Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata si de la noi...
Giova eu sincer la cerealele cu fructe nici nu mai uit ca Iarina le refuza din start ii plac numai cele cu :orez,porumb,grau,topica si nu mai stiu ce pe acolo.
Anasol dar matinala mai esti draga tie si lui Davidutul cel dragut cu balonul lui cu tot...e o jucarie
Silvi asa am sa-i fac cu putina scortisoara si am sa incerc si marul copt la cuptor ca mi s-a facut mie pofta si pe scumpicul Alain.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Mai fetelor mie imi merge DC-ul super prost

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Silvi, dar nu ai pentru ce sa te scuzi, ca nu deranjezi pe nimeni, mami Alain trece printr-o perioada in care vrea mult lapte, si ce? Laptele e mancare de bebelusi. El e un copil foarte cuminte ca vrea lapte. Si dupa cum pove, ii mai dai si alte bunataturi... mar copt..cu branzica ... iam-iam. Uite, am vorbit cu cu Ralu de curand, si Anastasia tot numai lapte mananca. Mai mananca si altceva, dar nu ca sa se sature. Si e maaaare si dragalasa de numai...tot ce trebuie. Tu poate citesti ce se da pe aici pe forum la bebei si faci comparatie si de asta iti faci griji. Nu te mai lua dupa mama nebuna caree fiind eu ii dau tot ce prind Dariei. Eu ii dau pentru ca imi cere. Daca ceva nu vrea nu o fortez. Si si ea are perioade cand refuza anumite mancaruri. Si Alain trebuie sa aiba anumite preferinte, doar poate tu nu le-ai descoperit inca. Eu am observat ca Daria mananca mancarea cu gust puternic, aromat si acru(iaurt). Refuza mancarurile cu gust fad, ca cele de bebelusi. Si bazeaza-te pe instinctul lui Alain. Daca el refuza carnea (parca asa tin eu minte) nu ii da. Stiu ei mai bine ce le trebuie Alimente indragite de bebelusi sunt painea (eu ii dau neagra) si pufuletii si biscuitii. Astea pe la toti bebelusii am vazut prin manute.

Pupicei si pofta buna !

PS: O informatie: vanilia din zaharul vanilat este un E care se afla pe lista de cancerigene.

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Mai.. ca nu am avut nici o dupamasa linistita toata vara asta Abia astept sa vina iarna sa nu isi mai puna nimeni termopane. Asa m-am saturat de bormasini, ca imi vine sa le sar la gat. Si nu stiu cum se face, ca tocmai cand adoarme Daria se apuca harnicii astia de treaba. Dar macar de or termina odata !!!! Cand termina unul incepe altul.

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
David, Tiberica, Razvan, Clara, Andrei !!!
Silvi adidasi astia sunt de fapt ghete, stil adidas, sa zicem. sunt inalte si ii tine super glezna. Doar ca au talpa mai tare si sunt mai greoi putin. si pt. noi e nasoala trecerea de la sandale la cizme, dar pt. ei?
Mar copt? pai salivez eu, ar trebui sa-mi fac.
Ali eu nu am probleme, ca Marco mananca orice fel de cereale.
Azi trebuie sa mergem sa ne aprovizionam, ca nu mai avem.

Dupa amiaza cumparam combina frigorifica si masina de spalat.
Aseara am trecut cu masina si se vedea lumina la noi in ap. asa era de fain!!!! Lucram zugravii. Doamne ca abia asteptam sa ne mutam, nu mai pot.

Ma doar gatul de nu mai pot. Am luat miere, Tantum Verde, dar degeaba.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ma chinui de o ora sa trimit un mesaj. In sf. am reusit. a trebuit sa deschid din nou forumul.

Deea asa e vara la bloc: toata lumea sparge, zugraveste, pune gresie, faianta si geamuri .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!!!!!!!!!!!!!

Am fost de dimineata sa ma tund. Ce m-a enervat Tibi!!!! Ce scandal a facut la coafor! Nici gand sa doarma. Vai de mine!
No, cam atat ca...ma duc din nou la plimbare.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

AnaSebe, si eu ma gandesc la un coafor, inca de cand am nascut Si tot nu am ajuns la taiat, din aceeasi problema. Cum sa o duc pe Daria acolo? Ca e miros. De aia nu o fi stat nici micutul.

Sa ne arati noua ta freza

Deea

Mergi la inceput

Gagic, azi e Vineri 13

Deea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

david a papat 300 de mar copt cu branza,foarte bun a iesit i-am pus si un pic zeama de portocala ,o delicatesa,ty silvia

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput