Mamici de martie - aprilie 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Salut la -te...

Mult ati mai scris, intr-o saptamana! V-am citit repede, repede, si am vazut zi ce pozici dragute ati mai pus pe album!

Elyanne, felicitari pt fetita! Asteptam sa vedem daca o sa fie si un baietel.

Andreea20, am vazut pozele tale, esti tare frumusica si inainte de burtica si acum!

Monica_b, ziceai undeva de o adunare la tine in curte cu mici si bere fara alcool... si eu, si eu! Ce fain ar fi, daca n-as sta la capatul celalalt de lume, sa ne intalnim asa. Si mi-e o pofta de bere!!! Apropos, acum am observat ca tu ai carucioare de fetita si baiat... Cand ai aflat? Felicitari, super!!!

Vani, mergi la control pt. petele maro, OB-ul meu le-a luat in serios cand am avut la 6 sapt. si era un cheag retroplacentar. POate sa nu fie nimic grav, dar mergi neaparat la medic sa vezi ce se intampla.

Noi am fost la mare in Cuba o saptamana, la plaja. A fost fain, bebe s-a comportat bine. Aveam emotii despre cum am sa ma simt in avion, dar n-am avut probleme. Singurul lucru care m-a deranjat a fost fumul, mai ales ca in statiune erau si multi englezi, care fumau tigara de la tigara. Parca niciodata nu m-a deranjat asa ca acum... nu stiam cum sa ma mai ascund. Noi nu mai suntem obisnuiti cu fumul de tigara, pt ca in Ontario de vreo doi ani, fumatul e interzis in orice incapere inchisa, inclusiv discoteci, restaurante, etc...

Am vazut ca v-ati prezentat... hop si eu, am 26 de ani, am emigrat in Canada la 19 cu parintii. Am terminat facultatea (in 2003) de Relatii Internationale/Spaniola. Dupa aia am facut Master in Traducere, pe care l-am terminat in 2004. Am lucrat la o ambasada ca traducator un an, dupa care, fugariti de frigul din Ottawa (-40 grade iarna), ne-am intors la Toronto, si acum lucrez tot ca traducator la o banca. Sunt cu sotul meu de 5 ani, casatoriti de 3 ani, ne-am cunoscut in facultate, la clubul studentilor romani. Bebe-le din burtica e foarte dorit, foarte planificat si nu s-a lasat deloc asteptat, pt ca am ramas din prima luna de incercari. Am pus si cateva poze in plus in album, cu burtica acum la mare.

Inainte sa inchei mesajul, o intrebare... cand s-a vazut bine, bine la voi sexul lui bebe la ecograf? Parca n-am rabdare sa astept pana la 20-22 de sapt. cand o sa imi faca doctorul eco. morfologica . Vreau sa imi fac o ecografie 3D cat de curand, ma gandeam la 16-17 sapt., oare o sa se vada?

Pupici la -ute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vani spune:

Multumesc tuturor burticutelor care mi-au raspuns!(am mai scris un mesaj acum cateva zile,dar nu a aparut)
Am intrbat dr. OB si nu mi-a zis mai nimic "Keep an eye On !"Astia pe aici sunt zgarciti in explicatii.Daca se mai intampla.....le dau bataita,ca sunt ignoranti.
Sa aveti grija de voi si de bebei.
21 W Vani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata burtici
sa incerc o prezentare si eu, am 25 de ani casatorita de 2 si ceva, dupa o relatie de 11 ani ( eu eram in cls a 7-a), am terminat facultatea de finante banci , in Bucuresti de unde sunt si unde am crescut, am un nazdravan de 1 an si 11 luni, si asteptam al 2 nazdravan super dorit , dupa ce am pierdut o sarcina
sotul meu e mai mare cu 2 ani ca mine , un inginer in devenire, si genul de sot si tata pe care si l-ar dori oricine( sa nu il deochi)
eu ca zona stau prin pantelimon, iar plimbarile cu Silviu le fac in IOR asa ca daca ai e cineva prin zona , poate reusim sa ne vedem, sau cu oricine doreste oriunde puteti , caci posedand carnet si masina pot ajunge unde vreau

Alexa18+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata la burtici!

Raportez si eu repede, dupa un week-end in care simbata am lucrat, si apoi am avut curtea plina de musafiri (pentru ca pe un prieten la apucat ca el vrea gratar - si io i-am zis "n-ai decit sa vii sa-ti faci", oamenii s-au mobilizat..asa ca simbata am stat la aer pina ne-a luat bitiitu....iar duminica am demolat sifonierul...cu schimbatu hainelor de vara cu cele de iarna...bine acu` ramine sa vedem ce o sa ma mai incapa din ele

Azi dimineata am ajuns in sfirsit la analize...unde iar am reusit sa ma enervez..ca evident mai era ceva de platit in plus...si iar ma intreb io de ce platesc luna de luna milioane la asigurarile de sanatate...daca tot mai am ceva de platit cind ajung pe la dr?????

