Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
adela2006 spune:
de unde sa intru ca mi-a aparut mesajul complet aiurea cu o pagina in urma 
catalina cum iti spuneam nu cred ca are rost sa-ti iei tensiometru cele elecronice gen bratara de pus la mana nu sunt precise si dai banii de pomana ar fi bun unul clasic dar la ala trebuie sa-ti ia cineva tensiunea ca singura e mai greu ; cel mai bine e sa rogi medicul cand mai mergi la control ; acuma vezi ce parere au si alte fete 
Messa spune:
CoraHope, popa ala era idiot.
cristiana70, eu azi am facut asta si a iesit super bun:
http://www.animalutze.com/images/messa/food/creveti-carbonara.jpg
miciurin, felicitari!
Daconst spune:
Fetele,intrati pe mail-ul comun ca am mai pus niste mail-uri cu povesti si acum incerc sa bag si muzica pentru bb.Am Cutiutele muzicale,toate 5 pentru cine e interesat.
Am facut niste fisiere cu povesti,carti si diferite.De acolo pot toate fetele sa-si descarce ce au nevoie.
Megbeng,a adaugat cartile de la Ylilimic si alte citeva materiale interesante.
Deci cine nu are parola sa spuna!
Hainute bb
Dana 28+ 
adyf spune:
megbeng: Aparitia mea este foarte rara, pt ca lucrez iar in timpul programului nu pot sa stau pe net, abia mai intru si citesc ce scrietii, iar acasa din pacate nu am net.
As vrea sa particip mai activ la discutiile cu voi, dar din pacate nu se poate.
Sper sa se schimbe ceva pe viitor si sa pot vb mai mult cu voi.
va pupic pe toate.
adela2006 spune:
CoraHope biserica si popii au tot timpul ceva de comentat referitor la stiinta ; sunt de parerea lui messa 
Daconst spune:
Adela intra pe: http://forum.desprecopii.com
Subscriu la ce ai spus cu tensiometrele.Nu sunt deloc exacte.N-are rost sa arunci banii de pomana.
Hainute bb
Dana 28+ 
adela2006 spune:
daconst esti un inger daca ai sti de cand caut eu cutiutele muzicale spune-mi ce trebuie sa fac sa le obtin si fac orice
megbeng spune:
despre tensiometre..si eu auzisem ca nu ar fi precise..dar acum depinde si de care ei..se gasesc si de 600 de mii in cora si de 3,5 milioane...noi am luat unul samsung, cu 2.5 milioane...si l-am verificat muuulta vreme pe soacra-mea, luandu-i tensiunea si cu cel clasic si cu asta electronic..si nu am sesizat diferente notabile..sa zic cel mult de genul: cu ala clasic avea 120/60 iar cel electronic afisa 122/65. pe de alta parte bunicii mei un au tensiometru digital absolut imbecil, nush de la cine l-au primit...da din cand in cand o ia razna si le arata tensiune 190...dar verifica imediat cu "clasicul" (bunica a fost asistenta si stie sa ia tensiunea) si se linistesc (nu stiu ce firma e al lor)
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

S.O.S. Gramatica!
Daconst spune:
Adela,putina rabdare sa ai si va anunt eu cind sunt complete.Deocamdata sunt doar povestile.Acum trimit melodiile si cam dureaza ca-s destul de multe.
Trebuie sa intrati pe adresa comuna si parola e aceeasi ca la contul cu mamicile.Eventual va trimit PM la cine nu o stie.
Hainute bb
Dana 28+ 
adela2006 spune:
daconst eu nu o stiu logic te rog frumos sa mi-o trimiti la inasi_adela@yahoo.com inasi si adela sunt legate prin liniuta jos

27+