Mamici de martie - aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

fetelor,

ieri m-am chinuuit toata ziua sa intru pe site si nu am reusit cu nici un chip , am incercat si de la calculatoare diferite, dar tot nu s-a putut!

Absoluta: mie mi se mai umfla din cand in cand mainile si piciorele cand merg foarte mult pe jos sau sunt obosita. Astazi insa m-am trezit cu mainile umflate de nu pot scoate verigheta dupa deget. Sper sa fie ceva trecator, stiam ca se umfla doar daca nu poti elimina apa din corp ... sper sa nu fie cazul !
Cum a fost la nunta? Ai gasit pantofi potriviti? Vineri am si eu o nunta si nu am probat inca pantofii si nici hainele sa vad daca imi mai vine ceva (), mai ales dupa concediul la mama...
Katink: sincer nu m-am speriat cand mi-au spus ce tensine am. De cand mi-au dat vitaminele si celelalte medicamente imi mai masor singura acasa tensiunea. Parea totul normal... eu in dimineata aia speram sa imi spuna ca e tensiunea scazuta si nu mai trebuie sa iau medicamente , dar se pare ca nu am eu norocul asta. Tu de ce trebuie sa iei magneziu ?

Kisstherain999: ar fi bine sa iti masori tensiunea, pe mine mereu ma intreaba doctorul daca nu cumva ma doare capul ... caci am tensiunea mare

Pupi la toate si duminica placuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna! Vad ca in week-end e mai liniste. Asa reusesc si eu sa citesc totul pe indelete....
Probleme cu constipatia am si eu. Am incercat din remediile voastre dar nu prea dau roade. Acum fug sa fac o mica siesta ca de maine incepe iar nebunia. Si mai pe seara iesim la cumparaturi. Ma gandeam sa-mi iau iaurt cu cereale poate or fi bune.
Prietena mea (cea care a slabit 12 kg in primele 3 luni de sarcina), pacienta dr. Tutunaru , si-a schimbat in sfarsit medicul si acum e internata la Giulesti. Exista riscul sa piarda copilul ( are 16 s)dar eu sunt optimista ca va fi bine.
Va urez duminica placuta si sanatate voua si bebeilor.

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Elyanne felicitari pt. bebeii sanatosi si pt. fetita. Stii ca eu iti proorocisem 2 fete? Sa nu ma bati! Daca se dovedeste ca fata mea e tot baiat sint dispusa la un schimb. Ce zici? In ciuda ecografului eu tot presimt ca am doi baieti in burta. Prea sint din cale afara de lenesi amindoi!
Cu programarea mai bine asteapta si luni, ca atunci intra mai multe fete pe forum. Oricum tot o mamica de martie-aprilie cred ca ar fi cea mai interesata de oferta.

Tzuna multa sanatate prietenei tale si bebelusului ei. O sa fie bine, sint sigura!

Duminica faina, fetelor!

Monica x2 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

buna fetelor!!vreau sa va pun si eu intrebare...voua pe perioada sarcinii nu vi se pare ca aveti un miros deosebit?adica ca voi mirosi-ti intru-un fel mai special??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Arissa, multumesc pentru urare, sper sa am bafta! In legatura cu concediul de maternitate... nu-l voi lua decat pentru 2 luni si jumatate, pentru ca dupa aceea voi avea vacanta de vara si dupa vacanta ma intorc la scoala. Fiind inscrisa deja la grad nu voi raporta nimanui (ma refer la inspectori) ca stau acasa, chiar si 2 luni, pt ca nu vreau sa ma amane pentru anul viitor cu inspectiile. Eu am avut o colega care a venit din concediul de maternitate pentru a sustine inspectia speciala si lucrarea, deci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

Io ce va spun ca am avut un week-end cu peripetii...vineri dupa-amiaza am hotarit ca ii las masina sotului si io ma duc cu autobuzul spre casa (bine aveam in plan si un pic de shopping), toate bune si frumoase pina aici, numai ca in autobuz dupa vreo trei statii imi simt inima ca o ia la trap, incep sa mi se infunde urechile si mii de puncte negre imi incetosau privirea....m-am speriat ingrozitor, am zis ca lesin pe acolo, am apucat sa ma dau jos laprima statie si noroc ca era o banca acolo...l-am chemat pe sotu, care a batut recordul la strabatut Calea Dororbanti si Stefan cel MAre, si abia dupa un timp am reusit sa-mi revin...nu-mi explic de la ce, ca aglomeratie nu era, sotu zice ca n-am baut lichide, socru meu zice ca e de la tensiune... voi ce ziceti?????????????

...iar duminica am fost la Carrefour...ca aveam chef de varza murata, de pui la rotisor, caise uscate.....si dupa ce le-am mincat pe toate plus niste ciocolata + citeva guri de apa minerala sa te tii revolutie la mine in burta ...de am scapat de una doua...mai mai sa trec in extrema cealalta...

Va pupic si va doresc o saptamina minunata

12+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Neata,
Roxigeo,am ras putin de ce ai scris tu pentru ca ambele situatii le-am trait si eu.Faza cu ameteala si cu punctele negre am patit-o acasa zilele trecute.Nu stiu sa iti spun de la ce e.Tind sa cred ca este totusi de la o lipsa de calciu sau magneziu.Iar faza cu am patit-o ieri,cand am fost la piata si am luat castraveti murati,ca muream langa ei de pofta,iar dupa aceea am gustat struguri.Evident dupa aceea am baut o gura maaare de apa plata.Finalul nu trebuie sa ti-l mai spun...

Pupici,
Mada19+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Fetelor eu am o pofta nebuna de bere , ieri am fost la parinti la gratar dupa care la niste prieteni si am baut jumate de pahar de ala mare de bere si inca cu alcool, o fi ajuns la bebe? stiu ca nu e bine alcool in sarcina, dar nu stiu ce ma apuca, daca era bebe baiat mai intelegeam , poate ii era si lui pofta dar asa???......

20+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna, fetele!
Am citit subiectul vostru cateva saptamani si, cand vedeam ca se pierd sarcini iar eu eram cu frica in san, am zis ca mai bine nu ma bag la voi, ca si asa am scutecele de la BOgdan, care imi ocupa timp... Insa vad ca treburile s-au mai linistit, povestile au devenit frumoase si as vrea sa ma alatur si eu voua!

Ma treceti si pe mine in listuta, va rog? Am asa: UM 17 iulie 2006, DPN 23 aprilie 2007, o sa nasc tot cu dr. Protopopescu, Spit. Municipal, ca si prima data. Data nasterii mele este 11 dec. 1971. Multumesc.

O sa incerc sa tin pasul cu voi, insa nu va asteptati la prea multe, pentru ca am un baietel de 11 luni care imi ocupa tot timpul si inca putin pe deasupra! Deocamdata nu am nici un fel de ajutor, sunt in cautari pentru femeie la curatenie macar... mai apoi va trebui sa caut bona pentru Bogdan, ca nu voi mai putea sa-l tin in brate (deja n-am voie...) si va fi nevoie sa merg si la doctor si...
Revin.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Am revenit.
Sa va zic mai multe. Am nascut prin cezariana, am ramas din nou (cu bebe din burtica) dupa 8 luni si jumatate. cam devreme, dar vom vedea in timp care va fi evolutia.
In sarcina cu Bogdan, am avut colul scurt (acum la fel, se pare ca asa il am) nu am vrut sa fac cerclaj si am dus sarcina pana la 40 sapt si o zi. Fara suplimente de vitamine decat din luna a sasea (o jumate de materna pe zi), calciu doar in ultima luna, fier la fel.
AM mancat mult si de toate, ca si cum n-as fi fost insarcinata, am avut greturi intre sapt. 6-10, apoi din nou in ultimele doua inainte sa nasc. Am luat 13 kg cel mai mult, in ultimele doua sapt am scazut cu unul... Bogdan s-a nascut cu 3,450 kg.

Acum, am o sarcina care a inceput cu greturi mari de tot in sapt a 6-a, insa nici acum nu s-au incheiat. E posibil sa nu ma lase deloc. Am luat in greutate un kg. Mananc tot mult, tot de toate. Asta e felul meu. Desi e a doua sarcina, abia se cunoaste burta deocamdata. Insa nu ma mai incap pantalonii, deci am pus ceva grasimuta de protectie pentru bebe. De cantarit/masurat eu o fac doar o data pe luna, pe 20 ale fiecarei luni, deci va zic atunci dimensiunile (pe care le compar si cu cele din prima sarcina!).

Maini si picioare umflate... n-am avut nici in ultima zi. Sper sa fie la fel si acum. Secretul este sa bem cat mai multe lichide (contrar a ce as fi crezut daca nu as fi citit) si sa mancam foarte putin sarat (nu complet nesarat, pentru ca in lipsa sarii, corpul produce o substanta de compensare, care face mai mult rau decat sarea).

Nu stiu cand voi reveni, sper sa va gasesc sanatoase si voioase si sa am timp sa raspund tuturor.

Pupici.

Gandacel 13+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput