urlete in noapte ...
Raspunsuri - Pagina 2
dianaiulie2009 spune:
Am fost azi la o alta dr. pediatra in spital si sa vedeti ce probleme are de fapt fiica-mea : puroi in gat , infectie la urechea dreapta , imflamata partea de jos a gingiei semn ca incep sa iasa premolarii , plus ca in acel loc , din cauza ca e tot timpul cu manutza in guritza , are inceput de stomatita ,inceput de conjunctivita la ochishori , CAILE RESPIRATORII INFUNDATE DE ACEEA NU PUTEA DORMI NOAPTEA SI TREZEA PLANGAND CA O USTURA , O MANCA , ETC .
Am primit tratament si speram sa ne revenim cat mai rpd.
albumele noastre
vacanta in Grecia
clau2toma spune:
Anacezara,cand am inceput sa citesc prima postare a ta ,parca il vedeam pe fi-miu .Am vazut ca pana la urma ai descoperit care e cauza cosmarurilor nocturne ale fetei .Exact asa am patit si noi acum circa o luna .Iar la scurt timp dupa acele crize ,i s-a instalat temperatura care l-a tinut cam o saptamana .A facut o amigdalita .Dupa ce a facut temperatura nu am mai avut probleme cu somnul .Pt stomatita cred ca ti-a ziz medicul sa-i intrerupi lactatele pana se vindeca .Am avut si noi stomatita ,iar pt asta ne-a dat dr sa-i facem l;a farmacie o solutie din glicerina cu stamicina ,vitamina A ,vit B2 ,B12 .Trebuie sa-i mai dezinfectezi ori cu albastru de metil ,ori cutantum verde sau eu i-am mai dat cu Propol pur ,care e f bun si pt orice fel de infectie in gat .Cu solutia de glicerina trebuie sa-i dai inainte sa-i dai sa manance ,si sa o mai lasi cam 10 sau 20 de minute ,ca sa nu vomite daca o stergi pe limba dupa ce ii dai sa manance .Sper ca m-am facut destul de inteleasa pana aici .I-ai Karvol si sparge-i cate 2 fiole daca are nasucul infundat si pune-i pe o batiostuta langa nasucul ei ca una nu o sa aiba efect in situatia ei .Desfunda-i nasucul de cate ori poti cu apa de mare Marimer sau Sterimar sprei care e f bun .Ai grija totusi cum ii desfunzi nasul ,ca pe baiatul meu dupa ce i-a trecut problema cu amigdalita ,l-am bagat in sala de operatie ca facuse hernie si hidrocel de la efort [L-am pus sa-si sufle nasul f tare ca sa scape de mucisori].La fete nu stiu ce se poate intampla .Am avut si conjunctivita .DU-e la oftalmologie numaidecat sa nu patesti ca noi .Numai oftalmologul pediatru iti poate recomanda o crema sau picaturi pt copilul tau .
Si acum iti urez multa putere de concentrare si rabdare si sa vezi ca toate vor trece curand .Bafta!
aileene spune:
Ana ma bucur ca s-a detectat din timp , veritabila problema a fetitei tale ! Ma bucur si mai mult ca n-a fost ceea ce parea a fii si ca nu e nevoie sa consulti un psicolog pediatru !
Imi dau seama insa ce poate suferi micuta ta la ora actuala si-ti doresc mult curaj sa trcei cu bine peste aceasta perioada destul de "delicata" ca sa-i spun asa , in care stiu ca nici tie nici ei nu va este usor !
Cu tratamentul adecvat primit de la medic , in cateva zile o pui pe picioare , numai ca ea se va simti obosita tare si va trebui sa ai rabdare , ptr ca diagnosticele de care ne spui sunt grele de suportat , mai ales la o varsta frageda ! Iar premolarii , am auzit ca daca noi adultii ar trebui sa avem acele dureri , nu le-am putea suporta atat de tare dor !
Multa sanatate si mult curaj va doresc !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
dianaiulie2009 spune:
Fetelor va multumesc tuturor pentru raspunsuri .
Vreau sa va spun ca am avut o noapte linistita si fara nici o trezire . Au avut un efect extraordinar si rpd medicamentele primite . Acum asteptam momentul in care va fi complet vindecata !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
aileene spune:
Ana , ma bucur nespus ca fetita ta e mai bine acuma si ca trat si-a facut efectul asteptat ! Ma bucur ca doarme bine noaptea si ca ti-ai mai luat o piatra de pe inimioara , draga de tine , numai bine in continuare si multa sanatate tie si intregii familii !
dianaiulie2009 spune:
Aileene multumesc tare mult de urari .
Si noi va dorim voua multa sanatate si numai bine !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
aileene spune:
Ana un dulce din partea mea ! Si o unei mamici curajoase si rabdatoare !
auras_80 spune:
Am o intrebare: ce medicamente i-a prescris medicul fetitei?
Si noi am avut astfel de perioade...dar care mai revin din cand in cand.
dianaiulie2009 spune:
Avand atatea probleme am luat antibiotic Zinnat - pt. puroi in gat , otalgin pt. durerea de urechi , betabioptal pt. ochisori si ii puneam si in nasuc 3 pic. in fiecare nara , paracetamol pentru febra ( am folosit vreo 5 zile nurofen si zicea dr. ca e pericol sa faca nu stiu ce la stomac si sa ii dau paracetamol simplu sirop ) , paxeladine pt. tuse .
Pt. agitatiile de peste noapte , avand dureri din mai multe locuri i-am dat fenobarbital ( doar intr-o singura noapte cand nu a reuait sa adoarma deloc , apoi , dupa ce am inceput tratamentul nu a mai fost nevoie deoarece dormea dusa ) .
S-auzim de bine !!!
albumele noastre
vacanta in Grecia
silvia_d spune:
manca-o-ar mama de fetita;ce bine ca s-a rezolvat;sanatate multa in continuare si nopti linistite!!
aaa,si hidroxizinul-renunta la el,nu se mai fabrica,daca totusi era sa ii dai ceva calmant pe termen scurt,eu ti-ash fi recomandat Peritolul;dar bine ca s-a tratat cauza si nu efectul;totusi,cu urekiusa ar fi tb sa fie mai evidente semnele,n-ar fi putut dormi pe-o parte,ar fi aratat cu manuta la ureke,etc...adik,OTITELE-dor infernal de tare,ar fi tb sa fie si pe timp de zi un semn acolo...