urlete in noapte ...
Raspunsuri - Pagina 3
dianaiulie2009 spune:
Pai nu am mai luat Hidroxin ca exact acelasi lucru ni l-a spus si farmacista ca nu se mai fabrica de 2 ani de zile .
cat despre ureche nu pot sa spun ca peste zi era agitata si sa ne aratte cu manautza , probabil ne-am fi dat seama mai rpd . Culmea e ca doar noaptea plangea foarte rau si nu reuseam sa gasim cauza acelui plans ccc sfasietor .
Vorba Silviei , bine ca ma rezolvat intr-un final problema si acum totul e Ok . Mai ne curge un pic nasucul , in rest s-au rezolvat toate ...
albumele noastre
vacanta in Grecia
LindaZ spune:
Indraznesc sa va spun, colateral oarecum subiectului, ca noi am rezolvat cu succes maxim problema mucisorilor din nas cu "batista bebelusului", tubuletul acela care se conecteaza la aspirator. Sper ca nu e reclama ce spun eu, ca deja au reclama platita pe forum. La inceput a fost cu plansete, dar acum fetita mea are 2 ani si 4 luni si il foloseste singura. Inainte imi era asa mila de ea ca nu putea sa doarma noaptea doar fiindca avea nasul infundat. Acum am scapat! Succes !
aileene spune:
Da Linda , vad despre ce vorbesti , intr-adevar este un lucru ffff bun acel "tubuletz" , l-am folosit si eu ptr bb-ul meu cand era nevoie , cel putin nu mai avea treaba cu urechiusele dupa aceea ! E f bun si-l recomand si eu tuturor mamelor cu copii care au probleme cu nasucul care curge mereu
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa-l si retragi..."!
Aileene + Alexandre...am implinit 7 anisori...(22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
mathilda spune:
ana,
la ce ora o culci, ce ii dai sa manance inainte de culcare si cat? astea sunt intrebari f imp. daca ai placerea sa-mi raspunzi iti pot da cateva sfaturi