Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 24
Daconst spune:
Neatza,burtici!
Am trimis la toate fetele,care mi-au scris, PM,sper ca ati primit.
Am incercat sa sterg de pe prima pagina parola si de la albumul foto,desi la unele capitole nu am reusit si nu stiu de ce?
Poate ma ajuta cineva care stie mai bine ce si cum e cu forumul ca pe mine m-a depasit.
Nu am schimbat inca parola,doar am stres-o de pe prima pagina sa nu mai fim asa vulnerabile,cum zicea si Aelita.
Adica putina intimitate pentru burticile noastre,cred ca trebuie sa avem.
Alinuk,sper din tot sufletul sa nu te superi si sa intelegi intentia mea.

O sa continui azi sa pun restul melodiilor,dar as ruga toate fetele care au materiale interesante despre sarcina sa le trimita la adresa noastra comuna de email,pentru a avea si restul burticilor acces la ele.
Va multumesc la toate si sper ca n-am suparat pe nimeni!
Hainute bb
Dana 28+ 
aelita spune:
mama ce ploaie cu clabuci!
si eu care ma gandeam sa spal geamuri :)))
cristiana,ce-ai ,mami,cu starile astea??
cred ca eu sunt cea mai nesimtita mamica,ca nu ma mai enervez din nimic.
eu nu stiu cu 2d,cu 3d,dar parca sa zic ca am fost si colo si colo si mi-au spus greutatea la bebe.dar nu bag mana -n foc.
2 gradeeeeee??
baga repede plantele ca nu le mai apuci!
merci de cafea!
fetelor,haideti la cafea,ca a facut cristianaaaaaaaa!

(una e cu munca si alta e cu gura)
Daconst,bine ai facut cu parola.eu dau din gura,dar tocmai eu nu o stiu.ar fi fost bine sa o schimbi,ca tot aia era pt fetele care intra.
sunt destui care nu au ce face,si intra pe forumuri si fac dezastru.lume care nu are de-a face cu forumul.cum e un loc public,se poate intampla orice.
29+
Daconst spune:
Aelita,si eu sunt calma de nu ma recunosc...rade si sotul de mine ca cica ar mai face un copil repede,daca ar stii ca tot asa de treaba raman.![]()
Parola,n-am schimbat-o ca astept si restul fetelor sa-si dea cu parerea.Sa nu se supere careva,mai ales ca nu eu am facut contul.
Deci astept sugestii si pareri si o schimb...ca abia astept.![]()
Cristiana,si la echo 2d iti spune greutatea la bb.la mine stiu ca dr comuta de pe 3d pe 2d cind masoara sau imi da date mai exacte.
Fetele,eu nu mai beau cafea dar am dat-o pe ceai verde.Asa ca cine pofteste si doreste am facut si ceai.![]()
Hainute bb
Dana 28+ 
aelita spune:
daconst ,hai,merge si ceai,dar auzi? cu f´un biscuite ceva,nu ma lasa asa pe burta goala :)))
Daconst spune:
Aelito,pentru tine am piscoturi ca eu am zis pas la dulciuri pentru urmatoarele 2 saptamani.
Tocmai am mancat si micul dejun...ca eu is fomista rau dimineata![]()
Se doarme inca la noi???vad ca nici o burtica nu-i pe sarma,doar noi doua.
Hai fetele ca se raceaste cafeaua si ceaiul!![]()
Hainute bb
Dana 28+ 
miciurin spune:
Neata Fetele!
Hai sa bem cafeluta ca sa en mai invioram si noi, ca e jale mare la ochisorii mei, somnik tare tare!
miciurin spune:
Aventura, multumesc din inimioara mea pentru frumusetea de carut roz pe care mi l-ai trecut in dreptul meu! 

aelita spune:
neata,miciurin!
fetelor,am pus muzica de copii, melodii din "cartea junglei " si altele romanesti,in padurea cu alune,oac oac.
si burta mea face valuri! ori danseaza de zor,ori nu ii place! ca face niste miscari de zici ca e pe valurile dunarii burta mea.
29+

, esti o comoara!