Lifestyle feminin
Raspunsuri - Pagina 2
arinna spune:
www.slabire-sanatate.ro/articole/wellness.php" target="_blank">wellness si herbalife
www.eva.ro/frumusete/articol36.html" target="_blank">masajul facial
www.eva.ro/frumusete/articol246.html" target="_blank">hidratarea pe timp de iarna
"In timpul iernii este bine sa lasi la o parte cremele si lotiunile pe baza de plante, deoarece risti sa dezvolti o alergie la ele din cauza frigului. Daca esti deja alergica, esti expusa de doua ori mai mult deshidratarii tenului...
Scrubul facial trebuie sa ramana in rutina ta de frumusete si iarna - o data pe saptamana. Mastile sunt un pion foarte important in mentinerea unei pieli sanatoase; poti folosi masti hidratante care se gasesc in comert sau poti opta pentru cele de casa. Combina galbenusul de ou cu miere, smantana, kiwi sau banana si vei obtine o masca hidratanta si nutritiva ce te va ajuta sa ai un ten luminos"
.........
Canada
roxana1974 spune:
pai cineva scria ca la 35 incepe declinul...asa ca...pe la 39 poate ne obisnuim cu ideea ![]()
No, vidiazni! Sunt impotriva banarii lui Jocelyn!!!
arinna spune:
Am vazut subiectul
...hai pisicutzelor ce sunteti asa pesimiste, ca daca facem ceva nu-ncepe nik...pana la 60
Eu vreau sa ma pregatesc pentru 60
Canada
arinna spune:
Cand implinesc 60 deschid un subiect si pun poze ![]()
din 2006
si din anul respectiv
sa vedem daca e vreo diferenta
Canada
brendamitran spune:
arinnel.....

Bun subiect,sinistru raspuns cel cu "tot la minus 2 ajungem"....ajungem,dar de ce sa nu avem o viata frumoasa pina ajungem? si de ce sa o consideram o agonie?
Te simti mult mai bine cind ai grija de tine,cind te simti proaspata si frumoasa,nu?
BRENDA
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
A propos de deodorante, daca te referi la antiperspirante, noi deja folosim de ceva vreme numai cristal natural. Cica ar fi din Hymalaya. Si din alta parte daca e, atita vreme cit nu impiedica perspiratia si transpiratia, ci doar omoara bacteriile care produc mirosurile dezagreabile, e perfect.
Simina, cum arata/se foloseste cristalul natural pe post de antiperspirant? Sau n-am priceput eu?

arinna spune:
Brendutzy, esti o scumpa,
, e foarte adevarat ca nu-si avea locul acel raspuns si de aceea am incercat sa fac abstractie de el,in general prefer subiectele creative si unde nu ma incarc negativ - eu vreau sa-mi pastrez privirea si mintea limpede .O fi fost vreo gluma sau toamna nu le prieste unora.
Chiar ma gandeam la tine, ca o sa apari aici..
![]()
Adevarul e ca nu prea m-am ingrijit pana acum, am fost cam dezordonata.Iar partile pozitive vreau sa mi le perpetuez ![]()
Si ceva amuzant- singurele produse mai naturale pe care le-am gasit momentan aici in zona sunt Sapunul din lapte de capra -fara parfum- care miroase a sapun de rufe cum era odata
dar e hidratant si nu avea 20 de chimicale in el, doar vreo 4 si deodorant natural care miroase ca sapunul de barbierit al bunicului de pe vremuri."Exact" ce cautam
Mi-e o frica de chimicale...nici cu fond de ten n-am dat vreodata, numai rosu in obraji din cand in cand...dar nici nu m-am ingrijit cu creme, decat ocazional.Sunt incantata de crema de protectie solara, cica e cea mai buna pentru femei, soarele dauneaza cel mai mult si duce la imbatranire...
Caut ceva eficient acum si pentru iarna, ceva hidratant si cat mai natural - nu din plante ca de-astea am multe, scriam mai sus ca iarna produc alergii dar nu stiu de ce......In orasele mari or fi magazine cu produse organice dar aici(...) le gasesti izolat, pe la farmacii sau supermarketuri.
Sa-ti zic - mi-am luat "aparat" pentru gimnastica Gazelle freestyle si sunt foarte multumita- se facea si la noi reclama pe vremuri, acum nu mai stiu, arata asa www.erlebnisladen.de/cgi-bin/internationalshop/iboshop.cgi?showd590!0,,9901492" target="_blank">Gazelle freestyle
Weekend placut tuturor!
Canada
arinna spune:
quote:
Originally posted by daniella4quote:
Originally posted by Siminaf
A propos de deodorante, daca te referi la antiperspirante, noi deja folosim de ceva vreme numai cristal natural. Cica ar fi din Hymalaya. Si din alta parte daca e, atita vreme cit nu impiedica perspiratia si transpiratia, ci doar omoara bacteriile care produc mirosurile dezagreabile, e perfect.
Simina, cum arata/se foloseste cristalul natural pe post de antiperspirant? Sau n-am priceput eu?
Daniella siAlexis 18 nov 2004
"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"
Eu am gasit ceva despre cristale, am citit ca se gaseste ceva in genul asta la sensiblu dar e 65 ron, nu stiu de ce provenienta este.
Un exemplu www.herbalremedies.com/naturesdeodorant.html" target="_blank">aici
Canada
arinna spune:
De multe ori sanatate = frumusete
www.sanatateata.com/de-retinut/de-retinut.htm" target="_blank">sanatatea ta
arhiva cu articole despre sanatate
Eu obisnuiesc sa ma abonez la revistele interesante online, mai ales cele medicale, si imi vin noutatile regulat
www.kudika.ro/articol/frumusete/3170/Masti-naturale-pentru-ten-uscat-gras-si-normal.html" target="_blank">masti naturale
Canada

Alexis 18 nov 2004