Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Am vorbit cu o buna prietena si am aflat de ce are nevoie Emma sapoata respirabine,merg sa ii iau,dupa ce am chinuit-o cu pompitza si i-am scos ceva de areusit fata sa doarma,a si a bagat si un borcan de 125 de prune, care is tare bune, au calorii bune.
Deci in afara de solutzia salina exista un deconegstionant pt nas,chiar si cel care curge nu doar cel infundat si un aparat cu niste pastilutze mentolate,care se baga in priza noaptea si pot dormi saracii,e ca un vaporizator.
Am taiat-o la farmacie, dc tot darme si poate reusesc si eu sa merg la gym, desi dela 4.15de azi de dimineatz anu am dormit si am si facut curat
Va pupam,sanatate si o noapte buna!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Deea am vazut pozele poza aia in care e toata colorata e buna pentru reclama la frumusica.Apropo cu ce sampon o speli pe caput ca are un par foarte fain...Iarine e tot chela(aproape) si mie imi plac fetitele cu parutul mai lungut.
Monica multa sanatate tie si sotului si sa va refaceti repede
Silvi da' e inaltut bine Alain si cu kg. sta foarte bine.
Denisa bine ca ai gasit ceva sa poata respira mai bine Emma,eu cand a avut nasucul infundat i-am pus Karvol (mentolat)pe batista cate o capsula seara si o ajuta mult.

la mamici si bebici.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Clara are febra...38,3...i-am pus un eferalgan, i-am dat sa bea ceiut, iar acum doarme. Nu prea stiu ce ar trebui sa mai fac. Daca doarme si e linistita credeti ca e ok? O s-o scol peste cateva ore sa-i mai dau ceva si sa-i iau temperatura.

poze noi cu noi

Mergi la inceput

Simo eu iti spun ce am facut eu ca sincer mie mi-a fost frica sa ii fac impachetari.Marti noaptea Iarina mi-a facut febra 40 si m-a ajutat foarte mult cartoful crud. Deci daca vrei sa faci asa si nu impachetari...cureti vreo 2-3 cartofi si ii tai rondele mai groase si ii pui in talpile de la picioare si pe piept iar pe frunte ii pui tot cartof dar razuit(pe cea mare) si il pui intr-o carputa ca sa ii acopere fruntea,bineinteles ca i-am bagat rapid si un supozitor de paracetamol de 125 si unul de 80 si inca 2,5 ml. Nurofen. Intr-o jumate de ora avea deja temperatura 37,3. Eu asa am facut ,sper sa te ajute cu ceva. si multa sanatate Claritei.

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Dar pe unde ati disparut dragelor? ?

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

simo-ai grija ,s-o urmaresti toata noaptea,dak simti ca nu te descurci cu impachetari sau cum zicea ali,sa mergeti la spital,dar te descurci tu,noi am scapat cu impachetari de la 39.5 am ajuns sub 38,dar tot ne-a tinut vreo 2 zile,scadea crestea iar,mai baga-i peste 4 ore un novolcamin,sau 2.5 nurofen,sau eferalgan ce ai prin casa

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim0 spune:

Fetelor, multam de raspunsuri....sper sa fie doar o chestie pasagera...acum doarme linistita si vad ca fruntica s-a mai racit...l-am trimis pe tati la farmacie sa mai cumpere cateva antitermice. Eu n-am curaj sa fac impachetari...sper sa nu ajung acolo...of

poze noi cu noi

Mergi la inceput

Simo eu sper sa fi fost numai o chestie pasagera asa cum zici si tu .Poate a trecut febra si e ceva din cauza dintisorilor.Eu stiu ca daca transpira se mai raceste pieluta asa ca mai i-ai temperatura .

ali
IARINA la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, ai incercat cu batista bebelusului sa tii inclinat tubul ala inspre gatut ? Adica, il pui in nara, si il inclini in jos, inspre gura. In pozitia aia ies cei mai profunzi mucisori.

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvi, foarte bine sta Alain si la kg si la inaltime.......wow, 80 de cm.....si eu care am primit azi niste body cu maneca scurta si scrie ca sunt pt 86 cm (sunt din Germania) si ma bucuram ca ii vor fi bune la vara.....dar cine stie, ca Razvanelul are doar 77! Si eu zic sa lasi puiul sa pape laptic daca asta ii place..........eu ma gandeam la un moment dat sa incerci sa ii dai alt lapte, care sa nu il pape asa cu placere si poate papa si mancarica...sa nu dai cu rosii, zic si eu! Cu paturica nu imi fac probleme ca s-ar sufoca Razvan pt ca e atat de groasa si impaturita in 4 si sta mai mullt ca o ....tabla , deci nu se muleaza pe copil, si el oricum are grija sa fie tot timpul cu nasucul la aer, adica se trage si se misca singur iar daca nu reuseste ma "striga". Sacul de dormit nu-l incanta ca il incurca la picioare, si am si paturica din aia care se face sac de dormit dar si aia il.....enerveaza
Despre cura ce sa zic, as incepe si eu de luni, ca maine merg la botezul fetitei prietenei mele si e mancare multa si buna iar duminica sunt pe la bunici la Salva si trebuie sa pap in toate vizitele..............dar de luni chiar ma bate gandul
Moni, sanatate multa si tie si lui Ghita!
Simo si Denisa multa sanatate Clarei si Emmei, sa treceti usor peste noaptea asta!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput