Mamici de martie - aprilie 2007 (7)
Raspunsuri - Pagina 29
Sori1980 spune:
Am uitat sa spun ca eu ma trag din Iasi. Am si acum prietene acolo cu care tin legatura de ani de zile, desi nu am reusit sa ma intorc in tara si nici nu stiu cand o sa ajungem inapoi. Noi avem si multe rude aici. Dar Monica, ai dreptate ca distanta mai putin conteaza. Tare as veni la un mic si o bere fara alcool
.
carmenefr, la noi dr. nici nu cred ca a incercat sa se uite sa vada ce e bebe la 13 sapt. cand am facut eu ultima eco... a zis ca e prea devreme. Acum sunt asa nerabdatoare sa aflu, de aia vreau sa fac ecografie 3D cat de curand
.
Elyanne, la multi ani fetitei tale, sa va creasca mare si sa aiba mult noroc!
anaalina, intrebai de
... noi n-am facut deloc pana acum, in concediu, cand am
o data, dar si acum a fost cu multa grija (asta pt ca eu am avut complicatii la inceputul sarcinii). N-am avut probleme, dar dupa aia, am incercat sa ma spal putin, usor intern, si mi-am simtit colul f. mare si f. jos... asa e normal, voi ce stiti despre asta? Chestia e ca obstetricianul meu nu mi-a facut niciodata control intern, de cand am ramas insarcinata, si habar n-am daca totul e ok acolo jos. Oricum, dupa
, n-am sangerat, si n-am avut nici o durere, deci imi imaginez ca e ok. As vrea parerea voastra, pt ca nu am gasit in nici o carte despre sarcina despre cum este colul in timpul sarcinii, si nu ma pricep.
Sori 14+
mada_rozz spune:
Buna dimineata burtici,
Am fost ieri la doctor,nu m-a cosultat,mi-a facut doar ecografie 2D,dar spre sfarsit a dat pe 3D si am reusit sa ii vad fatza bebelului meu.Statea cu manutza in dreptul fetzei,dar am reusit sa il vad cat de cat...asa de drag imi e de el...ca imi venea sa pup ecranul ala..
Pentru dureri mi-a spus sa iau No spa.Daca nu mi-a zis nimic altceva inseamna ca sunt normale durerile si nu trebuie sa ma ingrijorez.De bebe mi-a mai zis ca are 400 de grame si este cu o saptamana mai mare.M-a trimis sa fac morfologie fetala la 21 de saptamani,adica saptamana viitoare,apoi sa revin la el.Eu am mai facut morfologie fetala la 18 saptamani...nu prea inteleg de ce trebuie sa fac iar.
Eu pentru infectia urinara am luat ampicilina 10 zile,dar trebuie facuta antibiograma pentru a vedea la ce antibiotic este sensibil microbul.
Va pup,
Mada
20+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
ralualexandrei spune:
Buna dimineatza fetelor!
Acum 10 ani,10 ani,Doamne ce repede au trecut,il nasteam pe Robert.Astazi m-am trezit dimineatza sa-i pregatesc plasutele cu sucuri si fursecuri ptr scoala.Am vrut sa-l duc eu la scoala insa m-a refuzat ferm.De la o anumita varsta incolo e rusine
sa vii cu mama la scoala.
Au trecut anii in zbor si eu nici nu i-am simtit.
Azi noapte bb la fel de vioi,de fapt de 2 zile parca il simt mai mult ca niciodata ,face tumbe sau danseaza ,nu stiu dar de cate ori il simt ma umple fericirea.Tati la simtit si el ptr prima oara si a fost foarte emotionat,parca ar fi primul copil.
Peste vreo 2 saptamani merg si eu la morfologie fetala,abia astept si poate aflu daca tati are dreptate si e un voinic sau poate eu am dreptate si avem inca un exemplar de Andra in miniatura ptr a teroriza viitoarele generatii de barbatzi
.
Carmen si bb al meu e mai mare ca si greutate,insa masuratorile au aratat varsta reala ,insa asa e el mai impanat.
Anaalina,eu nu am avut nici o retinere fata de
,este adevarat ca nici nu am avut sangerari sau altceva ,asa ca nu am avut nici un motiv sa ma abtin,spre fericirea mea
.
Va doresc o zi minunata!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si
18+ album no1 album no2 albumul no3
BiancaM spune:
'Neata!
Off, dupa ce m-am chinuit sambata toata dimineata sa fac mancare, azi la prima portie de ciorbita de perisoare, am luat 2 linguri si am zis pas. Nu stiu ce sa ma mai fac cu mancarea!
Voi ce mai mancati, poate imi dati si mie idei, ca nu stiu ce sa mai fac. Maine o sa-mi fac o supica de pui, ca am vazut ca aia pot sa o mananc bine. Problema e ca oricat m-as chinui eu nu o sa fac niciodata mancarea sa aiba gustul ca aia de acasa
. Inainte de sarcina mancam orice, acum aproape nimic nu-mi mai place cum miroase sau se simte la gust. Problema e ca trebuie sa-i asigur bebelui dar si mie necesarul de vitamine, proteine si fibre. Cu prima si ultima merge, cu proteina stau prost
.Fetele din SUA, voi ati gasit cumva o maioneza in comert care sa fie sigura d.p.d.v. al oului?Parca o salata boef ar merge,
dar nu se poate cu ou
.
Sper ca nu v-am facut capul calendar, dar eu de cand am slabit vreo 3 kg in luna 2 n-am mai pus nimic la loc si ma tot gandesc ca nu-i bine, de asta mi-am spus of-ul aici.
17
Sa fiti iubite(iubiti)!
http://new.photos.yahoo.com/ibianca2003/albums/
Selene spune:
Salutari la toate burticile!
Vroiam doar sa ma laud ca am comandat si eu blugii de la Tarafashion si sunt super! Desi sunt in Timisoara, au venit foarte repede - i-am comandat duminica seara si azi i-am primit deja si sunt mult mai ieftini si mai comozi decat cei pe care i-am vazut pana acuma in magazine. Aceia erau blugi normali cu talie joasa ce aveau cusut ceva material de la talie in sus. Si eu nu prea mai pot purta blugi cu talie joasa ca ma deranjeaza nasturele si stau la birou cu el desfacut! Dar astia sunt foooooooaaaaaaaarte comozi! Si in plus, mai ieftini decat cei din magazin! Deja ma gandesc sa mai imi iau o pereche - desi cred ca astept sa mai apara ceva modele mai groase, de iarna...
Asa ca daca nu ii aveti inca, vi-i recomand! 
Elyanna, felicitari pentru ziua Elenei!
Ai gasit cadoul potrivit?
tuturor!
17+
absoluta spune:
Fetelor sunt ingrijorata rau...
Eu am 18 sapt si inca nu l-am simtit pe bb. Tocmai joi merg la doctor, dar pana atunci simt ca innebunesc.
De ce nu-l simt? De ce nu misca? Ce sa intampla??????
anamana123 spune:
salut!
trebuie sa ma prezint si eu, ca deja citesc forumul de ceva vreme, m-am si inscris de vreo luna jumate, dar n-am reusit sa scriu pana acum.am 30 ani, sunt profesor de engleza si romana dar nu mai profesez pt ca am plecat in belgia cu sotul meu de aproximativ 2 ani. suntem destul de singuri aici si asta ma doboara mai ales ca sunt la prima sarcina si nu pot imparti cu familia si prietenii emotiile si sentimentele pe care le traiesc. am intrat deja in sapt 21, iar joi avem ecografia de morfologie. am mari emotii; de vreo 2 nopti nici nu mai pot dormi bine. tot ce imi doresc e ca bebe sa fie sanatos.
la mine sarcina a fost f usoara, nu am avut nici un fel de probleme cu greturile sau voma, am luat 4.5 kg in greutate. la prima eco, pe 1 sept, bebe era f bine, dr. mi-a spus ca se misca mai mult decat majoritatea bebeilor de 12 sapt. insa am un mare stres: din cauza pozitiei sau nu stiu sigur am descoperit mai tarziu ca dr. nu i-a vazut SNC. am intrebat-o pe moasa si ea mi-a zis ca nu-i nimic neobisnuit, insa de atunci am angoase. prin sapt a 18-a l-am simtit prima oara pe bebe( eram la cursul de franc) si de atunci pana sapt trecuta nu l-am mai simtit. acum se misca f mult. mai ales seara la culcare daca stau cu burtu-n sus!
sper sa fie totul bine!
a mai patit cineva asa cu sist nerv central?
aa! am uitat sa spun ca bebe ar trebui sa vina pe 12 martie!
anamana123 spune:
nu te stresa! tocmai am scris mai jos ca si eu l-am simtit o singura data in sapt a 18-a si de atunci nimic pana in 20. asteapta inca 2-3 sapt fara sa te impacientezi si ai sa vezi ca-l vei simti! sunt persoane care nici nu-l simt pe bebe pana prin sapt 22, mai ales dc e prima sarcina!
roxanici spune:
Andra, La Multi Ani voinicului! 
Absoluta nu te impacienta, nu e nici o pb cu bebe daca nu il simti inca, unele mamici il simt la 22 de sapt. Mai ales daca esti la prima sarcina se simte mai tarziu decat la mamicile cu experienta.
roxana
18+