Bebelusi de ianuarie -februarie 2006 (100)
Raspunsuri - Pagina 11
monica70 spune:
Am reusit sa vad pozele cu pictoritza Daria ,cu Tibi la leagane si cu Anutza - careia i-a mai crescut parul,dupa cate vad.Superbe toate!
Parca mai era cineva cu poze nou puse,nu mai tin minte
Ana itzi sta mai mult decat super cu noua freza
Nu mai pot,fug in pat,pana nu se trezeste Diana si ma calareste iar,desi s-ar putea sa imi pice bine
Intru ami incolo,sper.
Pusi la toate
MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
silvi_2005 spune:
Ca eram igura ca uit ceva:
Ioana, f bine ca papa Razvanel, ma bucur tare mult, pupici de la noi. Cat despre patura groasa nu stiu ce sa zic, sigur ca de frig se foia ca am vazut si eu ca de cand il bag pe Alain in sac de dormit doarme mult mai bine si mai linistit.Mie mi-ar fi frica sa nu se bage sub patura si sa ramana fara aer.Alain cel putin merge pe sub patura si iesea cu capul la celalalt capat. Incerca cu un saculet de dormit mare,e mai bine asa ca are manutele libere si ii tine ca o vestuta si la spate, daca e mare se poate si misca in el,Noi ne-am obisnuit cu el si eu una dorm de 10 ori mai linistita.
LunaNoua spune:
Bravo Silvi . Faza cu infometatul am auzit-o la mai multe mamici. Nu se intampla nimic in afara de stresat copilul. Inclusiv eu am aplicat aceasta metoda, cand aveam probleme cu alaptatul, si am fost sfatuita la fel de asistenta pediatra. Nu s-a intamplat nimic din ce trebuia. Copilul nu mananca ce nu vrea, si nu faci decat sa il stresezi.
Tu de la ce varsta ai inceput diversificarea la bb ?
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
Denisam spune:
Silvi- bravo si bine faci cu papa,sa stii ca si eu azi cu Emma,pt ca in sfarsit dupa 5h jumate de nedormita am zis ca se culca si ar fi treb sa ii dau cu linguritza, i-am spus mamei ca eu nu o stresez ii dau bibe sa se culce si mi-a ras 240 cu cereale fara sa se opreasca saraca si acu; trage partzuri canu prea poate sa ragaie.Ii fac si eu mar copt azi cum ai spus, dar duap cum evzi ei sunt ok si cu laptic si eu cred ca in final el is va reveni.
Faza e ca emma a dormit fix 15 min si iara e la joaca, si plus ca ei ii curg efectiv, e ca o sinuzita declansata, eu ii curatz cu betzisorul in fiecare seara nasucul dar acu e zeama, nu stiu ce sa curatz.Nu stiu cum s ao mai ajut..
Moni- sanatate multa si vouasi pupicei, pun o poza sa vedetzi cum e maraita cu noua jucarie, care nu av spun cate chestii are, culri, canta, alfabet, forme,etc.
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Fetele cu bebeii bolnaviori,dati-le sa pape ce le place, asa m-a sfatuit dr. cand era Angelo cu rosu in gat. Denisa foarte bine ai facut, daca stii ca papa cereale la bibe da-i asta
Moni imi pare rau de ce citesc, macar daca era doar unul bolnav...cred ca va este foarte greu sa aveti grija de Diana Sanatate la amandoi si pupicei la fata
Deea de ce nu le spui oamenilor sa lase fata acolo unde este? M-ai dat gata cu povestea Dariei cand erai bolnava la pat
Silvi sa traiasca grasunelul Este si lungut
Am facut si eu curatenie ca este Giorgos afara cu Angelo,aici se insereaza deja de la ora 18.00 si este frigut.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
maraki spune:
Silvi baga si tu la semnatura data nasterii la baiat.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
silvi_2005 spune:
Fetelor ma bucur ca imi dati macar voi dreptate, ca eu una chiar le-am incercat pe toate dar trebuie rabdare si timp, daca el e indragostit de lapte ce sa-i fac, ii dau lapte. Stiu ca in unele tari sunt mame care dau bebeilor numai lapte pana la un an, e altra treaba cu laptele de mama ce-i drept dar si asta e imbogatit cu vitamine si daca mai papa si fructe si ceva legume e chiar ok.
Ma bucur ca papa bebelasii mar copt, are un gust mai special e f bun, maine ii fac si eu din nou.
Denisa, nu stiu ce sa zic daca ii curg asa de tare ar trebui aspirati cu ceva, ceva pompita.Faza e ca la noapte nu va putea sa doarma din cauza lor.
Deea ca sa o inveti mai usor sa-ti dea ceva , ofera-i in schimb un alt obiect si manifesta bucurie mare, pup-o si laud-o cand iti da obiectul pe care i-l ceri.Asa se va distra si va intra in joc mult mai repede. Eu am inceput diversificare de la 4,5 luni cu suc si de la 5 luni cu fructe si morcov,etc...la faza de gusta a mers bine dar a avut o diaree care n-a trecut vreo 10 zile si l-am bagat in morcov si orez vreo cateva zile si dupa aceea n-a mai fost incantat sa pape.
monica70 spune:
Hop si eu,am stat un pic in pat,dar tot cam Ko ma simt,acu m-a prins si spondiloza,ma doare in dreapta la sale cand ma ridic din pat,ca si cand eram gravida .Febra n-am. In rest am mai mancat un cartof si am baut un ceai cu un pic de lamaie. Si mi-e tot frig,desi m-am imbracat bine.
DENISA tare faina e omida aia a Emmei.
Eu nici macar timp sa merg sa ii cumpar jucarii mai smecheroase n-am Desi si din ce are a stricat si spart o multime,inclusiv pianina aia.Mai canta ea ,dar nu i-o pot lasa singura ca e cu coltzuri rupte din plastic.La fel ciocanelul si o multime de alte zdranganele.Cel mai bine rezista inca plusurile Vreau sa ii iau niste papusi care zic "ma-ma" si alte cele,da' cum zicem nu mai apuc si ea se joaca mai mult cu etichetele de la plusuri,le roade
Ca tot vorbira-ti de sac,nici din ala n-am cumparat inca. Eu o acopar cu o paturica ,dar tot descoperita e toata noaptea.Se suceste si se invarteste non stop,dar nu se trezeste.Foarte rar.
Cu papatul si eu zic sa nu ii obligati.Diana dupa ce ieri nu a supt deloc,a recuperat azidimineatza si a mai baut un bibe de cca 100 ml ziua.Atat a vrut.Si de mancar f.putin,mai incerc acum,ca o fi lovit-o foamea.S-a trezit pe la 19.Sa vedem cum mai adoarme
Vad ca nu mai e nimeni pe aici,merg si eu sa vedem cum o conving sa pape.
MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
monica70 spune:
Maraki,Silvi acu v-am vazut.
Diana n-a vrut piure - si era de fructe banana si cu mar,ca dimineazta i-am dat cereale,pana a venit mami cu fructele ca se terminasera Asa ca i-am dat sa rontzaie pufuletzi Aia-s buni,ca poate sta in picioare in tzarc - cu o mana se tine,cu una papa. Si papa si boscorodeste in acelasi timp.Am uita sa va zic de muci.La ea ese aud,da nu curge nimic,iar cu batista aia scot destul de putin si circul e urias evident.I-am pus si eu picaturi din alea negre,odata pe zi si seara(Coldrex?) pe langa ser. rezultatul e ... la fel,cu sau fara.
Vad ca avem bebei super aci,Alain e barbat bine ,iar de EMMA n-am cuvinte. L-a intrecut pana si pe Mario
Mami mi-a zis ca a fost azi in parc o fetitza de 8 luni si arata exact ca Diana la silueta.Da' cica are 12 kg Mami zice ca nici vorba nu se vedeau,nici macar la fatza nu era mai plina. Aia i-a zis insa sa o ia in bratze sa vada diferentza Deci o fi avut oase mai grele si o fi fost mai indesata banuiesc,dar totusi asa
diferentza de 4,600 Tare ciudat!
anasol spune:
moni-multa sanatate
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)