Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

DEEA, noapte buna. Eu inca sunt pe baricade, imi astept sotul! Ca fara el nu pot sa dorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neata fetili,dormiti?
daca stati noaptea pana tarziu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Buna dimineata si de la noi!
La multi ani bebeianfeb!!!! suntem la capitolul 100 asa ca trebuie sa sarbatorim!! si pentru toata lumea!
La multi ani si sarbatoritilor de astazi!! David, scumpicul de Tiberica fara frica , Razvan, Calara si Andrei !! la multe luni sanatate si sa-si bucure cat mai mult mamicile!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!

Mergi la inceput

Am scis-o gresit pe Clara mamicuta Sim0 sa ma scuze, ofer un lapte batut drept scuza.
Noi am dosrmit cumintei, eu n-am reusit sa adorm pana la 12 dar n-am mai stat la Pc ca era un frigoi in casa si am stat sub patura zgribulind acolo. L-am imbracat bine si pe Alain si a stat in saculet dar tot mi s-a trezit cu nasucul infundat, diferentele astea de temperatura ne fac varza pe noi ce sa maia steptam de la ei micutii... Acum l-am pus sa se joace in patut si o sa-l iau in pat cu mine, nu-l mai las in premergator ca-i e rece pe jos ca umbla print toata casa si pune mana peste tot.
Giova, sa nu uit....sa ai grija ce adidasi ii dai sa umble, sa ii tina glezna bine.Si eu ii dau adidasi lui Alain dar nu prea umbla bine in ei ca i se duc picioarele in toate directiile.
Denisa, multumim de sfatiuri.Tot vroiam sa te intreb ce branzica topita ii dai, ceva special pt bebelasi sau de asta obisnuita?Budinca de care? Pupici Emmei si felicitari pentru greutate, sa ramana tot asa cumintica si papacioasa.
Deea scuze ca am initiat subiectul cu nemancatul bebeilor, ca eu m-am plans cel mai tare.Eu sunt necajita ca Alain nu mananca cum trebuie de la 4,5 luni, nu e ceva temporar, el niciodata n-a mancat cum trebuie decat lapte
Mirelus, pupici si multumim de aprecieri.Bine ac n-a patit nimic voinicelul tau, lasa ac se mai intampla de astea...Si eu tot cutaden folosesc ca mi se pare cel mai bun.Tu cum mai esti?

Mergi la inceput

Anasol, buna-dimineata, ce mai faceti voi?
Anda, se poate sa fie Mark dat pete cap putin de la faza aia, ia-l incet cu papita ca-si revine.Fa-i chestii mai usoare, gen mar copt cu barnzica de vaci, bana cu ceva, mancaruri aromate care sa-i placa. Voi nu sunteti chiar asa de mofturosi ca noi.
Ali, cred ca e ok sa-i pui scortisoare in cantitate mice, eu i-am dat mar copt + branzica fagaras+vanilie
Moni, ce faceti?Uite ca avenit sfarsitul de saptamana si te mai odihnesti si tu....
Va las ca merg la bebe, mi-am terminat si cafeaua...asa ca revin la programul de joaca cu el.Mie mi-au intrat banii de CIC, asa ca azi merg sa-i cumpar lui Jean o jacheta pe care a pus el ochii de la Kenvelo, e cam scumpica 2 mil...dar merita tati. Am program si de metro, asa ca azi se lasa cu stricat ed bani

Mergi la inceput

Acum vad ca am scis de parca sunt, culmea e ca si recitesc ce scriu dar imi lipsesc ochelarii, nu stiu pe unde i-am lasat

Mergi la inceput

silvi-io pe la calculator si david fugareste un balon tot patul,a papat lapte cu cerealae,de acum la 1 supa de rosii si fructe si pe la 5 pulpita cu...........nus ,nu m-am hotarat inca

Mergi la inceput

silvi cum faci marul copt,la cuptor sau cum,n-am facut niciodata

Mergi la inceput

Anasol, eu am pus in capacul unui vas de yena 2 mere mari, le-am lasat vreo 30-40 min, pana se moaie bine de tot. Le iau coaja, acare se desprinde singura de altfel, intr-un bol de-al lui am pus marul si l-am zdrobit cu furculita, am pus o lingurita mica de zahar brun si un plicutet de zahar vanilat si 2 lingurite de branza fagaras ca are si smantanica si gata

Mergi la inceput