Mamici de martie - aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
ellamiss spune:
Mami 2007completeaza-mi si mie,te rog la UM 17.07.2006 si ziua mea de nastere 07.05.1979.mersi mult de tot.Gravidutelor, am fost joi la spital.L-am vazut iar pe bebita.Doamne ce mai dadea din manute!!!L-a vazut si sotul meu pentru prima data.Domnul doctor mi-a zis ca sunt ok , am trecut de perioada aia critica totusi mai am dureri de burtica.Mi-a spus sa fac morfologie fetala intre 2- 10 decembrie .Si sa-mi fac programarea cat mai repede.Spuneti-mi si mie ,va rog,v-ati facut programare?La ce centre?Dati-mi si mie cateva detalii.Programarea se face prin telefon sau sa ma duc la centru?Care dintre centre este mai bun?Acum nu mai conteaza banii ca o fi vreo diferenta de 1.000.000 lei dar sa fie buna ecografia si sa-mi si inregistreze sa se vada bine.Astept raspunsurile voastre.pupici
ELLA 13 sapt.
Mihaelaaa spune:
BUNA ZIUA LA TOATE .....
GANDACEL- bine ai venit!
Eu sunt bine,abia astept ziua de maine,ca am programare le nea doctor,poate aflam ce port in burtik..(eu cred ca e fetita!!!).
Probabil ca maine voi afla mai multe amanunte despre rezultatul de la bitest,(am fost deja dupa rezultate,si secretara mi-a spus ca e totul in ordine,dar vreau sa-mi zica doctorul asta,asa ma voi linisti).Maine va trebui sa merg singura ca sotul nu se poate invoi,si pt ca doctorul vorbeste f f f repede si cu accent pe-deasupra mi-e teama ca n-o sa inteleg totul,(ca eu sunt cu limba germana abia la inceput).Sper totusi sa pricep ce este f important si maine dimineata sa vin cu vesti bune....
A pus si poza la burtik de 16sapt + 1zi...
Aaaa,sa nu uit....ELYANNE....frumoasa burtika ai....
Va pe toate...
16+
Mihaela
ellamiss spune:
Fetelor,nu-mi raspunde nimeni?Eu sunt la un net acum.Mai astept, poate imi raspunde cineva.pupici
ELLA 13 sapt.
Gandacel spune:
ellamiss, mi-a fost jena sa-ti raspund tocmai eu, care nici nu-s inca in lista!
Ginecologul iti poate da trimitere la cineva anume, in care are incredere, sa faci morfologia fetala. La noi asa a fost. Daca vrei insa sa faci de capul tau, poti suna, ori te poti duce la un centru sa-ti faci programare, spui pentru ce si gata! Cele mai bune centre (ori ma bine zis, cei mai buni medici) sunt cu agendele incarcate cu luni de zile in avans... Deci daca ai trimitere de la cineva "special" te poate ajuta sa prinzi eco in saptamanile care trebuie, nu prea tarziu. Eu merg tot la dr. Pop, de la Diagnosis, ca si cu prima sarcina, pentru ca e bun si pentru ca am trimitere. Chiar azi imi fac programarea. Adica mi-o face el... cand poate, iar eu trebuie s-o respect. Altfel nu-l mai prind. Centru bun mai este Unirea, acolo nu-ti trebuie trimitere ca sa prinzi un loc, poti incerca. Mai este Medlife, la dr. Chitescu, care e foarte buna, mai sunt si alti medicii buni acolo.
Gandacel 13+ si Bogdanel (14.11.2005)
ralualexandrei spune:
Eu mi-am facut programare ptr 14 nioembrie la dr Iosup ,atunci bb va avea 22 de saptamani .Doctoritza mi-a dat trimitere insa nu stiu ce relevantza are ptr ca oricum se plateste,asa ca faci programare prin telefon si basta,important este ca bb sa aiba intre 20 si 22 de saptamani ptr ca atunci se vede totul mult mai bine.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 17+ album no1 album no2 albumul no3
Gandacel spune:
Mie pentru morfo fetala mi-a dat trimitere pentru saptamanile 18-20! Si cu Bogdan, si cu cel din burtica. Iar trimitere imi trebuie pentru ca altfel imi face eco dupa ce nasc, cand gaseste liber... Asa e la medicul asta la care merg. Dar sigur ca la celelalte doua clinici nu e nevoie. Am incercat...
Gandacel 13+ si Bogdanel (14.11.2005)
magdutah spune:
Buna fetelor,
eu tocmai imi fac "Siesta" dupa si am zis sa vad ce mai e nou pe aici. Vad ca multe povestesc de ce poftesc in perioada asta, dar la mine totul e ca inainte...poate mai tarziu s-o schimba ceva (in bine sper )
kmi: eu nu cred ca a ajuns alcoolul la bb ... al meu doctor mi.a spus ca nu e bine sa beau, dar la anumite ocazii o jumate de pahar de vin nu face rau ... asa ca nu ai de ce sa iti faci griji .
Mihaelaaa: poate ca deja stii si de site-ul asta: www.babycenter.de Eu intru si pe el ca sa invat termenii in germana! Nu iti fa griji ai sa intelegi totul!
Mihaelaaa spune:
magdutah,as intelege sigur daca n-ar vorbi doctorul asa repede si n-ar prescurta in halul asta cuvintele....eu am invatat aici la scoala germana literara,inteleg daca se vorbeste asa ca la TV.Dar astia parca nu-s intregi la cap,fac germana "varza"....Ma indoiesc ca o sa inteleg TOT....Da probabil ca o sa-i zic doctorului sa vorbeasca mai rar,daca nu reusesc sa ma tin dupa el.....
Mihaela
adelyna spune:
roxanici m-ai facut sa rad cu clisma.Stai linistita ca nu este chiar asa.Poate ai noroc si pana ajungi sa nasti nu mai ai nimic in burtica(doar bebe).Mie la prima nastere mi s-a rupt apa la 4 dimineata si am nascut la 13.Deci nu mai mancasem de seara si nu avea ce sa mai fie acolo.
Eu inca sunt in tensiune,nu mai am chef de nimic,vremea ma deprima si astept....
16