Gata m-am calmat.... io sunt pe deplin de acord..si io pot veni oriunde in Bucuresti...totul e sa ne si mobilizam

Acum sa va spun despre mine....am 27 de ani, ma incadrez perfect in zodia mea - fecioara - meticulos, ordonat pina la obsesie si critic desavirsit...sunt casatorita de 1 an si 4 luni, iar cu sotul meu sunt impreuna de trei ani si 4 luni, sotu din dotare este cu 8 ani mai mare...da` pentru noi nu are nici o importanta asta, mai ales ca cine ne vede zice ca suntem de o seama sau ca el e mai tinar...asa ca el e botezat tinerelul familiei... bb a fost foarte dorit de el mai ales, bine el de cind l-am cunoscut am stiut ca-i plac copii si ca isi doreste oricind si oriciti....asa ca anul acesta m-am decis si io ca ar fi cazul s-al facem pe primul, si in functie de cum merg lucrurile mai negociem
Am uitat si partea profi, eu am lucrat de pe la 18 ani, obsedata sa am banii mei, am facut si facultatea in acelasi timp - licentiata in Jurnalism si Stiintele Comunicarii, si de 8 ani lucrez in televiziune (spun genereic pentru ca am trecut prin mai multe) si sper sa lucrez pina aproape de DPN

Sper ca nu v-am zapacit prea tare
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Gabysilucy...e super ca mergi la Cioata si eu am auzit numai lucruri bune despre el...unul din cei 2 doctori la care voiam sa facem eco morforfologicae Cioata numai ca se face greu programare la el...eu in august am vrut sa-mi fac la el si asistenta mi-a zis ca e liber de-abia in octombrie...dar acum am aflat ca niste prieteni fff buni sunt prieteni cu el de fanilie si prietena noastra a nascut cu el...si au zis ca imi pot face o programare direct la el sa ma primeasca cumva sapt asta sau macar cealalta....apropo daca mergi maine poate imi pov si mie cum e .... cum vb cum se poarta...etc...si apropo niste preturi la eco la el...
Te pup si multa bafta maine.

Karra http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;17;29/st/20070319/dt/-4/k/1de9/preg.png
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabysilucy spune:

karra80, e adevarat, si eu am facut programarea acum o luna, deci.... e tare solicitat,noi avem programare maine seara, deci cred ca are un program foarte incarcat. chiar acum am sunat la cabinet ca sa intreb daca ramane valabila programarea , sa nu mergem degeaba pana la timisoara, pt ca chiar si un drum de tm , ma oboseste.
piomaine promit ca o sa-ti scriu si o sa-ti povestesc totul amanuntit.
va pupacesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Buna fetelor!
Am reusit sa ma inzdravenesc putin dupa ce 2 zile a stat numai in pat sub paturi sa transpir, m-a luat raceala cu febra si tot tacamul; nici acum nu sunt prea bine dar macar m-am ridicat din pat; Mersi pt sfaturi , le-am incercat pe toate dar parca nimic nu mai mergea, totusi antibiotic nu am luat, am incercat sa tin in frau febra, cu toate ca nu e bine in sarcina;

Elianna sa-ti traiasca printesa, sa va aduca numai bucurii si sa fie sanatoasa!

Maine am si eu programare la eco, sa vedem ce ne mai zice, oare la eco se poate vedea si placenta , lichidul amniotic? data trecuta am uitat sa intreb , sper sa nu mai uit si acum;

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns phili spune:

pentru mami 2007 va rog sa-mi trece-ti si mie UM 11.07.2006 DPN 17.04.2007 SI DATA NATERII 04.11.1972 .VA MULTUMESC MULT!!
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

buna fetelor
eu nu prea ma simt bine.....ma inteapa foarte rau in partea stanga exact sub coaste....ce o fi??? daca stau intr-o anumita pozitie nu ma mai inteapa.
o avea vreo legatura ca in we am stat foarte mult in picioare si am facut multa treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daia28 spune:

buna!
am si eu o intrebare.mi-am facut analiza la secretie si mi-a aparut escherichia coli.am inteles ca ar fi o infectie urinara.am vb cu dr.si tre sa imi dea tratament.
s-a mai confruntat cineva cu asa ceva? e grav?
va pup
+18

Mergi la inceput