Romanii din Slovacia - Bratislava

Romanii din Slovacia - Bratislava | Autor: laviniaN

Link direct la acest mesaj

Daca tot e la moda si au aparut subiecte cu romani in Anglia,fetele din America Austria ,Japonia ,Germania etc de ce sa nu avem si noi un locsor al nostru cei care stam sau vom sta in Slovacia.

Cred ca putini romani sunt pe acolo,dar ce conteaza chiar si manuta aceea mica de romani se pot inprietenii,ajuta si sustine reciproc.

Eu incepand cu 1 noiembrie voi locui permanent la Bratislava....in concluzie astept toti romanii de acolo sa dea un semn de viata prin intermediul acestui site.

Va pup si astept vesti de la voi

LAVINIA.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu am fost in Bratislava asta vara si mi-a placut orasul.Sigur e macar o familie de romani acolo, fiindu-ne translator un tip stabilit definitiv.Eu iti doresc sa te adaptezi repede si daca nu gasesti romani, sigur iti vor place autohtonii ,care mi s-au parut foarte relaxati.Eu am fost in interes de serviciu si am comparat agitatia si haosul de la noi cu atmosfera total opusa de la ei.
A si sa nu uit,magazine ...multeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Intradevar Bratislava este un oras minunat,eu sunt aici de o saptamana,nu am avut timp sa vizitez tot orasul ,dar o sa am timp.
Am inteles ca mai sunt romani in oras,dar poate sunt prea ocupati sau nu sau gandit sa caute pe net daca exita vreun forum cu romanii din bratislava.
Dulcetica daca mai vii la Bratislava sa-mi spui si poate ne intalnim.

LAVINIA.

Mergi la inceput