master.. cati ani ?
ma plictisesc infiorator noptile si ma macina gandu sa fac un master, sa imi mai umplu timpul. pot sa fac un master la distanta? pot sa fac un master la un alt profil decat facultatea pe care am terminat-o?
si aveti idee cat mai dureaza in master si cam cat costa?
multumesc
Freia si " target="_blank">Alexa
Terapia pentru Ema pe DC
Raspunsuri
Mada spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85938
se discuta intens aici de master.
in general dureaza 1,5 ani, 3 semestre.
succes
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Freia spune:
acolo e un sport antrenant ... in nici un caz masterat....
:)
Terapia pentru Ema pe DC
nana_sim spune:
Cu siguranta poti! Eu sunt un exemplu in viata!
Masterul e doi ani si nu mai stiu cate credite, dar ma pot interesa. Te gandesti la unul anume? Sunt in domeniu (educatie) te mai pot ajuta cu informatii.
lulu77 spune:
quote:
Originally posted by nana_sim
Cu siguranta poti! Eu sunt un exemplu in viata!
Masterul e doi ani si nu mai stiu cate credite, dar ma pot interesa. Te gandesti la unul anume? Sunt in domeniu (educatie) te mai pot ajuta cu informatii.
... cu inalte calificari de nasa si matusa.
nana , pot face masterat in Managementul Resurselor Umane , daca am terminat Management -Ase , si nu Psihologia?
Pupici.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
georgi75 spune:
Am terminat si eu limbi straine.Momentan sunt profesor de lb engleza.
Ce master ziceti voi ca as putea(sau ar fi mai bine) sa fac?
Freia scuze ca am pus si eu o intrebare la subiectul tau.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
Cristina_C spune:
Ai vrea un master tot la facultatea ta?
Poate ceva de genul "Traductologie si interpretariat"
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
romana_74 spune:
Eu am terminat Dreptul si am facut un master de 2 ani in "Comunicare manageriala si resurse umane" la SNSPA la distanta. intra pe site-ul lor daca vrei si vezi... www.comunicare.ro. Sper sa nu fac reclama! nu mai stiu p0returile, poate ca sunt altele decat anii trecuti! Dar nu e prea tarziu acum? cred ca deja au inceput !
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
Freia spune:
romana, la fix snspa dupa drept, dar parca ma tenteaza si psihologia sincer. ma uit pe site la ei. danke
Terapia pentru Ema pe DC
romana_74 spune:
Super si asa! Sa ne zici ce ai hotarat!! Succes!
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si LUCA (28.08.2005)
Sabina V spune:
Eu am terminat Faculatea de Stiinte Economice - Finante , Banci , Contabilitate si sunt in anul 2 (ultimul) la masterat la Control, expertiza si audit finaciar.
poze