Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by adela2006

daconst eu nu o stiu logic te rog frumos sa mi-o trimiti la inasi_adela@yahoo.com inasi si adela sunt legate prin liniuta jos
27+

A venit postasul!

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am trecut adresa comuna de mail in finalul listutei noastre! parola e aceeasi cu cea pentru contul "mamicile" de pe forum!
am mai adaugat niste linkuri, ca tot mai multe dintre noi o sa intre in prenatal, asa ca timp va fi berechet pemntru lectura, nu?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
S.O.S. Gramatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Dana, Megbeng, Ylimilic, fetelor , multumim mult pentru eforturile voastre!!

Miciurin, felicitari pentru fetitza! - ti-am adaugat caruciorul la listutza

Adyf, felicitari pentru baietzel! - ti-am adaugat caruciorul la listutza

Aventura 23+ cu Conrad

Mergi la inceput

Meg,eu nu sunt de acord cu parola sa o lasam asa publica.Mai ales la link-ul cu poze.Poate intra oricine sa faca orice cu ele.
Chiar m-a atentionat si o mamica de la nov-dec,de ce o lasam asa.Ele isi schimba parola periodic la toate adresele comune pentru a nu avea oricine intra pe forum acces la ele.
Asta e parerea mea,n-as vrea sa supar pe nimeni,dar cred ca se poate trimite pe privat parola la cine o doreste.

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Fetelor, miscarea este buna NUMAI daca simtim noi ca vrem sa o facem si daca nu avem contraindicatii!

Daca ati obtinut sarcina greu, daca sunt pb. de col, cerclaj etc. sau daca pur si simplu nu aveti chef sau va e frica chiar nu e indicat sportul!

Trebuie sa faceti numai ce simtiti in sarcina, nimic altceva!

Ref. la soacre...hmmm...la mine atat mama cat si soacra au ceva idei fixiste despre cum se creste copilu' de exemplu, care sunt la ora actuala desfiintate de psihologia moderna asa ca ma gandesc cu groaza ce voi incerca eu sa cladesc ele sa nu strice . Mai ales ca eu va trebui sa ma intorc la munci in max. 6 luni...Voi ce experiente aveti?

Aventura 23+ cu Conrad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014/photo/294928803311211820/14

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014/photo/294928803310567788/15

pentru patut incercati acum, nu stiu de ce nu a mers, am mai salvat odata imaginile. Totusi cineva le-a vazut, dar cand am intrat nu mai erau - le-am vizualizat abia cand am intrat cu parola.

criss 26s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Amaya - exact patut ca asta mi-am cumparat si eu, culoare, totul la fel si s-a nimerit ca si carutul sa fie aceeasi culoare. Patul pare sa fie bun ca il poti tine chiar langa patul tau si nu trebuie sa te apleci f tare la bebe.

Daconst- lamureste-ma si pe mine ce trebuie sa fac ca sa intru pe mail comun, poate imi dai si mie parola pe pm. Merci

Mai fetelor care sunteti deja in 28 de saptm si mai mult, acusi acusi vine si finalul, am niste emotii abia mi le stapanesc. Voua cum va este??

Ralu 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

aventura, unde sunt mama si soacra ta? Pe mine numai mama ar putea sa ma incomodeze cu prezenta, dar eu ii spun ca nu-mi dau copilul din casa. Daca vrea sa ma ajute cu ceva nu are decat sa stea la mine. Asa ceva nu ar accepta, parintii mei sunt din Vrancea si ei nu stau despartiti. Mama mea nici nu s-ar prea baga decat in chestii de educatie insa eu nici asa nu doresc. Nu vreau sa reprosez nimanui ca nu am un copil asa cum mi-am dorit eu.

o seara placuta

criss 26s cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

ralu eu parca sunt de pe alta planeta. nu ma gandesc la nastere nicicum. sper sa nu ma ia frica, sa intru in panica mai tarziu.

criss ff dragut patutul si util.

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput

Ralu si toate fetele care vor sa intre pe mailul comun ar trebui sa va logati pe yahoo cu ID-ul contului comun si parola e cea care a trecut-o Megbeng pe prima pagina.
As zice sa o lasam acolo pina invata fetele cum se lucreaza cu mailu-ul comun,iar apoi s-o facem secreta.Ce ziceti?

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput