tudor gheorghe -despre romanii din strainatate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Nostalgii dupa copilarie are toata lumea (cred), dar asta nu inseamna ca imi doresc sa ma intorc acolo acum! Cei care impartasesc acelasi punct de vedere stiu mai bine de ce. Nu are rost sa repet totul de la capat. Sint sigura ca chiar si tu vezi diferentele intre cum era in copilaria ta si cum este de ceva vreme incoace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

de ceva vreme incoace ma gandesc cum sa-mi fie mai bine.. ca pentru unii dintre noi nu e usor deloc!! dar e-adevarat ca nici ff rau nu-mi este! in tara e jale.. imi zic unii mai pesimisti! insa toata ziua ma gandesc la {RO}! sau sunt eu mai sentimentala?!

dar fiecare are dreptul la o opinie!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

NU te ajuta cu nimic sa te gandesti toata ziua acolo. GAndeste-te o data intensiv:vreau sa ma intorc? Da sau nu? Daca raspunsul e "NU", nu te mai preocupa, ia emigrarea ca pe o sansa de cunoaste lumea asta,de a intra in contact cu oameni,de a avea cat mai multe si diverse experiente. Eu nu ii inteleg pe cei care viseaza mereu sa locuiasca pe aceeasi strada,in aceeasi casa, sa cunoasca un grup restrans de oameni,sa manance aceeasi mancare,sa faca aceeasi carare in fiecare zi pana la serviciu si inapoi,etc... Poate sunt eu altfel dar o viata de asta ma sufoca... Sigur ca imi e si mie dor de tara, am sansa sa merg de doua ori pe an (altii nu merg cu anii si rau fac) si sa stau cate trei saptamani,suficient cat sa imi doresc sa ma intorc aici. Sigur ca imi e dor de parinti si de surori dar ce sa facem, daca m-as fi mutat in Ro in alt oras nu ii vedeam mai des...AI copii? Concentreaza-te asupra lor.Si cum ziceam, deschide ochii sa vezi lumea! Eu cand am venit aici nu mergeam in alt restaurant decat in cel romanesc, nu mergeam in alta dicoteca decat in cele romanesti (btw, disco ro in De sunt sub orice critica,manele-manele-manele, indivizi/de ciudati/e - ultima oara au vrut sa-mi vanda droguri la toaleta) nu mergeam la alte concerte decat cele cu artisit romani...etc. Intre timp m-am relaxat, si indienii(italienii/grecii/turcii/etc) fac mancare buna, ba chiar mai buna ca a noastra, un concert cu Brian Adams/Depeche Mode, etc, este mai fain decat unul cu Tudor Gheorghe sau Ovidiu Komornyk,etc...

Surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinna spune:

Da' ce studios a devenit Dl Gheorghe,cati ani i-or fi trebuit sa ajunga la clasificarile astea de doi bani?
Romanii din Canada,din Germania, din Europa...cei realizati, cei nerealizati...toti vor sa se intoarca dar le e rusine...
Precis nu le are cu netul
Mi se pare simplist...

Controversata Biblie feminista-ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carol spune:

Altul care judeca lumea la kg. Romanii din strainatate - o specie aparte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

E un om capabil un artist doar ...atat.Dar asta nu inseamna ca e contra romanilor din afara, asta e vederea lui mai optuza...

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yossaria spune:

E normal sa-ti fie dor de locurile in care te-ai nascut. TG nu precizeaza ca multora dintre romani le e f de dor pana...viziteaza din nou. Am intalnit si eu multi romani de peste granita in concediu in Romania, care abia asteptau sa se intoarca inapoi.

Cred ca fie vrem sau nu vrem, suntem atasati emotional de locurile in care ne-am nascut, prin cei dragi.

Cred ca dorul acela nestins de care vb TG se aplica f bine celor care sunt peste granita ilegal. Despre cei care sunt stabiliti legal, si stau bine profesional, nu vad nici o problema, caci oricand pot sa se duca in vizita.

Bunica mea a murit intr-un accident anul trecut, si o iubeam la nebunie...pt ca ea m-a crescut. De aceea mi-e dor nu neaparat de Romania, dar mai mult de locurile in care am petrecut cu bunica mea.

Inca n-am auzit pe nimeni sa-i fie dor de...sistemul din Romania. Poate peste cativa ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

tudor gheorghe ca orice om, ca si noi poate avea o opinie, parere, la el cred ca s-ar numi opinie publica , caci si-o face publica.
poate spune ce crede despre romani, asa cum ii vede el, poate e adevarat, nu-l contrazic, poate nu, dar ma intreb si eu ca tot omul contribuabil(la stat)
de unde vin banii cand se duce afara? caci sigur nu de la strainii.
adica sotul meu nu a auzit de T.G. chiar daca , canta si recita bine, chiar daca e o valoare in tara.
deci inca o data intreb, sau ma intreb- nu tot eu(impersonal) dau banii sa-i ascult creatiile.
buni sau rai, melancolici sau nu, smecheri sau...m putin, tot noi platim, pe romaneste - mananca o ciorba datorita noua
e o parere impersonala, nu discut valoare lui, las pe altii, adica criticii ca de-aia vor sa manace si ei o paine, altfel ar soma
eu vorbesc strict economic- sunt unii care ling mana celui care il hranesc, altii nu
dar eu cred ca el doar si-a dat cu parerea, nu a vrut sa jigneasca, a spus si el ce i s-a parut ca vede sau aude la romanii de afara

Mergi la inceput