Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 16
CamiM spune:
Salutare livada!!
Revenim si noi dupa cateva zile de pauza.
Mancam in continuare cereale de orez si de cateva zile si de ovaz.. nu ne plac in mod deosebit dar de azi am inceput sa papam si dovleac si asta se pare ca ne place!! Bine nu va povestesc ce dezastru este dupa fiecare "masa" ca mai nou Sofia a descoperit cat de anmuzant este sa fac brrrrr cu gura plina asa ca scuipa mancare pe ea, pe mine si in general pe tot in jur..a.. si ea nu intoarce capul daca nu mai vrea .nuuuu ar fi prea simplu ea se stramba si imi da peste mana!!
Virgi bine ai revenit!! Imi pare rau ca ai avut asa o experienta neplacuta.si tie si Luanei si speram sa se insanatoseasca degraba.
Lacri ti-am trimis is noi o poza pentru club pe mail. Multumim frumos!!
Si ca vorbim de club.. mai, mai ce de cirese zambarete iese soarele cand ma uit la ei!!
Felicitari bebeilor care stau deja in fundulet!!Sofia sta dar putin si in general are nevoie sa fie sprijinita. Oricum ii place tare mult si ii mai place sa o tinem asa in picioare dar uraste statul pe burtica.
Raalucutza la multi ani!!
Cami & Sofia
poze Sofia
inaioana spune:
Buna dimineata,ciresele! Multumesc pentru incurajari, chiar am nevoie.
Virgi, bine ai revenit! Imi pare rau pentru raceala printesei dar sunt sigura ca acolo se va insanatosi degraba. Cat ai fost in ro, sa stii ca am pazit telefonul, speram sa ai timp sa ne putem vedea (mai ales ca tu nu ai fost la nici o intalnire). Oricum, sper ca ati rezolvat ce era de rezolvat in Ro si ca v-ati simtit bine printre cei dragi , inafara de episodul neplacut.
Carmina, felicitari pentru cel mai inalt baiet. Nu-ti mai face atatea griji..pur si simplu incearca sa nu dai atata importanta, ai sa vezi ce ajuta. Banuiesc ca ai venit cu sfaturile alea medicale de la Stanciu, ii recunosc tusa de artist!Bine ati facut! In rest, atata vreme cat Mihnea ia bine in greutate (si ia!) eu zic sa nu te mai stresezi si sa te bucuri de perioada prin care treceti pentru ca taaare repede trece. Si nu mai vine!
Magda, da-mi si mie tips-uri pt angajat bona. Si dak iti ramane vreuna acceptabila-selectabila dar in plus dupa selectie...sunt prima pe lista,daaaa?
Noi nu ne stresam cu diversificarea. Nici nu stiu daca pot spune realmente ca Serghei e diversificat sau nu. Practic pot spune ca Serghei papa uneori si altceva inafara de lapte dar asta cam..de doua ori pe saptamana asa si cam cateva lingurite. Asta e tot.
A, si stam si in funduletz de cateva zile. (Ca vad ca e lista de laudat)
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
virgi spune:
Salutare
Fete dragi, va multumesc pentru urarile si gandurile voastre frumoase. Ma simt tare bine aici la voi.
Ina,Maggy - mi-am dorit tare mult sa-mi ramana macar o zi sa ma pot intalni cu voi, dar socoteala mea n-a iesit asa cum vroiam. Timpul s-a scurs repede repede si n-am reusit sa fac mare lucru. Insa data viitoare vom veni acasa doar in vacanta...nu vom mai fi constransi de nimic.
V-am admirat fotografiile din Toscana...superbe!!!! Cred ca ati avut un concediu de vis.
Vreau si eu acolo
virgi spune:
Am pus cateva poze sa va aratam ce mare ne-am facut.
http://community.webshots.com/user/luana06
wapi spune:
carminabulina nu ma ingrijorez deloc, pentru ca este vesel si energic, doarme bine…. La 4 luni avea 7.800kg si 66cm, adica peste medie, iar pana seara isi mananca cei 800ml lapte de humana2. Eu zic ca atunci cand bebele este sanatos mananca atat cat are nevoie(humana1 manca un litru, dar humana2 este mai consistent). Daca ar fi sa ma stresez – degeaba as face-o pentru el mananca cand si cat vrea. Probabil ca bebele tau are o perioada in care creste in lungime, dar apoi o sa ia si in greutate mai mult. Eu zic ca nu e slab, e potrivit
Wapi
wapi spune:
ma inscriu si eu in "clubul cautatorilor de bone" si ma cam ingrozesc pretentiile lor financiare
Wapi
http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by wapi
ma inscriu si eu in "clubul cautatorilor de bone" si ma cam ingrozesc pretentiile lor financiare
Wapi
http://good-times.webshots.com/album/554873877UjOwYh
Wapi fa albumul public ca nu se vede cai privat.
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
larissa_79 spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie cam ce scoruri sunt pentru o bona buna si ce face. Adica le angajati doar pentru a sta cu bebe sau si menaj usor. EU intentionez sa ma intorc in martie la job si tare as vrea la ce sa ma astept ca si costuri pentru o bona. Poate e mai rentabil sa stau acasa.( ma amagesc eu dar degeaba)
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
marrycalu spune:
Virgi e superba Luana,de la Robert
Carminabulina tie nu ti-a zis nimic,ca ar fi prea lung Mihnea pt.varsta lui si ca ii va face un D suplimentar,sau tu ii dai vigantol?
Noua ne zis ca a crescut cam lung si ii va face un D suplimentar,pediatra care o am in particular,nu cea de familie,aia nu stie mai nimic,fontanela e cam mare,si eu cred ca-i trebuie un D suplimentar.
Marilena si Robert
ama_kaly spune:
Virgi, Luana e superba, ce mare s-a facut!
Mihaela saru-mana de explicatii!
Carmina pe cine deranjeaza sa nu citeasca, clar!
Ioana la fel si noi..abia mananca o lingurita-doua de "altceva decat lapte" o data sau de doua ori pe saptamana Azi incercam cu dovleacul..Ne-a vizitat pediatra si ne-a spus sa ne ducem prin decembrie la dr cu..putza! Ca avem fimoza si tb sa-l taie putin acolo sa nu faca infectie..eu nu m-as duce, voi ce ziceti??Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian