Cirese de Mai-Iunie (16)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Virgi, Ama a zis ca punea mesajele de pe www.desprecopii.com/forum si apareau cu o ora in urma, dar de pe http://forum.desprecopii.com/forum se instalau la ora corecta incearca si tu.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am revenit..in sfarsit a adormit copilu' nu prea pot sa fac nimic cand e treaz: in scaun nu sta, in leagan nu, in patut nu..trebuie sa stau numai de el sa ma joc sau sa il tin in brate Asa sunt si ai vostri sau am eu un copil razgaiat?Asaa.chiar n-aveti nicio reteta de placinta de dovleac si pt mine?camelia multa sanatate puiului tau si din partea noastra!Virgi incearca sa postezi mesajele dupa http://forum.desprecopii.com/forum ca sa nu iti mai apara cu o ora in urma!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

ama, hai ca vreau sa mai spun ceva legat de scaun. e bine sa aiba centurile din fata care il prind pe bb reglabile cu o sg mana, e mult mai usor asa decat la alte modele, si, daca principiul achizitionarii scaunului e siguranta, ei bine, atunci cand din 5 modele toate sunt la fel de sigure, alege-l pe cel mai usor dintre ele, pt ca din experienta pot sa spun ca ar fi bine sa nu il lasi in masina decat daca ai garaj, fratelui meu i l-au furat din masina in fata blocului nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Ama incearca aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32576

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=13954

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

ralu mersi frumos, dar eu as vrea sa il comand de pe net si nu scrie despre asa ceva..adik nu stiu ce sistem de reglare au centurile..eu ma oprisem la unu' de la Neonato.Chiar asa, i-a fost furat din masina? Multumesc pt sfaturi! Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by virgi

DianaR - e un anlimalut ( magar ) din material cauciucat foarte tare ( ma tine si pe mine) pe care l-am umflat cu pompa. L-am cumparat cu 5 usd de la un nene de pe strada cu o zi inainte sa plec in romania. Si prietena mea din orasul alaturat vrea unul...si chiar astazi m-am uitat dupa el si nu l-am vazut..dar sper sa reapara..si daca-l gasesc iti cumpar si tie unul....dar numai sa mai vina.

multumesc, esti f. draguta, dar ma ingrozesc gandindu-ma cat costa sheepingul pana in Ro. Las ca mai caut pe aici (ti-am spus toata lista de animalute, ca prietenului de care ti-an vorbit i-a spus ca-i iepure, dar fiecare cand il vede zice altceva )

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ioana, tot asa o scobitoare mica ai si tu? Si care totusi nu face mofturi la mancare? Asa le e soiul, Vladut clar seamana cu tata-su care- slab desi mananca bine. (mai putin la partea cu mancatul. Acolo mai tarziu cine stie? speranta nu moare niciodata )

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Doroti saru-mana, notat reteta! Gasisem si eu una tot La Bucatarie da' era atfel si mi se parea tare complicat Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Abia ne-am intors de la vaccin ,ne-aauzit tot cartierul Dr. Taberei.
Doruletz are 7 kg si 62 cm, la 3 luni si 3 saptamani.
Onitza e numai muci, febra si tuse, nu stiu ce sa ma mai fa cu ea!

toata gasca!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Hai ca m-ati dat gata cu furatul scaunului din masina......

M-ati facut sa ma uit si eu pe la scunele de masina care se gasesc prin Romania( de fapt prin Europa) si am fost fascinata de ce culori frumoase, ce materiale........
Aici nu e o oferta asa frumoasa. Ca si eu caut. Ca scoica noastra e doar pana la 9 kg. Si Marc are deja 8.Am vazut ca acasa sunt unele pana la 13 kg!!!!!

Pt. cine se «lauda».... Si al meu rasfatat si bandit a devenit tot mai dificil. Dar eu pun asta pe seama dintilor.
Mai nou, adoarme seara( cu chiu cu vai) si apoi din ora in ora trage niste urlete cam 3 minute si apoi, in brate, adoarme la loc. Si ma tine asa pana pe la 12 noaptea. Eu o pun pe seama iesitului dintilor.... dar e si un copil care cere foarte multa atentie. Daca vede fata cuiva e cel mai fericit copil din lume.
Acum, ca sa pot sta la calculator, l-am adus in camera in boncer si ne uitam unul la altul. Ca lasat singur in camera plange. Si ascultam muzica.
Ce ma socheaza e ca la melodiile astea romanesti din cutiuta Marc reactioneaza f. puternic. la cele in franceza sau engleaza e complet indiferent. Oare deja intelege?

Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Mark

Mergi la inceput