Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 23
megbeng spune:
PAROLA DE LA MAIL NU ESTE PUBLICA! PAROLA DE PE PRIMA PAGINA E DOAR PETNRU ALBUMUL FOTO! nu mi-am permis sa o sterg pentru ca nu eu am pus-o acolo!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

S.O.S. Gramatica!
elena_mvl spune:
Buna seara burtici.
Am reusit sa citesc si eu mesajele postate de vineri pana astazi...cei drept mai pe sarite. Ma bucur ca sunteti toate bine, nu aveti probleme mari.
Multumesc Gio pentru info referitoare la codurile de indemnizatie din certificatul de concediu medical. La mine pana la urma l-au acceptat la serviciu cu 08 - sarcina si lauzie, desi nu sunt in 7 luni, ci in 5 :). Ramane sa scada zilele respective din prenatal :) Oricum nu e treaba mea, cum completeaza isi completeaza medicul de familie documentele, si in plus nu am timp si dispozitia necesara de a umbla pe drumuri.
Ca fapt divers, mie in ultimele 3 saptamani mi-a crescut burtica f.mult (acum 3 saptamani mai aveam pantaloni care ma incapeau - acum am o butica uriasa...zic, eu, si nu mai incap decat in salopeta si pantalonii de gravidutza) ..sper sa resusesc sa pot pune si poze.
Fug in pat ca ma cam doar burtica.
Va doresc noapte buna si vise placute.
Elena
megbeng spune:
asa, hai ca ma grabisem cu mesajul de mai sus, acum sa revin..
daconst, pe tine nu am cum sa ma supar niciodata!
..si eu tot de la mamicile mai mari am materialele pe care le-am pus in mailul comun, asa ca
pentru ele ca au fost asa harnicutze
tzuchi..hai sa te lamuresc cu VDRL si TPHA...daca titrul e mic (respectiv pana in 1/8) sunt sanse foarte mari sa fie o reactie fals-pozitivA DE SARCINA..mai rar e posibil ca si TPHA-ul sa fie fals pozitiv. mai sunt o gramada de circumstante in care poate sa apara aceasta reactie fals pozitiva (cum e, mai mult ca sigur cazul tau, daca sotul e negativ si tu nu ai semne de boala)..in diverse boli infectioase sau autoimune analiza asta mai poate fi pozitiva..
eu am pierdut anul trecut o sarcina si facandu-mi toate analizele am descoperit si eu VRDLul si TPHAul pozitive, sotul fiind negativ, cuminti amandoi, eu fara semne de boala
..am fost la dermato-venerice si am primit hartiuta ca e fals-pozitiva...am repetat analiza intre timp, s-a negativat...acum, la sarcina asta iar am VDRL-ul pozitiv, titru 1/8 dar cu TPHA negativ...noroc ca stie doctorita despre ce e vorba
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

S.O.S. Gramatica!
Amaya spune:
Ralu, ete ce ne-am nimerit!?! spune-mi si mie te rog, presupun ca tu il ai acasa, patutul este solid, stabil? mai are nevoie de salteluta suplimentara sau este de ajuns cea pe care o are deja? Si ultima, cam cat de mic se strange? Multumesc mult, anticipat, pentru info.
Dana, imi trimiti si mie id-ul contului si parola pe PM, te rog?
Oana
23+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
Comorile mele
Maryela spune:
Fetele vreau si eu parola...daca nu e deranjul prea mare.Habar n-am daca am PM activat..daca nu, adresa de mail este marisim80@yahoo.com.
Multumesc anticipat.
In alta ordine de idei : am si eu o pasarica ..pe creier: intr-o luna m-am ingrasat vreo 8-9 kg.
Stau eu stramb si ma gandesc drept: o fi bine, o fi rau...
.Adica n-am nimic cu ideea ca am pus ceva kg vad eu cum o sa le dau jos...dar parca sunt cam multe intr-o perioada foarte scurta de timp.
Gata, am plecat la somnic!
Sa fiti cuminti!
27+
Maryela
aelita spune:
miciurin,sa-ti traiasca fetita!
criss,e foarte frumos patutul,si util.apoi se face pat de om mare,nu? astea sunt cele mai bune!eu zic sa il iei.
loremunteanu,intri la yahoo acolo,la pozele tale si dai un copy la adresa de sus.apoi aici,cand raspunzi la mesaj,dai pe butonul de mai sus unde arata un plic cu sageti albastre,pe care scrie "introdu Email".ti se deschide o pagina,si scrii acolo ce vrei tu,spre exemplu scrii " poze" ,dai ok,si ti se deschide o alta fereastra unde dai PASTE la adresa pe care o copiasei de la yahoo-foto.
Michelle,iti tin pumnii pt vineri !!! sper din tot sufletul ca se va termina curand cosmarul tau ! si cred in asta,trebuie sa crezi si tu !sanatate multa !
ylilimic,pai atunci felicitari daca nuai celulita ! brava! lasa,nu te ingrijora ca aidoar 4 luate,daca analizele sunt bune,si bebe e bine!mai ales ca ai timp sa mai pui,dupa 7 luni incolo.
daconst,om finoi sanatoase si om slabi,dar pielea se face praf.asa ca mai bine ,cat mai avem timp,sa nu ne ingrasam prea tare in ultimele luni,ca nu ne mai dregem noi nici cumama slabirilor.nu mai zic ca facem rau silui bebe cu kile multe.
catalina,deci asta faceai tu sub plapuma!! si eu care eram gata sa spun sa scoti mainile din plapuma! la vedere!:)))
si cand colo tu erai cu nasterile in fapt.
cantar acasa am,dar drept sa spun uit sa ma cantaresc,nu exagerez,cam o data la cateva saptamani o fac.
