Cirese de Mai-Iunie (16)
Raspunsuri - Pagina 17
daryana spune:
Pupici la ciresici,
Vad ca s-a deschis si aici sezonul de toamna-iarna la bone... Noi suntem super bucurosi ca am gasit o doamna foarte draguta, care e fapt era si unica noastra optiune deocamdata (eu am tinut mult sa o gasim prin recomandari si nu prin agentie)... si din fericire a fost dragoste la prima vedere... Ne-am inteles sa ii dam 5 milioane pe un program pana la 2-3 dupa-amiaza si am fost norocosi ca a acceptat ptr ca familia la care este acum ii dau 7,5 milioane pe 8h zilnic plus 45000 ora pe ce depaseste, urmand ca ea sa mai faca menajul la familia la cre este acum dupa-amiaza sa-si mai rotunjeasca veniturile... Am paralizat la ce sume se invart la bone ptr persoanele de calitate si cu ceva experienta...
Ioana, dc chiar nu gasesti pe cineva, am sa o intreb dc mai stie vreo colega care vrea sa schimbe familia... dar totusi poate ca e mai bine sa-ti gasesti apartamentul intai si sa stea si bona in apropiere cat de cat... Succes mult si tie si Magdei
Pozici David
daryana spune:
Virgi, e superba Luana si pare intr-adevar un copil asa de sanatos si robust... noroc ca a trecut cu bine de intalnirea cu medicina romaneasca...
Dragi ciresele, vreau sa va intreb cu ce va ambalati ciresicii la temperaturila astea de sub 5 grade afara si sub 20 in casa?... Eu fie ca il imbrac gros sau subtire pe David are afara mainile si picioarele reci in permanenta. Plus ca am trecut si noi la caciulita spre usurarea bunicilor care nu mai trebuie sa se confrunte in parc cu criticile publicului...
Pozici David
ralucis spune:
virgi, welcome back! e o dulce luana ta, mi se pare asa de maare!
vad ca s-a ajuns si la bone. eu cred ca voi zice pas la capitolul asta, tocmai am acceptat sa lucrez de-acasa pt birou cam 2-3 ore pe zi, cred ca va fi ok, ma ajuta si al meu sot, mai vine si mama pe la noi, sper sa ma descurc. astfel o sa mai luam si noi un ban in plus si cred ca imi va fi si mai comod, poate voi fi mai putin stresata. si oricum, inca ma tin pe pozitii cu bb 2, asa ca probabil cand voi avea 2 pitici acasa si ma voi reapuca full-time de job voi apela si eu la o bona.
inaioana spune:
Virgi, e superba printzesa! Suntem si noi pe lista la pretendenti,daaa?
Ama, in nici un caz sa nu mutilati copilul. Aia e o stupida! E absolut firesc sa aiba preputul lipit de gland. Infectiile se fac TOCMAI pt ca mamele exagereaza cu igiena acolo, trag-imping-scobesc, dau cu sapunuri si...pielicica agresatr si cu microfisuri se infecteaza. El este natural protejat DACA il lasi in pace si nu faci nici un fel de manevra, oricat de "usoara". Nu are nevoie sa se decaloteze de acum, e mult mai sanatos sa nu se decaloteze, il APARA de infectii. Va rog , mame de baieti, mai cititi aici:
http://www.circumcizia.org/decalotarea.html
Daryana, multumesc mult! cand ma mut, dau de stire zona si tot si astept cu disperare recomandari. Mie imi trebuie cineva pt 10 ore pe zi si nu as da mai mult de 8 mil/luna.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
ralucis spune:
fetelor, vad ca vorbiti de decalotare, curatat zona la baieti, etc. Acu' vin si eu pe partea aialalta si intreb, la fetite e bine sau nu e bine sa curatam intre labii? ca mie dr mi-a zis ca da, sa curat, si eu asa am facut, fff delicat, insa, dar am auzit alte prietene cu fetite ca nu e tocmai bine. dar parca nici sa o las asa nu pot, mai ales ca intra si kk acolo, deci?
ama_kaly spune:
Ioana am mai citit pe site-ul respectiv..nici eu nu l-am decalotat si sunt impotriva acestui lucru tocmai pt ca citisem acolo..dar a sarit toata lumea cu gura pe mine (inclusiv barbate-miu) ca asa e BINE! O sa ii dau si lui sa citeasca sa se convinga ca de restul nu ma intereseaza..de la bunici la rude sau prieteni atotstiutori care nu se pot abtine sa nu-si dea cu parerea. Mersi frumos!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian
inaioana spune:
Ama draga, cu toata placerea! daca mai ai nevoie de documentatie inafara de site-ul respectiv..doar spune-mi!
Ralucis, fetele trebuie sterse, fireste. Dar nu sterse/spalate inauntru, ceea ce cred ca nu e cazul la voi. Evident ca intre labiile mici, se sterg. Cu grija dinainte inspre inapoi, NICIODATA invers.
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici