Mamici de martie - aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua la burtici!

BiancaM - problema cu maioneza este sa nu contina ou crud - pentru ca de acolo poti sa iei diverse boli (nu mai stiu care ), asa ca poti sa-ti faci tu singurica acasa cu ou fiert (tare), mustar, ulei si lamiie (la mine merge doar cu foarte multa lamiie, ca sa nu fie greata), mie dr. mi-a spus ca maioneza din magazine nu e indicata, ca nu stii ce contine. Apropo de mincare, io pina acum am terorizat pe toata lumea, la inceput cu iaurt, covrigei si muraturi iar apoi cu supa cu galusti, ciorba de peste, mincare de conopida si in special orice mincare de legume, si cind tegindesti ca eram o carnivora inainte, multa pizza si in general orice contine cascaval. ca sa nu-ti mai spun ce pasiune am pentru piine
pupici si pofta buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

Salutari la toate burticile!
Sunt si eu o viitoare mamica de martie si va citesc forumul de cateva zile.
Absoluta stai linistita ca nu e o problema ca nu il simti pe bb inca. Si eu am simtit-o pe bebelina mea la 18 sapt si ceva si la inceput erau foarte fine loviturile ei,acum sunt mai puternice.

Va pupic pe toate si sarcina usoara!

Iza si Alessia

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Andra, La multi ani pentru baietelul tau! Cred ca esti tare mandra cu el... dar si el cu tine! Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de el si de ceilalti iar lui ii doresc tot binele din lume, sa aiba parte de bucurii si impliniri!

Si eu cred ca mi-am simtit bubulinul sau bubulina dar nu-l simt des deaceea sunt inca in dubiu daca e sau nu e. Referitor la trebuie sa va spun ca eu am avut unele probleme dar mi-a fost jena sa va spun, gandindu-ma ca nu s-a mai confruntat nimeni cu problema, dar vazand ca ati deschis subiectul... eu am avut o scurgere rozacee dupa. Nu a curs sange dar se colorase scurgerea in roz. Dr mi-a zis sa iau No-spa si mi-a trecut, insa data urmatoare a fost la fel, drept care acum stau cu putina teama pentru ca nu as vrea sa renunt de tot. Voua vi s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Iza abia acum am vazut mesajul tau si am citit ca esti din Targoviste. Eu sunt din Fieni si m-ar interesa la ce dr mergi si daca e bun pentru ca eu vreau sa merg la un alt dr ginecolog pentru ca nu pot naste cu dr mea. Asa ca sunt in cautare de dr buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

Continuarea va fi aici: Capitolul 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

quote:
Originally posted by Rebiana27

Iza abia acum am vazut mesajul tau si am citit ca esti din Targoviste. Eu sunt din Fieni si m-ar interesa la ce dr mergi si daca e bun pentru ca eu vreau sa merg la un alt dr ginecolog pentru ca nu pot naste cu dr mea. Asa ca sunt in cautare de dr buni.

BUNA Rebiana,ma bucur sa te cunosc.
Eu merg la domnul doctor Florin Florescu si eu spun ca este destul de bun,si dupa cum ma trateaza pe mine si dupa nr de paciente pe care le are mereu programate,deci....cred ca merita sa te duci cu incredere la o consultatie la dansul. In afara de asta are cel mai performant ecograf din judetul nostru.Iti doresc bafta si sarcina usoara.

Iza 21+ si Alessia

iza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna fetelor.
noi am fost in turcia si de aia nu am raportat ce se mai intampla cu mine si cu bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Sunt noua pe acest forum
Va salut pe toate si va spun ca am vreo 14 saptamani dupa mine 16 dupa ecograf
Ma bucur foarte mult ca am ce invata de la voi
Va sarut si ne mai auzim

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Noi am fost in TURCIA dupa marfa si de aia nu am raportat ce se intampla cu mine si cu bb.
Suntem bine amandoi,luni mergem la eco poate ne arata ce o sa fie ca prea rusinos este bb meu.
KATINK inca nu stim cand o sa plecam definitiv din romania,si inca nu stim unde o sa ne stabilizam in EGIPT sau in ALBANIA pt ca sotul meu mai are inca 2 an de specializare,asa ca ramanem si ceva vreme aicia in romania.
ELYANNA la multi ani pt fetita ta.
fetelor eu sunt in saptamana a 17 si inca nu am simtit pe bb,si sunt un pic ingrijorata dar dr si sotul meu spun ca nu este nimic ca o sa simt.
oare mai este vre_una in saptamana a 17 si inca nu a simtit pe bb?eu abia astept sa ma duc lun sa vad ce face bb meu.
sper ca nu va plictisesc cu atata scris.
va pup
madmat17+

Mergi la inceput

andra la multi ani pt baitelul tau,
va pup
madmat17+

Mergi la inceput