Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 19
DianaR spune:
Inca una si scapati de mine , ca merg sa dorm cu puiutii mei, Virgi, scumpa foc dulceata ta! Ia spune, chestia asta (iepure, lama, calut, harciog ce-o fi ) din poza asta de unde ai luat-o? Din Romania? Ca am mai vazut la niste prieteni dar luata din Tunisia si lui Vladut tare i-a placut sa topaie pe ea!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
camelia.t spune:
Fetelor, multumesc pt toate urarile de sanatate pt Andrei. Azi suntem mai bine, nu mai avem febra deloc, punem constiincios picaturi sa desfundam ce e de desfundat pe-acolo, sa se poata drena secretiile de acolo......si ne inarmam cu rabdare. Am tot citit si eu cu ocazia asta despre otita (cel mare nu a avut niciodata) si sper sa scapam cu asta si sa nu recidiveze ca am constatat ca nu-i de gluma.
Sanatate la toti bb-ii.
adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)-3.1kg, 52cm
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
inaioana spune:
Diana, bine faci! Astia zic ca pur si simplu tre lasat in pace si conceptia conform careia la varsta 5 ani fimoza nu mai e fiziologica ci patologica, este depasita, from the '40s.
Practic nu e data o varsta limita ci se spune "in adolescenta", "dupa 18 ani"... depinde de fiecare. In orice caz tratamentul de electie este crema cu steroizi care isi face treaba pt peste 85% din cazuri, nu cutitul.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
camelia.t spune:
Ramona (Amonar) ce mai face Kailan? Tare demult nu am mai auzit vesti. Sper ca sunteti bine.
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei
ralucis spune:
camelia.t, multa sanatate celui mic! eu am avut otita acum trei ani si pot sa spun ca a fost destul de dificil de suportat ca adult, imi imaginez cum e pt un bb. partea buna e ca la copii am auzit ca nu este asa de dureros ca la adulti, ca mie mi s-a parut extrem de greu, cu tot tratamentul cu antibiotic pe care l-am luat, plus curatari interne cu fasa cu rivanol. dar o sa treaca, vad ca deja sunteti spre vindecare. intr-adevar, grija pe viitor, sa nu recidiveze.
DianaR spune:
Ioana, merci, intre timp am mai citi si eu din linkurile date de tine, unele asa cum am intuit le citisem mai demult. Asa-i, fac bine. Dar e greu sa te pisi contra vantului si uneori mai ai indoieli si simti nevoia de putin sprijin.
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
inaioana spune:
Diana, asa este, e greu , mai ales in Ro unde "asa face toata lumea" iti este servit drept argument!!!
Cat despre greutatea lui Vladutz..sa stii ca si Katja tot numai 11.5 kg a reusit sa adune pana la 2 ani si jumatate si nu face mofturi la mancare. Asta, asa..ca o alta incurajare!
pozici
inaioana spune:
Camelia, multa sanatate puiutului si nervi de otel tie!
pozici
ama_kaly spune:
Ca o paranteza : de cand cu dovleacu' lu' fi-miu mi s-a facut o pofta de placinta de dovleac de cred ca ma apuc sa fac.Aveti vreo reteta?Ioana super linkurile..am citit pe acolo cat mi-a permis Seby..acum e cam plangacios si tb sa stau de el, dar de abia astept sa vina sotu' sa ii dau sa citeasca Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
camelia.t spune:
Chiar ca merg aiurea mesajele. Virgi apare ca fiind ultima care a postat pe topic si totusi mesajele ei apar cu o pagina in urma
Ciudat!
Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas
Varsta Andrei