o mama sau soacra.. ambele sunt tinere si muncesc program normal... so I'm on my own...
Lory... eu nu ma incumet sa spal lucrusoarele lui Rares pe vremea asta, parca mi se pare ca le-as tine 10 ani pe sarma la uscat sa nu as vrea... Se pare ca la mine sindromul cuibului este cand absent, cand prezent
Ramona
36+
Rares
Ramona
ramsan spune:
Dbunny si zici ca n-ar fi indicat in ultimele doua sapt sa...
nu? Eu am deja colul un pic permeabil (dilatat de vreo doi ani) si mi se parea ca nu ar fi o problema... o intreb eu pe dr. daca am unda verde sau ba...
Ramona
36+
Rares
Ramona