Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 29
Daconst spune:
Hai,mey,Cata...eu am zis ca va inveselesc...si tu bocesti?
Pai eu am de gind sa pun si mai lente,de somn...pe alea ce-o sa faci?
Eu m-am distrat de numa ca incepuse ta-su sa-i cinte la al meu:Cucule pasare sura...Iti dai seama ca ma prapadeam de ras.Si el serios cu gura la burtica.![]()
Hainute bb
Dana 28+ 
miciurin spune:
Maryela, La multi Ani, sa fi fericita norocasa si sanatoasa, sa te bucuri de bebicul tau!
Bre fetele, io mor de somn azi, nici cafeaua nu si-a facut efectul!
De caldurica nu ma plang, colegele mele au dat drumul al centrala si e cald si bine!
Lilisor, hai ca ma conformez, sa nu ma mai trageti de urechi, ca si asa sunt mici si gingase ![]()
21+ 
miciurin spune:
Burticoaselor, la voi, la ecografii, de la una la alta si-au modificat bebelusii pozitia de stat in burtik?
Je
21+ 
TERBITZA spune:
Salut burtici!
De cand am ramas acasa nu mai am timp sa intru pe net. Fac tot felul de modificari prin casa, mut haine dintr-un sifonier in altul, mut carti dintr-o camera in alta schimb mobila si tot asa. Sper sa termin pana nasc...
Am avut ceva probleme cu tensiunea marita insa am rezolvat-o cu regim alimentar, baut 2.5 l de apa pe zi plus dormit cu picioarele mai ridicate. Acum suntem bine iar fetitza misca incat ma gandesc cand mai are timp sa doarma. Se linisteste seara doar cand pune tati mana pe burtica. Asa ma lasa si pe mine sa dorm..
Am o mare rugaminte la voi:ma puteti ajuta sa calculez de cand pot intra in prenatal? Desi stau acasa de la inceputul lunii septembrie, la serviciu figurez ca prezenta si imi platesc singura darile la stat.
Am DPN pe 29 ianuarie si din calculele mele reiese ca imi pot lua prenatalul incepand cu 1 noiembrie.As fi in saptamana 28 si mi-ar mai ramane pentru postnatal cam 50 de zile. ce ziceti, e corect?
26+ cu Ioana-Letitia
Daconst spune:
Miciurin,la mine asa a fost de la o luna la alta.s-a intors bb cu capul in jos si eu nu am simtit nimic.Acum cica e cu capul in jos dar eu simt miscarile lui tot in dreapta,ca la inceput.
Hainute bb
Dana 28+ 
Haricleea spune:
Fetelor,eu ma imbolnavesc psihic!nu stiu ce sa fac,cum e mai bine.v-am mai spus ca in urma unor analize de secretie col uterin mi s-a gasit:prezent ureaplasma urealyticum > sau egal 10 la puterea a patra (asa scrie pe rezultat) si absent mycoplasma hominis.Dr mi-a dat tratament cu sumamaed un comprimat de 500mlg timp de zece zile.Mie mi se pare mult prea puternic si imi este teama ca bb sa nu fie afectat.Si medicului de familie care mi-a dat reteta compensata i s-a parut prea mult si prea puternic.Ganditi-va ca sumamedul sau azitromicina se vinde doar cate 3 pastile iar in prospect nu se vorbeste decat de cura de 3 zile sau i zi.Acum eu ce sa fac?
poate ca voi stiti mai mult si ma puteti sfatui.ideea e ca eu nu am nici un fel de jena sau secretie deranjanta si tind sa cred ca nu este bine facuta analiza.insa nu as vrea sa aiba bb de suferit.de a zis ca duce la ruperea membranelor sau poate ca bb sa se nasca cu o pneumonie.dar nici sa-l vad afectat din cauza antibioticului.

deci ce sa fac!cum sa o dau?
ylilimic listuta ta cu banutii de spital este actuala sau cam asa mergea la prima sarcina si la ce spital?
Daconst, cum se intra pe mailul comun,te rog daca poti ajuta-ma cu mai multe informatii ca nu-s asa de desteapta in ale calculatoarelor si netului adresa mea este gaby_p22@yahoo.com

pentru toate mamicile si multumesc tare mult pentru sfaturi si incurajari...
29
megbeng spune:
uf, kateryna, multumesc! m-ai salvat! asa e, NU EU AM FACUT UN CONT NOU!! de fapt nou e cel cu pozele..mami_ian_feb2007 e primul deschis, de cand cu listutza..important e sa ne intelegem pana la urma...si eu cred ca e mai bine cu 2 conturi, cu aceeasi parola (nu 2 parole, ca stiti cu toatelel cum e cu memoria si sarcina
) pentru ca se vor aduna multe materiale mari..mamicile mai mari au avut nevie in final de vreo 4 adrese!
maryela, la multi ani!
da vorba liudei..ati prins o vitezaaa
..inca nu am terminat de citit.
terbitza, bine ai revenit!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

S.O.S. Gramatica!
Catalina spune:
Mai fetelor, cu ce se asculta mai majoritatea cantecelor. Cele mai multe au extensia rar si nu le deschid nici winamp nici mediaplayer.
Help!
Cata
Helenutza23 spune:
Haricleea tu ai repetat analiza aia de cultura de col? sau ai facut o data si atat?
de raspuns nu stiu, imi pare rau, dar trat ala pare cam puternic....
multa sanatate!
Daconst merci pt PM.
fetele, dar parola de la userul Mamicile de pe DC cine o stie? o vreau si eu plizz, sau trimiteti mail pe adresa comuna.
22+
Helenutza23 spune:
Catalina extensia rar reprezinta faptul ca fisierele sunt arhivate. iti trebuie mai intai un program winrar sau un winzip (programe de dezarhivare). si pe urma poti asculta. 
22+