Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
Liuda spune:
doamnelor da ce vorbarete santeti!!!
Ce mai ziceti ca vad ca scriti si scriti!!!
Daconst eu eram pe faza aici dar am avut treaba asa ca am tras cu ochiul doar ca na mai si munceste cica omu'!!! La 17 am avut vizita la dr. Am fost cu rezultatele la analize!!! E SENZATIONAL!!! Analizele arata ca sant vai de mama mea subnutrita, nemancata. Radea si dr. cand ma intreba da tu ce nu mananci carne, oua, lactate? I-am zis sa nu se mai uite in hartii ci la mine!!! Deci, ideea este am calciu, am magneziu dar sant anemica... deci fierul este pana la nastere pastila principala, in schimb nu mai iau elevitu' ca am de toate dom'le !!! Cand zic anemica mor de ras, ca numai gura mea se aude pe aici si cica sant anemica!!! Dar na asa zice nene dr!!!
AAAAA si am intrebat de masaj - si cica fa domnule ca am facut si eu cand am fost gravida ca tare bine te simti dupa el.... pe burta sa nu stai... in rest fa!!!!
catalina - tu ce nu ai alte preocupari? Tu crezi ca nu e bine fara cantar? ti-l impromut pe al meu fata!!!! Ca e dusmanul meu!!! Dar de tensiune nu vb ca nu stiu nici aparatele nici nu o masor, hai ca nu mai fac spital acasa, nu mai mor ca doar sant gravida nu bolnava!!! Alea de la tara cum fac copii, nici nu stiu ce e ala doctor, dap ecografie si mai tare le e socul cand aud de cea morfologica!!!Deci mai slabeste-o fata ca nu iti trebuie atatea in casa!!!
adela la tine e misto daca curg sanii !!! Nu am asa probleme dar nu e mult pana atunci!!! Bai olvaisuri pentru sani nu a inventat nimeni!!!
Cora hope bai eu nu stiu graficu' dar zic ca e grasunel copilul tau fata!!! lasa ma tu sa fii sanatoasa si copilul ca nu conteaza cat are!!!
fetelor v-am zis toate noutatile va mai zic alta - ma duc acum la alt dr la oftalmolog sau cum ma-sa s-o fi numit !!! Deci ideea e asa ma duc sa-mi caut o probleme in ochi sa-mi dea act ca nu am voie sa ma fortez ca sa fac ceza!!! Adica eu nu am nimic la ochi si vad foarte bine mai ales acolo unde nu trebuie sa vad (asa zice sotiunea) dar trebuie act ca sant chioara!!! Asa ca ma duc sa-l fac!!!
asa ca va las in liniste!!! si nun mai mancati mult pe seara!!! Asta va zic eu Liuda - saraca de mine care mai nu mananc!!!
bafta
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 26 sapt si 1 zi
ralu74 spune:
Daconst pe prima pagina eu vad doar adresa de mail, nu stiu parola. Cum o pot afla?
Ralu
28+ 
Daconst spune:
Ralu,vad ca nu mai e pe prima pagina.
Nu ai PM activat,dar poate-mi dai o adresa de email sa ti-o trimit.
Hainute bb
Dana 28+ 
Daconst spune:
Cora,uite aici un www.babycenter.com/general/fetaldevelopement/pregnancy/1290794.html,greutatea" target="_blank">link unde ai greutatea bb-lui in functie de saptamana sarcinii.O sa-l pun si pe prima pagina.
BB pare marisor,dar si al meu avea 1kg la 26 de saptamani si dr spunea ca e ok.Bine ca nu e prea mic,stai linistita.
Hainute bb
Dana 28+ 
Daconst spune:
quote:
Originally posted by criss68
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014/photo/294928803311211820/14
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762313882014/photo/294928803310567788/15
pentru patut incercati acum, nu stiu de ce nu a mers, am mai salvat odata imaginile. Totusi cineva le-a vazut, dar cand am intrat nu mai erau - le-am vizualizat abia cand am intrat cu parola.
criss26s cu
Wow,Criss,e super patutul...si are asa multe sertare unde incap lucrurile lui bb.Superr!Sa-l folositi sanatosi!
Hainute bb
Dana 28+

Daconst spune:
Liuda,asa e la dr,trebuie sa gaseasca si el ceva.Important e sa te simti tu sanatoasa.Si la oftamolog ai grija sa nu-ti gaseasca ceva,desi nu te adtepti.![]()
Adela,mai trimit inca melodii ca merge cam greu.
Meg,sper ca nu te-am suparat.Hai sa pup fata.
Hainute bb
Dana 28+ 
Michelle81 spune:
Fetelor cum intru pe mailul comun?Si eu vreau povestile si melodiile dar nu stiu cum sa intru.Adresa mea este michelle27blue@yahoo.com.Cine imi poate trimite si mie??
tzuchi spune:
Si eu am luat o pauza cam mare de forum, am avut ultimele 3 saptamini de stres si umblat la doctori, revin acum cu o intrebare pentru fetele care se pricep la medicina. Am facut analizele obligatorii ptr sarcina care se fac aici in UK si am primit telefon acum 3 saptamini sa ma duc la clinica ca testul TPHA a fost pozitiv, cu VDRL-negativ. Stiind ca de ani buni de zile am tot facut VDRL-ul in Romania si a iesit negativ de fiecare data, simptome ale bolii nu am avut niciodata, am repetat analizele si eu si sotul la alta clinica si el le are pe amindoua negative, acum, la mine sunt pozitive amindoua, cica VDRL-ul este la limita dintre pozitiv si negativ! Nu stiu ce sa mai cred! E posibil ca eu sa am treponema in organism si sa nu o transmit sotului sau se poate ca acest TPHA sa interfere cu altceva si sa iasa pozitiv? Cred ca o iau razna cand ma gandesc la ce se poate intimpla cu bebele daca chiar am treponema asta in organism.
21+
Daconst spune:
quote:
Originally posted by Michelle81
Fetelor cum intru pe mailul comun?Si eu vreau povestile si melodiile dar nu stiu cum sa intru.Adresa mea este michelle27blue@yahoo.com.Cine imi poate trimite si mie??
A sosit postasul si la tine!
Hainute bb
Dana 28+