Cirese de Mai-Iunie (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Lya - formidabil cum Erik este asa cuminte. Catalin nu are stare cand plec de langa el. Ar vrea sa ne jucam tot timpul, sau cel putin sa fiu langa el cand se joaca, altfel e belea. Iar cand fac mancare mai are putin si rastoarna scoica in care sta, de atata frichineala si tipat.

Wapi - ceva in genul asta trebuie sa gasesc si eu. Ca imi e tare urat sa ies cu el in sosete, mai ales cand stiu ca in dulap am o duzina de incaltari pentru el, insa toate de la nr 19 in sus.

Carmina - felicitari si "la multi ani" Lunguietului Mihnea. Auzi ...72 cm , cand noi avem doar 67cm si 8200 g. Al meu Catalin e mic si indesat.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)
POZE CU PUIUL CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by bogdanai

Lacri - iti trimit si eu pe mail o poza cu Gongutza razacioasa, ca vrem si noi in club !!! De fapt vrem mai demult, dar m-am tot chinuit sa-i fac o poza razacioasa !

IRINEL MITITEL la apel!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

CLUBUL CIRESHELOR RAZACIOASE

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

quote:

Lyly809, tie trebuie sa-ti trimit o poza cu bebe zambind?ca sa intram

YEAP! Musai sa zambeasca macar, ca d-aia se cheama al "razacioshilor"

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Salutare ciresici, mamimici si tatic!

Suntem la zi cu cititul, dar de scris nu am apucat pentru ca am avut un weekend de cosmar. Puiuta mea s-a constipat rau de tot( e prima data cand se intampla) si speram sa nu se mai repete. va spun sincer ca nu am vazut-o niciodata plangand asa de tare...mi s-a rupt sufletul...de fapt daca nu era si sotul cu noi cred ca eu plangeam cu ea, pentru ca nu stiam cum as putea sa o scap de dureri . Supozitorul ala cu glicerina e criminal... Oricum cand citeam pe forum despre acest gen de problema treceam repede ca noi nu avem probleme si eram bucurosi...dar acum...sa ne fie invatare de minte si sa fim ochi si urechi la orice.

in alte ordine de idei, draga Lacri, felicitari pentru club...si speram ca vom fi si noi razacioase, pentru ca acum ne aflam in stadiul de zambarete timide...si mi-e necaz de nu mai pot....dar o rezolvam noi.

Referitor la botosei, am tot cautat si eu incaltamante fara talpa...am vazut la un vecin de 7 luni niste pantofiori din piele sau vinilin(cine stie?) si asa m-am gandit ca ar fi bine sa luam si noi, sa nu mai fluiere vantul prin sosete. Si tot cautand pe net asa ceva am gasit. Inca nu i-am cumparat, dar ma bate gandul:
http://www2.reclamamascata.ro/product/details/107 Ce parere aveti? Ati avut tangenta cu astfel de botosi?

Pupici!

Cocutica si Elena(4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Unde trimit poza,pe mesaj privat?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marrycalu

Unde trimit poza,pe mesaj privat?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marrycalu/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,o

trimite pe lacryonel@yahoo.com
Ia' sa vedem inka un zambet mishtoc...

Cocutica, va asteptam si pe voi!

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Virgi,
iti inteleg dezamagirea...mie imi e suficient sa plec 2 saptamani din tara si la intoarcere am un soc urat. Stii cum e, trecerea de la civilizatie la ...subcivilizatia de la noi..e greu...si niciodata la granitza nu s-a uitat nimeni daca am copil in masina, sau ma rog, daca in loc de unul nu am 2 etc.
Mi-ar fi placut sa ne vedem, sa stii ca noi o urmarim pe Luana ta si ni se pare ca o cresti admirabil!

Arleena,
meserias link ala de pe youtube!
eu am in 20 de minute primul interviu cu o bona.Desi am tinut zeci de interviuri, mi se pare extrem de straniu sa testez pe cineva pe post de mama de imprumut...

Revin dupa aceea,pupam

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama, sigur fotoliu 0-18! Noi avem fotoliu 9-36 la Vladut si trebue sa stea in fundulet in el, se poate inclina dar discret e prea mult ptr. un bebe de 5 luni. Astea 9-36 sunt recomandate peste un an si chiar daca ei zic altceva sunt incomode ptr. un bebe sub 2 ani mai ales la drum lung. Cel 0-18 iti ajunge pana la 4 ani. Lui Vladut i-am luat sa avem 2 scaune in cele 2 masini, dr daca e de mers mai mult il preferam pe cel vechi de 0-18, cel putin pana vine Timeea din urma.

Arleena, mama, ce voinicel e Alex! Pai fiu-miu statea 20 min nesprijinit dupa 7 luni... Dar el n-a fost prea grabit la nimic. Nu stiu ce sa-ti zic, la Vladut abia asteptam sa stea in fundulet, acum la Timeea nu vreau neaparat, prefer sa petreaca mai mult timp pe burta.

Doroti, deci cerealele facura minunea, om vedea si noi peste o luna (adica peste 2).

Carmina, mama ce inaltut e Mihnea, de fapt si Robert a lui Marrycalu!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Virgi, bine ati revenit! Of, greu cred ca ti-a fost la drum asa lung! Dar macar te-ai revazut cu cei dragi...

Mergi la inceput

Ioana, spor la cautat! Magda, succes la interviu!

Luana, ce mai faceti voi? Hai mai da un semn de viata!

Mergi la inceput