Cirese de Mai-Iunie (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cocutica, nu merge linkul ca apare reclama mascata, dar stiu de ce vorbesti, eu folosesc la Timeea, eu zic ca sunt ok ptr cand iesim afara, in casa o tin cu botosei cand e mai racoare.

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Wapi, si eu procedez ca tine, ca sunt comoda nevoie mare, plus ca nu ma dau in vant dupa cum arata si ce gusta are mancarea congelata (am incercat la Vladut) si folosesc legume proaspete chiar daca sunt mai scumpe dar oricum nu am nevoie de cantitati mari sau gata congelate din comert (ex spanacul, fasolea, mazarea, varza de bruxelles, conopida, brocoli asta daca nu le gasesc proaspete).

Mergi la inceput

Inca una si ma duc ...

Lya, pupici lui Erik cel cuminte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Ama,Arleena multumim de pupici!

Roxana,eu il port pe Erik peste tot dupa mine ca tre pazit de sora-sa sa nu-i vina idei.Cand e la bucatarie cu mine fac treaba cantand,povestind,am doua jucarii de bebe,nu stiu cum ii zic(cu jucarii atarnate )si i le schimb sa nu se plicti,ii mai atarn o chestie cu un ursulet pe el pe mobila la care rade,se mai uita la frunze pe geam,e f cuminte dar cum il vad ca se plictiseste ii mai dau cate-un pupic(adora asta)mai ne jucam,dar sunt f norocoasa ca nu plange si mami nu-l lasa sa stea plictisit,.Acuma ii mai tine uneori de urat Rut,ii canta,il cearta ca a varsat sau a facut caca si pe el asa de mult il "afecteaza" ca rade cu gura pana la urechi.Aaa si-si suge degetele pe rand cate 2,3 iar eu ma minunez de el si-i tot repet ca-i f cuminte si-i multumesc lui Dumnezeu pt o asa minune mica.

Am fost la doctor si avem 6 600 gr si 62 cmla 3 luni jumate.

Felicitari lunganilor din livada:Mihnea si Robert!

Ioana,spor la cautat bona,gradi,apartament si job......spor si la mutat.Acum un an jumate ne-am mutat si noi si a fost tareeeee greu cu 1 copil de 1 an si 8 luni,cu 2 nici nu-mi vine sa ma gandesc.

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Si io mai zic una si plec.Mersi Diana,nu e meritul meu,e o Binecuvantare .Dar il compenseaza Rut care are logoree(ca si mine acum)si e plina de energie,nu sta 3 minute in loc nici macar in brate.

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mai fetelor voi ori intrati in greva si nu scrie nici una ori scrieti toate odata de ameteste omul .
Am aflat si centimetri lui Mihnea, sunt 74 la numar. este adevarat ca Robert este mai lung dar este si mai mare cu 2 saptamani (sic). Multumim pentru felicitari anyway. Pe mine ma ingrijoreaza atata lungime, dar acum fie vorba intre noi, ce nu ma ingrijoreaza pe mine?
Stati sa recitesc cateva mesaje si revin cu niste raspunsuri...sau intrebari .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Wapi si pe tine nu te ingrijoreaza ca mananca doar 4 mese si la distanta atat de mare intre ele? Eu, dupa ce trec 5 ore si al meu nu cere de mancare gata, sunt terminata. vezi tu, daca te uiti la mihnea se vede ca e salbut, mai ales ca atat de lung...

Arleena, superbe filmulete si intr-adevar m-a apucat nostalgia.

Ama, categoric ia-i din ala pt. mai multe kg, sa-l ai mama pana face Seby macar 3 ani. Nu vad sensul sa iei 0-13 kg.

Probabil va intrebati cum a reactionat Mihnea azi la morcov...Ei bine fetelor, la fel. S-a cutremurat tot s-a suparat, s-a enervat chiar, ca asta seara cand sa-i dau cerealele i-am pus babetica si deja a inceput sa planga, cred ca am traumatizat copilul. Oricum, fata de ziua de ieri cand i-am dat, ma rog am incercat sa-i dau dovlecelul, azi cred ca totusi o linguritza de morcov tot i-a ajuns in stomac. Si o alta deosebire intre dovlecel si morcov este ca ...cu morcovul ne-am ingalbenit amandoi si tot ce era prin jurul nostru .

Doroti, super ideea cu scutecul cand mananca bebe. Asta seara am pus-o in practica.

MAine voi incerca iar cu morcov...offfffffff, poate poate...

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina am zis si eu ca scoica nu mai are rost sa ii iau (adik intre 0-13kg), eram in dubii daca sa ii iau 0-18 sau 9-63kg..Sa stii ca nici noi nu o ducem prea bine cu diversificarea..Seby nu vrea nici banana nici cereale, nici mar..nimik.Maine incerc si eu cu dovlecel.La inceput manca cat de cat, dar acum nu mai deschide gura, ii bag fortat, iar apoi scuipa si plange pana il las in pace.Diana multumesc frumos pt raspuns! O sa ii iau 0-18 atunci si asa nici nu cred ca are 9kg acum..daca sta in el pana la 3-4ani ma declar mai mult decat multumita!arabela pe site-uri nu precizeaza din ce material sunt facute scaunele de masina asa ca nu am de unde sti..daca zici ca cele Cam nu sunt bune ca se incinge copilu', atunci poate ma lamureste si pe mine cineva care are scaun din bumbac de la ce firma sa iau..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Poate astia de la Brevi. Eu la scoica asa am din bumbac dar nu stiu daca la scaunele mai mari e la fel...
Desi Ama, eu iti propun sa deschdem un topic, "Odiseea scaunului de masina" , ca stiu macar o persoana care va fi deranjata daca vom mai scrie aici.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Cine?Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput