Mamici de ianuarie - februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

amaya multa sanatate lui andrei sa se faca repede bine sa mearga la cresa ; foarte frumos patutul ptr bebe si cel ptr andrei e super
alinutza 00 la multi ani nastere usoara si bebe sanatos
helenutza 23 bine ca nu am carcei (adevarul e ca iau mg )ca la cat de repede ma dau eu jos din pat cred ca inbuneam de durere
miciurin felicitari ptr fetita
adyf felicitari ptr baietel
mady 23 de ce asa tarziu concediu ? stiu de la dr ginecolog ca se poate lua de la 30 de sapt sau nu ?????
catalina ai grija ce tensiometru iti cumperi daca vrei sa-ti cumperi cele elctronice nu sunt asa precise si nu stiu daca are rost sa dai banii pe ele ; mai bine rogi dr cand mai mergi la control ; eu imi iau tensiunea in fiecare zi ptr ca m-am umflat f mult dar inca e in limite normale ( tensiunea )

sa va spun ce idee avea soacra mea ca tot amintea liuda despre asta ; s-a gandit ea ca daca tot nasc la inceputul lui ianuarie si e fetita de ce sa nu o cheme vasilica ( noi am luat-o ca pe o gluma buna normal chiar am si ras bine ); in rest nu am treaba cu ea e super dar putin depasita e genul de "femeia ideala" care traieste doar ptr sot si copii

imi curg sanii intr-o veselie ca trebuie sa port tamponele in sutien ca nu se stie cand ma patez pe bluza ; voi cum stati cu secretiile ?

aelita era vorba de sefa mea care e medic si are doi copii ( dar numai ea are dreptul sa-i faca si sa stea acasa daca tot i-a facut ) si am vazut ca azi nu mi-a zis nimic am avut grija sa nu stau prin preajma ei ; incerc sa nu ma mai enervez la lucru ma tot gandesc ca mai sunt 2 sapt rezist eu eroic nu ?
unde fac eu gimnastica vin si gravidute in ultima luna ( e special ptr gravide gimnastica se face cu o doctorita cu tehnici de respirat chestii de genul asta mie imi place f mult )si nu toate nasc usor ptr ca au facut sport deci nu cred sa existe o legatura intre ele ; eu ma duc ca-mi place si ma ajuta sa nu mai manc seara

ei na ca atata nu am mai scris pana acum

va pup 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Imi aduc aminte ca in prima sarcina am patit-o rau cu o farmacista. Trebuie sa va spun ca dr de fam mi-a prescris supliment de fier si acid folic. Vreo 2 luni nu s-a gasit acid folic, ca cica nu se fabrica. Am dat sfoara in tara si la Cta, toata lumea cauta si degeaba. APoi mi-a recomandat un medicament care le avea pe amandoua, caci imi erau mai mult decat necesare. Stiti ce imi spune o farmacista la insistentele noastre? "Dupa ce ca va da statul gratuitati de sute de mii, va cramponati pentru nici 10.000 lei!" baga mana sub tejghe si scoate un flacon de acid folic de 8.000 lei. Am vazut negru in fata ochilor si aveam de gand sa o invinetesc pe cucoana, dar o femeie de la rand m-a tinut de mana, zicandu-mi ca nu face bine la copil. Sotul care era de fata, a incalecat peste tejghea si i-a zis vreo doua, ca doar era prima data in 8 ani de munca cand beneficiam de asigurarile sociale...
Morala, daca aveti sansa profitati din plin, ca la urma urmei tot banii nostrii sunt!

Bulifrici (Luca Matei - 05 nov 2004)
ylilimic 26+ cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamcici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetelor, e clar. Cantar si tensiometru, locul unu pe lista de cumparaturi.
Ce asistente, ce medic de familie, ce carnet de gravida? Astea sunt de forma in sarcina mea.
Dr. Radoi consulta la CMU fara nici o asistenta, pe doctora mea de familie o doare in popou, am vazut-o de doua ori si nu se baga la nimica, dr. Radoi a zis ca el nu stie ce e ala carnet de gravida, sa nu il vada si mi-a dar instructiuni cum sa imi fac un fel de dosar asa, deci, circ.

Cel mai bine ma ocup io. Ca beau si multa apa in fiecare zi si imi e frica sa nu ramana cu mine - ma intelegeti.

O sa ii dau vestea buna sotziorului cand o veni ca tre sa luam astea, ca ne caznim sa strangem bani si tot degeaba. Dar oricum, la salariu.

Cata 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ALINATAXA, tare-mi pare rau pentru pisic, eu am plans in iarna cateva ore cand a murit un catel in curte la firma, cred ca s-a imbolnavit, in doua zile dus a fost.

CRISS, nu am gasit patutul tau pe nicaieri, iar pe link mi-au spus sorry uh-oh samd! Eram tare curioasa, noi am luat deja patut, cand vine tati acasa il asamblam ca sa va trimit si eu poze.

Si noi avem cantar acasa, dar parca tot la servici e mai interesant, ca e cantar din acelea mari, pana la 250 kg, ca la posta. Interesant ca si eu am inceput sa-l cam ocolesc...

Ce mai faceti bun de mancare? Mi s-a pus pata pe pilaf de orez cu pui, ma duc acasa si fac o portie care sa ma tina pana joi, cel putin.

cristiana 23+ David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

miciurin felicitari pt fetitza!!!

criss nici eu nu pot sa vad patutzul.

Marina 26+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Catalina,cintar am si e electronic...adica sa se inteleaga ca arata cu 2kg mai mult ca cel mecanic.Hainute bb

Dana 28+

tu vorbesti serios? si cantarul meu e electronic..hai, ma, chiar arata mai mult???

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
S.O.S. Gramatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Fetele, deci inainte sa ma apuc sa investesc, dati-va si voi cu parerea ce tensiometru e mai bun si de unde gasesc si cantar de care e mai bun, electronic sau din ala clasic?
Cata 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoraHope spune:

Ciao!

Vreau sa va anunt ca am fost si eu la echo 3 D, pt a-mi satisface curiozitatea. Este spectaculos intr-adevar,...efectiv iti poti da seama de trasaturile fetei bebelusului si de alte detalii. Dar cam atat...si dr. meu a confirmat ca este doar un moft pentru parinti...el oricum comuta pe 2 D cand vroia sa faca o masuratoare sau sa vada ceva mai multe..
Oricum, este o experienta unica si am fost inspirata sa am si un CD la mine! Ma tot gandesc ce vor zice copiii nostri la 18 ani cand le vom putea arata aceste filmulete si fotografii inca din stadiul vietii lor intrauterine...
A si inca un anunt: la 26 +2 zile bebelina mea cantareste 1039 grame. Mai are cineva date de genul asta, ca sa pot face o comparatie..e mult, e putin?

Inca ceva OFF TOPIC:
Aseara am auzit o emisiune pe Radio Romania legata de fertilizarea IN VITRO - PRO si CONTRA!
Era un preot care era total impotriva acestei metode, deoarece cica joci pe Dumnezeu, hotarand care embrion sa traiasca si care nu....si ca deja acesti embrioni sunt considerati fiinte umane cu suflet samd.
Eu nu sunt de aceeasi parere! Consider fertilizarea IN VITRO o tehnica moderna, o stiinta care a ajutat multe cupluri sa se implineasca!
Voi ce parere aveti?

Cora
26+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by megbeng

quote:

Catalina,cintar am si e electronic...adica sa se inteleaga ca arata cu 2kg mai mult ca cel mecanic.Hainute bb

Dana 28+

tu vorbesti serios? si cantarul meu e electronic..hai, ma, chiar arata mai mult???

vine bebe!

S.O.S. Gramatica!

Pai cel electronic e mai exact,doar ca difera de cel mecanic.Deci daca ai inceput sa te cintaresti cu cel electronic,ramai cu el.
Doar ca e bine de stiut ca difera intre ele.

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by megbeng

quote:

Dana 28+

vine bebe!

S.O.S. Gramatica!

Pai cel electronic e mai exact,doar ca difera de cel mecanic.Deci daca ai inceput sa te cintaresti cu cel electronic,ramai cu el.
Doar ca e bine de stiut ca difera intre ele.

Hainute bb

Dana 28+

Mergi la inceput