tensiunea,la fel,am aparat in casa,dar mi-o iau doar atunci cand imi e rau,sa stiu cu ce incep.in rest,la fel,nu exagerez,ca as innebuni daca as sta asa cu drobul de sare.
adela,eu chiar ca gluma as lua-o ! mi-a zis zis cineva,de vasilica,si am ras.asa cum am zis si eu de Paraschiva,adica sunt chestii pe care zau ca nu as puitea sa le iau ins erios,si sa juri ca vorbesti serios.numai Liuda o luase in serios cu Paraschiva
la gimnastica aia de la curs zic si eu sa ma duc,ca aia e usoara :) si necesara,te invata sa respiri cand si cum.
dar sa ma apuc eu sa alerg prin parc...sa-mi sara copchilu pe gat.sau sa meeeeeeerg asa de nebuna singura.nici gand!macar nu am caine.
ylilimic,nesimtitei de farmaciste trebuia sa ii spui ca NU ITI DA STATUL GRATIS! ca platesti lunar pt ca statul sa va dea asta !! ca se satura de luat impozite.ce frumos cred unii ca statul asta da gratis asa,ca are sac fara fund ! de parca nu tot din buzunarul vostru da!
cumva sipensia tot statul inimos v-o da ?
cristiana70-cantar c ala posta 
cora hope,religia mereu isi va baga nasul in stiinta.nu e nou.daca einu sunt de acord nici cu prezervativele,ca mor milioane de oameni de sida,ce sa mai astepti de la vitro?
messa,mm,ai facut papa bun!
adyf,felicitari pt baietel!
daconst are dreptate.parola trebuie data privat,la fetele de aici.altfel,forumule public,intra oricine,orice vizitator si se holbeaza la burti si chilotei,si bineinteles ca poti descarca ce poze vrei si duce pe orice site..
si eu zic sa schimbati parola,si sa o trimiteti privat la fetele care sunt active.
ralu74,am si eu 29 sapt ..ma gandesc si eu ca nu mai e mult..FIZIC MA SIMT EXCELENT.
MARINAR,mai bine ca tine,chiar daca te ia panica mai tarziu,cel putin nu esti panicata toata sarcina!
tzuchi,stai linistita pana cand afli totul! oricum,bebe e mare acum ,nu te speria!
flavia,sa vii cu vesti bune de la eco!
maryela,poate e defect cantarul!! nu ai cums a pui atat de mukltintr.o luna.daca e adevarat,ai grija pe viitor,ca nu despre silueta e vorba,stii,ci de bebe.
29+
ralu74 spune:
Amaya - dintre cate patuturi am vazut asta era cel mai acceptabil pret-calitate. Patul este destul de stabil, solid, are doua picioare stabile si doua pe roti ca sa il poti muta prin casa unde vrei. Eu zic ca este destul de bun si apoi il poti folosi si ca tarc de joaca. Salteaua este destul de ferma desi e subtire, mi se pare cam tare dar cica asa trebuie sa fie. Eu am mai luat una pe care o voi pune peste cea initiala dar ceva mai incolo. Patul il poti lua cu tine daca vrei sa pleci undeva si se face cat o geanta sport ceva mai lunguta. Am vrut sa fac poze dar bateriile s-au descarcat tocmai acum. Daca imi amintesti o sa fac poze si le voi trimite pe o adresa de-a ta de mail.
Ralu
28+ 
cristiana70 spune:
Nu poate omu' sa plece linistit acasa de la servici ca, hop, mai postati vreo cinci pagini!![]()
![]()
DACONST, Danuto, acum ca m-am trezit si eu, imi trimiti si mie pe PM parola sau ce mai trebuie pe acolo? Nici eu nu stau prea bine cu neuronii...
Aseara am intrat intr-o depresie groaznica, cred ca hormonii sunt de vina. In primul rand m-am enervat la supermarket unde am stat a proasta un sfert de ora la ran dupa trei persoane, fiindca proasta de casiera era facuta cu vreme, apoi cand am intrat pe poarta si am vazut ca dragii mei caini i-au facut felul unei flori... Noroc ca poarta e captusita cu placa de fibra de sticla si nu se vede inauntru, altfel ar avea parte trecatorii de un spectacol... Oricum, ieri imi venea sa ma arunc sub tren, atat de intoarsa pe dos am fost, m-am si gandit, ieri nu i-am dat nimic bun lui bebe, doar l-am necajit.
AELITA, ma duc imediat la cantar, sa vaz ce-mi sopteste. Eu sunt chiar ciudata, nu am pus decat pe burta care arata ca un bot de vapor, dar nimic pe fund si pe picioare deocamdata, multumesc! Saptamana viitoare am vizita la nenea doctoru', m-ati facut curioasa cu greutatea copilului, se poate determina si la 2D?
CRISS, dar e super patutul! Noi am luat ceva cu doar patru sertare, salteluta e de 1,2 x 0,6 m, ma gandesc ca pana la doi-trei ani bun o fi, cu timpul o sa dam jos grilajul.
MEGBENG, nu e frumos sa pui sare pe rana, eu nu am mai facut nimic de mancare, eram si furioasa si m-am trezit ca nu am condimente pt pilaful mult dorit. Poate azi!
La noi s-a lasat frigul, erau 2 grade azi dimineata, brr! Trebuie sa bag plantele in casa, ca altfel pot sa le uit.
cristiana 23+
David Cristian
cristiana70 spune:
Da' m-am tampit de tot 
, MESSA, imi facea cu ochiul cu bunatatile ei!
!
Am pus de cafea pentru
toata lumea, sa avem cu toate o zi buna!
cristiana 23+
David Cristian